Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kacafazolka píše:
jééé já chodila do Krnova do školy..........a už máš kolo?Tam jezdí všichni na kole![]()
![]()
![]()
já vím. Kolo nemám. Zrovna včera mi Jarda říkal, že mi budeme muset nějaké pořídit. Teď budu mít kočárek, později asi dojde i na to kolo
.
Chodila jsi na pajdák nebo jinam?
mekelka píše:kacafazolka píše:
jééé já chodila do Krnova do školy..........a už máš kolo?Tam jezdí všichni na kole![]()
![]()
![]()
![]()
já vím. Kolo nemám. Zrovna včera mi Jarda říkal, že mi budeme muset nějaké pořídit. Teď budu mít kočárek, později asi dojde i na to kolo
.
Chodila jsi na pajdák nebo jinam?
nene na dopravní......... stím kolem je to mazec-ženské v kostýmku a lodičkách valí do práce na kole........
![]()
hele zase běhám.........
já fakt už budu muset k té pitce doktorce...........
![]()
kacafazolka píše:mekelka píše:nene na dopravní......... stím kolem je to mazec-ženské v kostýmku a lodičkách valí do práce na kole........kacafazolka píše:Hmm, to je fakt. No ale co nadělají, když je to tam takové roztahané.....
![]()
![]()
![]()
.
Chodila jsi na pajdák nebo jinam?![]()
![]()
![]()
kacafazolka píše:
hele zase běhám.........![]()
![]()
![]()
![]()
já fakt už budu muset k té pitce doktorce...........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co Tě trápí?
Kači fakt si radši zajdi
Ono to není určitě dobré pro mimčo, nemáš přísun vitamínů a tak…jak jsem ležela v nemocnici tak tam přivezli paní co blila a měla průjem. ![]()
zvracela jsem dva dny a mám průjem.Přes den dobrý a teď zase .hlavně že už nezvracím.........
![]()
Tejchi píše:
Kači fakt si radši zajdiOno to není určitě dobré pro mimčo, nemáš přísun vitamínů a tak…jak jsem ležela v nemocnici tak tam přivezli paní co blila a měla průjem.
nestraš mě.Já si dala 3 lžičky té nugety…to jsem asi ještě neměla............
![]()
Kaci tak buchta je uuuuuuuzasna nechci se nejak chvalit,ale na prvni pokus moc dobry porad si uravam dalsi a dalsi kousek az je mi to uz trapne a cekam az mi Massimo uz neco rekne, jsem fakt jak nenazrane prase… ![]()
S.a.n.y6444 píše:
Kaci tak buchta je uuuuuuuzasna nechci se nejak chvalit,ale na prvni pokus moc dobry porad si uravam dalsi a dalsi kousek az je mi to uz trapne a cekam az mi Massimo uz neco rekne, jsem fakt jak nenazrane prase…
Nic idu do vanči a pak tradá postýlka
Jen dokouknu ordinaci ![]()
já půjdu za chvilku taky vodit vanu..... apak počkám na hOnzíka a snad budu mít klidnou noc............a ráno fičím k doktorce.......
Tejchi píše:
Kačko ráno na tebe budu myslet…ať je vše v přádku
děkuji.....krásné sny holčiny, vám i mimískům…
![]()