Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
11.11.10 17:57

Kubík má v prosinci narozeniny, to mu koupím něco na kolo a na vánoce dostane vysokotlaký čistič kärcher :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 18:01

jééééééééé vánoce, to bude…chjo…já jsem si myslela, že se vám líbit nebude…
jako já bych brala samotu, dřevěnici, obrosvké kachláky, na kterých se dá spát, na tom kožešina a kočka, která se tam protahuje, u kamen dřevěná lavice, prostě nádherný výhled na les…jojo, tak to má ten jeden ředitel, patří mu x hektarů lesa, udělal si tam cestu, má rolbu, správce a botanickou zahradu, prostě samota a krása, ale to je prostě nempožné, budu bydlet u cesty, v montovaném domě a hodně s nízkým rozpočtem…takže spadni nazem janinečko :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 18:04

Jani nedávno jsme četla tento článek o Bydlení ve srubu sice tam se asi tyiské kachláky nešiknou, nevím, ale náhosou je to hezké. Ty trámy ve stropech :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 18:06
j.s. píše:
jééééééééé vánoce, to bude…chjo…já jsem si myslela, že se vám líbit nebude…
jako já bych brala samotu, dřevěnici, obrosvké kachláky, na kterých se dá spát, na tom kožešina a kočka, která se tam protahuje, u kamen dřevěná lavice, prostě nádherný výhled na les…jojo, tak to má ten jeden ředitel, patří mu x hektarů lesa, udělal si tam cestu, má rolbu, správce a botanickou zahradu, prostě samota a krása, ale to je prostě nempožné, budu bydlet u cesty, v montovaném domě a hodně s nízkým rozpočtem…takže spadni nazem janinečko :huban: :huban: :huban:

to by bylo co Jani.......... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 18:09

hele já teď četla nějaký deníček :na první lásku se nezapomíná a zvedlo mě to ze židle.......příjde mi to nefér jednání........ :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 18:25

jdu přečíst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 18:28

tož to nebude klapat nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 18:32

Holky hold neví co chce no :nevim: :nevim: Takové lidi co se uvrtají dvztahu ještě s dítětem a neví pořádně co cítí k partnerce/pertnerovi, tak bych :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 18:35

přesně..........nemůžu ani reagovat.Kdyby to bylo obráceně tak ten chlap bude podle ní to největší hovado.......ale tak je to zřejmě v pořádku........... :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 18:37

Chudák chlap…budou mít dítě, bude s ním chtít být a ona to vše stejně jednou zničí…no teda myslím si že takový vztah nevydrží :nevim: Ať se klidně pouští do daších vztahů, uvedomí si třeba co chce, ale udělat si dítě, když si nejsem jistá :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 18:39

no to je na tom to nejhorší..........jednou na to stejně dojde a dítě příjde o tátu........nebo mámu, jestli ji prdne v kuli ještě víc...........
já vím, že ty kokotiny číst nemám .........teď jsem si četla po druhé nějaký deníček a zase jsem se nervla.........už to nečtu.seru to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 18:43

ja vam to porad rikam, ze bych chtela zit v dobe tak 100 let zpatky…nejvice jsou cernobile filmy nez ty dnesni…hnus humus…sama krev a strileni.. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 18:45
kacafazolka píše:
hele já teď četla nějaký deníček :na první lásku se nezapomíná a zvedlo mě to ze židle.......příjde mi to nefér jednání........ :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

myslis co je tady na emiminu jak pise ze chtela jit na potrat a porad miluje svou prvni lasku…taky jsem cetla…nevyjadruji se… :-? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 18:46

Nečti Kačko, nečti. Hele nevím, ale kolegyně z práce co teď rodila, chtěla strašně dítě. Přítel její ne a nevěděl že ona nic nebere, nebo možná jo. Nikdy to nehodil do ní. Ona byla pěkná ku*** fakt v ráci se vyspala s kde kým a zda si ten chlap neda pozor :nevim: No v prosinci začla chodit s jiným klukem a tamtoho vystěhovala, byl to bulhar, no probémy s ním měla :nevim: A v lednu byla těhotná, tvrdila nám že je to s tím co s ním žije, že co je s ním tak ho nepodvádí :nevim: Když byla těhotná a chodila ještě do práce tak furt na too svého nadávala, jí je 25 a mu 22, furt si stěžovala že někam chodí a tak vůbec. Jsou spolu pořát, tedy co vím, ale jak to dopadne :nevim: Kráva spala i s týpkama z haly kde dělá můj, ten si pak dělal srandu z jednoho kolegy zda to není jeho dítě co čeká, ona s ním spala. Pak se o ní chlapi asi bavili v buse a ona mě v šatně sjela jak malé děcko ať se o ní můj nebaví…kráva. Jsem jí řekla ať si holčička zamete před svým prahem a za své činy si nese následky. Nebýt rodičů co jí nakoupili vše na malé, tak taky nevím…no prostě na světě jsou různí kreténi :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 18:47
S.a.n.y6444 píše:
kacafazolka píše:
hele já teď četla nějaký deníček :na první lásku se nezapomíná a zvedlo mě to ze židle.......příjde mi to nefér jednání........ :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
myslis co je tady na emiminu jak pise ze chtela jit na potrat a porad miluje svou prvni lasku…taky jsem cetla…nevyjadruji se… :-? :?:
:zed: :zed: Takhle bych jí ho vymlátila z hlavy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí