Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kubík má v prosinci narozeniny, to mu koupím něco na kolo a na vánoce dostane vysokotlaký čistič kärcher
![]()
jééééééééé vánoce, to bude…chjo…já jsem si myslela, že se vám líbit nebude…
jako já bych brala samotu, dřevěnici, obrosvké kachláky, na kterých se dá spát, na tom kožešina a kočka, která se tam protahuje, u kamen dřevěná lavice, prostě nádherný výhled na les…jojo, tak to má ten jeden ředitel, patří mu x hektarů lesa, udělal si tam cestu, má rolbu, správce a botanickou zahradu, prostě samota a krása, ale to je prostě nempožné, budu bydlet u cesty, v montovaném domě a hodně s nízkým rozpočtem…takže spadni nazem janinečko
![]()
Jani nedávno jsme četla tento článek o Bydlení ve srubu sice tam se asi tyiské kachláky nešiknou, nevím, ale náhosou je to hezké. Ty trámy ve stropech
![]()
j.s. píše:
jééééééééé vánoce, to bude…chjo…já jsem si myslela, že se vám líbit nebude…
jako já bych brala samotu, dřevěnici, obrosvké kachláky, na kterých se dá spát, na tom kožešina a kočka, která se tam protahuje, u kamen dřevěná lavice, prostě nádherný výhled na les…jojo, tak to má ten jeden ředitel, patří mu x hektarů lesa, udělal si tam cestu, má rolbu, správce a botanickou zahradu, prostě samota a krása, ale to je prostě nempožné, budu bydlet u cesty, v montovaném domě a hodně s nízkým rozpočtem…takže spadni nazem janinečko![]()
![]()
to by bylo co Jani.......... ![]()
hele já teď četla nějaký deníček :na první lásku se nezapomíná a zvedlo mě to ze židle.......příjde mi to nefér jednání........
![]()
Holky hold neví co chce no
Takové lidi co se uvrtají dvztahu ještě s dítětem a neví pořádně co cítí k partnerce/pertnerovi, tak bych
![]()
přesně..........nemůžu ani reagovat.Kdyby to bylo obráceně tak ten chlap bude podle ní to největší hovado.......ale tak je to zřejmě v pořádku........... ![]()
Chudák chlap…budou mít dítě, bude s ním chtít být a ona to vše stejně jednou zničí…no teda myslím si že takový vztah nevydrží
Ať se klidně pouští do daších vztahů, uvedomí si třeba co chce, ale udělat si dítě, když si nejsem jistá
![]()
no to je na tom to nejhorší..........jednou na to stejně dojde a dítě příjde o tátu........nebo mámu, jestli ji prdne v kuli ještě víc...........
já vím, že ty kokotiny číst nemám .........teď jsem si četla po druhé nějaký deníček a zase jsem se nervla.........už to nečtu.seru to.
ja vam to porad rikam, ze bych chtela zit v dobe tak 100 let zpatky…nejvice jsou cernobile filmy nez ty dnesni…hnus humus…sama krev a strileni..
![]()
kacafazolka píše:
hele já teď četla nějaký deníček :na první lásku se nezapomíná a zvedlo mě to ze židle.......příjde mi to nefér jednání........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
myslis co je tady na emiminu jak pise ze chtela jit na potrat a porad miluje svou prvni lasku…taky jsem cetla…nevyjadruji se…
![]()
Nečti Kačko, nečti. Hele nevím, ale kolegyně z práce co teď rodila, chtěla strašně dítě. Přítel její ne a nevěděl že ona nic nebere, nebo možná jo. Nikdy to nehodil do ní. Ona byla pěkná ku*** fakt v ráci se vyspala s kde kým a zda si ten chlap neda pozor
No v prosinci začla chodit s jiným klukem a tamtoho vystěhovala, byl to bulhar, no probémy s ním měla
A v lednu byla těhotná, tvrdila nám že je to s tím co s ním žije, že co je s ním tak ho nepodvádí
Když byla těhotná a chodila ještě do práce tak furt na too svého nadávala, jí je 25 a mu 22, furt si stěžovala že někam chodí a tak vůbec. Jsou spolu pořát, tedy co vím, ale jak to dopadne
Kráva spala i s týpkama z haly kde dělá můj, ten si pak dělal srandu z jednoho kolegy zda to není jeho dítě co čeká, ona s ním spala. Pak se o ní chlapi asi bavili v buse a ona mě v šatně sjela jak malé děcko ať se o ní můj nebaví…kráva. Jsem jí řekla ať si holčička zamete před svým prahem a za své činy si nese následky. Nebýt rodičů co jí nakoupili vše na malé, tak taky nevím…no prostě na světě jsou různí kreténi
![]()
S.a.n.y6444 píše:kacafazolka píše:myslis co je tady na emiminu jak pise ze chtela jit na potrat a porad miluje svou prvni lasku…taky jsem cetla…nevyjadruji se…
hele já teď četla nějaký deníček :na první lásku se nezapomíná a zvedlo mě to ze židle.......příjde mi to nefér jednání........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()