Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tejchi píše:
Jee my chceme nějaká takový krb.
tak val do roboty...........Johanku až se narodí tak do šátku na záda a dělat a dělat a dělat od rána do večera........
![]()
Kači to je v budoucnosti…pokud se podaří dobře prodat pole, tak na to vše bude ![]()
kacafazolka píše:S.a.n.y6444 píše:už ho máš ve zprávě.Děkuji mňam mňam mňam......
mam zlatou maminku kdyby jste nekdo chteli poslat recept babovek tak staci mi rict vas email..maminka mi dneska poslala recepty na babovky a rezy…urcite dneska neco z toho zkusim.
jo uz to mas na emailu a prihodila jsem i bucek ja ho tu nesezenu tak je mi na nic
a snad tech 60 receptu na ruzne babovky bude stacit ![]()
TAK SEM SI CHTĚLA LEHNOUT A V TOM ŘEV Z BALKONA, NO A CHUDÁK MA ZASE PRUJEM, DOSTAL TROCHU KAŠE A JDEME NA NÁVŠTĚVU, ALE ASI BRZO PŘIFRČÍME…BOBEK..A MÁ I ZVÝŠENOU TEPLOTU, FAKT ZASRANÉ ZUBY
JE MI Z TOHO NA NIC…
CHJOOOOOOOOOOOOOOOO TAK PA VEČÍR…J.
j.s. píše:
TAK SEM SI CHTĚLA LEHNOUT A V TOM ŘEV Z BALKONA, NO A CHUDÁK MA ZASE PRUJEM, DOSTAL TROCHU KAŠE A JDEME NA NÁVŠTĚVU, ALE ASI BRZO PŘIFRČÍME…BOBEK..A MÁ I ZVÝŠENOU TEPLOTU, FAKT ZASRANÉ ZUBY![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JE MI Z TOHO NA NIC…
CHJOOOOOOOOOOOOOOOO TAK PA VEČÍR…J.
jejda neny vy si taky užijete........já to u Ríši nepamatuju a doufám se mi to vyhne i u Kačky.........tak se mějte.pa Janinko
![]()
S.a.n.y6444 píše:kacafazolka píše:jo uz to mas na emailu a prihodila jsem i bucek ja ho tu nesezenu tak je mi na nicS.a.n.y6444 píše:už ho máš ve zprávě.Děkuji mňam mňam mňam......
mam zlatou maminku kdyby jste nekdo chteli poslat recept babovek tak staci mi rict vas email..maminka mi dneska poslala recepty na babovky a rezy…urcite dneska neco z toho zkusim.a snad tech 60 receptu na ruzne babovky bude stacit
jéééééé to je receptů.......děkuji moc.Ať už mi je dobře a můžu se cpát...........
![]()
Jani ty jo, já už mslela že to přešlo
Tak ať je co nejdřív líp!!!
Holky vybírám si digestoř,ne moc drahou, ale dobrou.Máte některá nějakou dobrou zkušenost? Poraďte..... ![]()
Jéé Kačko, tak to vůbec nevím…máme tady starou po paní a je na hovno ![]()
Ahoj všem těhulím,
vy jste toho zase napsaly. ![]()
Tak jak se cití mladá paní jako vdaná???
videla jsem fotečku, moc Ti to slušelo. ![]()
já jsem byla včera na kontrole, malý má 600g a jsme ve 24tt. Bolesti břicha od minulého týdne nepřešly, stále musím odpočívat a nejlépe s nožkama nohoře ![]()
Vyhnala jsem přítele s malou ven, měli jsme tu návštěvu, jdu to po ní uklidit a hodit nožky nahoru.
tak se mějte
já se mám nádherně jako mladá paní......čím dál více si uvědomuji jakého mám mám doma andílka.........
a říkám si , že jsem udělala velmi dobře........
a děkuji za kompliment…
![]()
To bříško mě mrzí tak hodně odpočívej........
![]()
někdy je to zázrak najít fajn chlapa, mě se to třeba na poprvé nepovedlo, tak doufam, že je to ted ten pravý.
někdy mám pocit, že mě bolí uplne všechno, s malou to bylo jiné.