Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
11.11.10 16:07

Katuško mě to na poprvé taky nevyšlo,ale pokud jsem si tím vším měla projít, abych poznala Honzíka, tak to stálo za to :dance: :dance: :dance: :dance: Myslím, že je to ten pravý se kterým zestárnu. :srdce: :srdce: :srdce:
Já u Ríši měla těhu taky úplně jiné.......no hold je to už 13 let a byla jsem mlaďoučká..... :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 16:53

Tak jsem si sepsala nákup na zítra…ty jo nevím jestli už pomalu nekupovat na vánoce, aspoň filety a tatarku. Zelenina by stejně nevydržela…bo pak to zas bude děs běs…nesnáším návaly v obchodě :zed: Většinou chodíme nakupovat v pondělí ráno, to je celkem klid :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 17:21

kači, já mám dobrou zkušenost s digestoří whirpool a docela dobré a levné mají v ikei…tak uvidíš…asi bych si nějakou neznačku nekupovala…
teji přešlo ale neroste jen jeden zub, ale má nateklou celou hubu :( takže to je na dlouho, asi do dvou let :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 17:22

Ježiši Jani…no doufám že tohle si Johanka projde v klidu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 17:25

věř, že jsou horší věci, tohle je prostě prd, právě proto se bojím, o toníka hrozně moc, kdyby se mu něco stalo, nebo nějak vážně onemocněl, já bych asi umřela :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: je to hrozné mít děti a ještě horší je nemít …si vyber :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 17:28

Mě jen strašíš :oops: :oops:
Dnes mám na veču kedluben :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 17:32

ne, to ne.........johanka bude v pohodě, uvidíš :) už kvůli té zelenině :)
tak nakonec vyhrály tyto kamna, líbí? jestli se budou líbit naživo a půjdou tam technicky, tak si je vezu domů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 17:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 17:37

Pěkné, záleží jak budeš mít vybavený dům. Na můj vkus takové moc kovové…ale to je jedno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 17:40

jojo, to mám ráda, hrany a čisto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 17:45

a to já zase ne..........to já mám ráda všechno staré- když to dýchá minulostí :-)já bych chtěla bydlet v nějaké roubence s kachlovýma kamnama..........a bydlím v plesnivém cihláči s plynovým kotlem..... :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
já tu modernu moc nemusím.......teda vůbec ne.......... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 17:47

To co jsem tady dala předtím bylo asi i moooc, ale spíš něco takového protě klasický krb…na řimse nahoře fotky a tak. Večet si u něj sednu a vypiju čaj… :nevim: :nevim: To se líbí zas mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 17:49

Některé tam jsou takové moderní nehezké, ale tak nějak třeba ta prví stránky ty ze shora…jsou hezké :wink: Tak takový sty to je moje a vedle houpací křeslo :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.11.10 17:49

Ahoj těhulky. Zrovna jsme přišli z nákupu. Dívali jsme se i po dárečkách, ale zatím nic :nevim: Jen malé jsme koupili plyšového poníka, ona je teď na koníky ujetá :lol: Jsem uplně KO a těch lidí, co všude bylo, no mazec. A to ještě musím naporcovat maso do mražáku, jak mě se nechce :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 17:54

no jo …za chvilku jsou vánoce..........nějak to jde mimo mě…to tak uteklo.To je asi tou svatbou.Ríšovi co jsem měla v plánu koupit na vánoce tak mu to musím koupit teď, jelikož to potřebuje do házené už včil....... :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: tak já zase nevím....... :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí