Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kacafazolka píše:
zvracela jsem dva dny a mám průjem.Přes den dobrý a teď zase .hlavně že už nezvracím.........![]()
![]()
![]()
Teď prý je toho hodně. Ale radši jdi k doktorce, ať něco nezanedbáš a taky aby to neublížilo Kačence.
Já mám zase pořád zácpu, taky žádný med…
Ať Ti to zítra dobře dopadne u dr.
mekelka píše:kacafazolka píše:Teď prý je toho hodně. Ale radši jdi k doktorce, ať něco nezanedbáš a taky aby to neublížilo Kačence.
zvracela jsem dva dny a mám průjem.Přes den dobrý a teď zase .hlavně že už nezvracím.........![]()
![]()
![]()
Já mám zase pořád zácpu, taky žádný med…
Ať Ti to zítra dobře dopadne u dr.
no to ta zácpa při mém žraní.........
to by byl sajgon...... ![]()
dobré ránko, holky, já jsem úplně v háji, nám to povolení asi nedají kvůli hlučnosti a když se ptal, že jsou tam některé domy daleko blíž, než bude náš, tak řekli, no ty už tam ale stojí
![]()
Dobré ráno,
to zas byla noc a to počasí. Hrůza. Dneska jsme si teda pěkně přispali. Malý usnul až v deset a to taky odešli rodiče martinovi jsem myslela že mě jebne. Už v devět se mi chtělo spát. Nic jdu vás dočítat bo tu jsou zas napsané romány
taky jsme blbě spali
a mě je teda taky mizerně, jsem úplně zahleněná, je mi blbě a nikdo mi ani nepohlídá malého, nepomůže s obědem, nic ![]()
jo a takové návštěvy, co neumí normálně odejít taky miluju, ale já to řeknu, že se jdeme koupat a za chvilku spát a to většinu zvedne…
já mam za sebou taky pernou noc, celou noc jsme běhala na záchod
ale to bylo určitě z té včerejší večeře. Měli jme topinky s vaječinkou, totálně mastné, ale byli ták dobréééééé ![]()
My jsme vcera po prve cejtily stim mym poradny cutani,bylo to fakt husty ![]()
nikoll píše:
My jsme vcera po prve cejtily stim mym poradny cutani,bylo to fakt husty
Nikol, je to super že?
Ahoj, zdravim vsechny tehulky.
Dneska je teda venku pekne hnusne, ale zda se, ze snad vyliza slunko.
Davidek je ve skolce spokojeny, akorat kdyz jsem pro nej sla vcera hned po obede, tak byl smutny a pak zacal plakat a ucitelka rikala, ze on to tak miva, asi mu je lito, ze si doma chodil lehnout se mnou. Ale rano se tam vzdy tesi.
Vcera jsem s nim byla na trilete prohlidce a meri 105cm a vazi 17kg, vsechno ma v poradku, akorat ma mozna spatne jedno ocicko, asi po manzelovi, tak ho musime objednat na ocni a uvidime co to bude. Dr. mu zkousela na tabulce obrazky a jednim ockem vsechno hned poznal a s druhym uz vubec nechtel, tak rikala, ze se mu to treba vysililo. Tak dnes manzel bude volat do zlina, snad bude volny nejaky brzky termin. Tady ocni doktrori stoji za prd.
Ceka me tu zase kos na zehleni, tak se na to vrhnu.
Opatrujte pupiky.