Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Katuško mě to na poprvé taky nevyšlo,ale pokud jsem si tím vším měla projít, abych poznala Honzíka, tak to stálo za to
Myslím, že je to ten pravý se kterým zestárnu.
![]()
Já u Ríši měla těhu taky úplně jiné.......no hold je to už 13 let a byla jsem mlaďoučká.....
![]()
Tak jsem si sepsala nákup na zítra…ty jo nevím jestli už pomalu nekupovat na vánoce, aspoň filety a tatarku. Zelenina by stejně nevydržela…bo pak to zas bude děs běs…nesnáším návaly v obchodě
Většinou chodíme nakupovat v pondělí ráno, to je celkem klid ![]()
kači, já mám dobrou zkušenost s digestoří whirpool a docela dobré a levné mají v ikei…tak uvidíš…asi bych si nějakou neznačku nekupovala…
teji přešlo ale neroste jen jeden zub, ale má nateklou celou hubu
takže to je na dlouho, asi do dvou let
![]()
věř, že jsou horší věci, tohle je prostě prd, právě proto se bojím, o toníka hrozně moc, kdyby se mu něco stalo, nebo nějak vážně onemocněl, já bych asi umřela
je to hrozné mít děti a ještě horší je nemít …si vyber
![]()
ne, to ne.........johanka bude v pohodě, uvidíš
už kvůli té zelenině ![]()
tak nakonec vyhrály tyto kamna, líbí? jestli se budou líbit naživo a půjdou tam technicky, tak si je vezu domů
![]()
Pěkné, záleží jak budeš mít vybavený dům. Na můj vkus takové moc kovové…ale to je jedno ![]()
a to já zase ne..........to já mám ráda všechno staré- když to dýchá minulostí
já bych chtěla bydlet v nějaké roubence s kachlovýma kamnama..........a bydlím v plesnivém cihláči s plynovým kotlem.....
![]()
já tu modernu moc nemusím.......teda vůbec ne.......... ![]()
To co jsem tady dala předtím bylo asi i moooc, ale spíš něco takového protě klasický krb…na řimse nahoře fotky a tak. Večet si u něj sednu a vypiju čaj…
To se líbí zas mě ![]()
Některé tam jsou takové moderní nehezké, ale tak nějak třeba ta prví stránky ty ze shora…jsou hezké
Tak takový sty to je moje a vedle houpací křeslo
![]()
Ahoj těhulky. Zrovna jsme přišli z nákupu. Dívali jsme se i po dárečkách, ale zatím nic
Jen malé jsme koupili plyšového poníka, ona je teď na koníky ujetá
Jsem uplně KO a těch lidí, co všude bylo, no mazec. A to ještě musím naporcovat maso do mražáku, jak mě se nechce ![]()
no jo …za chvilku jsou vánoce..........nějak to jde mimo mě…to tak uteklo.To je asi tou svatbou.Ríšovi co jsem měla v plánu koupit na vánoce tak mu to musím koupit teď, jelikož to potřebuje do házené už včil.......
tak já zase nevím.......
![]()