Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2503
11.11.10 20:28
kacafazolka píše:
jééé já chodila do Krnova do školy..........a už máš kolo?Tam jezdí všichni na kole :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:-D :-D já vím. Kolo nemám. Zrovna včera mi Jarda říkal, že mi budeme muset nějaké pořídit. Teď budu mít kočárek, později asi dojde i na to kolo :lol: .
Chodila jsi na pajdák nebo jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 20:33
mekelka píše:
kacafazolka píše:
jééé já chodila do Krnova do školy..........a už máš kolo?Tam jezdí všichni na kole :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:-D :-D já vím. Kolo nemám. Zrovna včera mi Jarda říkal, že mi budeme muset nějaké pořídit. Teď budu mít kočárek, později asi dojde i na to kolo :lol: .
Chodila jsi na pajdák nebo jinam?

nene na dopravní......... stím kolem je to mazec-ženské v kostýmku a lodičkách valí do práce na kole........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 20:45

hele zase běhám......... :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: já fakt už budu muset k té pitce doktorce........... :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
11.11.10 20:51
kacafazolka píše:
mekelka píše:
kacafazolka píše:
Hmm, to je fakt. No ale co nadělají, když je to tam takové roztahané..... :-D :-D já vím. Kolo nemám. Zrovna včera mi Jarda říkal, že mi budeme muset nějaké pořídit. Teď budu mít kočárek, později asi dojde i na to kolo :lol: .
Chodila jsi na pajdák nebo jinam?
nene na dopravní......... stím kolem je to mazec-ženské v kostýmku a lodičkách valí do práce na kole........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
11.11.10 20:51
kacafazolka píše:
hele zase běhám......... :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: já fakt už budu muset k té pitce doktorce........... :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Co Tě trápí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 20:56

Kači fakt si radši zajdi :wink: Ono to není určitě dobré pro mimčo, nemáš přísun vitamínů a tak…jak jsem ležela v nemocnici tak tam přivezli paní co blila a měla průjem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 20:57

zvracela jsem dva dny a mám průjem.Přes den dobrý a teď zase .hlavně že už nezvracím......... :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 20:57
Tejchi píše:
Kači fakt si radši zajdi :wink: Ono to není určitě dobré pro mimčo, nemáš přísun vitamínů a tak…jak jsem ležela v nemocnici tak tam přivezli paní co blila a měla průjem. :nevim:

nestraš mě.Já si dala 3 lžičky té nugety…to jsem asi ještě neměla............ :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 21:00

Kaci tak buchta je uuuuuuuzasna nechci se nejak chvalit,ale na prvni pokus moc dobry porad si uravam dalsi a dalsi kousek az je mi to uz trapne a cekam az mi Massimo uz neco rekne, jsem fakt jak nenazrane prase… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 21:02
S.a.n.y6444 píše:
Kaci tak buchta je uuuuuuuzasna nechci se nejak chvalit,ale na prvni pokus moc dobry porad si uravam dalsi a dalsi kousek az je mi to uz trapne a cekam az mi Massimo uz neco rekne, jsem fakt jak nenazrane prase… :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jen si dej......jíš za dva.......... :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 21:04

Kurde já vypila litr podmáslí a teď tu funím :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 21:09

Nic idu do vanči a pak tradá postýlka :wink: Jen dokouknu ordinaci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 21:14

já půjdu za chvilku taky vodit vanu..... apak počkám na hOnzíka a snad budu mít klidnou noc............a ráno fičím k doktorce.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 21:15

Kačko ráno na tebe budu myslet…ať je vše v přádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 21:17
Tejchi píše:
Kačko ráno na tebe budu myslet…ať je vše v přádku :hug:

děkuji.....krásné sny holčiny, vám i mimískům… :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí