Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
11.11.10 14:43

Jee my chceme nějaká takový krb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 14:50
Tejchi píše:

tak val do roboty...........Johanku až se narodí tak do šátku na záda a dělat a dělat a dělat od rána do večera........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 14:53

Kači to je v budoucnosti…pokud se podaří dobře prodat pole, tak na to vše bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 15:00
Tejchi píše:

krasnyyyyy :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 15:00

no tak to jo............. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 15:02
kacafazolka píše:
S.a.n.y6444 píše:
mam zlatou maminku kdyby jste nekdo chteli poslat recept babovek tak staci mi rict vas email..maminka mi dneska poslala recepty na babovky a rezy…urcite dneska neco z toho zkusim.
už ho máš ve zprávě.Děkuji mňam mňam mňam...... :hug:

jo uz to mas na emailu a prihodila jsem i bucek ja ho tu nesezenu tak je mi na nic :( a snad tech 60 receptu na ruzne babovky bude stacit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 15:08

TAK SEM SI CHTĚLA LEHNOUT A V TOM ŘEV Z BALKONA, NO A CHUDÁK MA ZASE PRUJEM, DOSTAL TROCHU KAŠE A JDEME NA NÁVŠTĚVU, ALE ASI BRZO PŘIFRČÍME…BOBEK..A MÁ I ZVÝŠENOU TEPLOTU, FAKT ZASRANÉ ZUBY :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: JE MI Z TOHO NA NIC…
CHJOOOOOOOOOOOOOOOO TAK PA VEČÍR…J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 15:12
j.s. píše:
TAK SEM SI CHTĚLA LEHNOUT A V TOM ŘEV Z BALKONA, NO A CHUDÁK MA ZASE PRUJEM, DOSTAL TROCHU KAŠE A JDEME NA NÁVŠTĚVU, ALE ASI BRZO PŘIFRČÍME…BOBEK..A MÁ I ZVÝŠENOU TEPLOTU, FAKT ZASRANÉ ZUBY :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: JE MI Z TOHO NA NIC…
CHJOOOOOOOOOOOOOOOO TAK PA VEČÍR…J.

jejda neny vy si taky užijete........já to u Ríši nepamatuju a doufám se mi to vyhne i u Kačky.........tak se mějte.pa Janinko :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 15:13
S.a.n.y6444 píše:
kacafazolka píše:
S.a.n.y6444 píše:
mam zlatou maminku kdyby jste nekdo chteli poslat recept babovek tak staci mi rict vas email..maminka mi dneska poslala recepty na babovky a rezy…urcite dneska neco z toho zkusim.
už ho máš ve zprávě.Děkuji mňam mňam mňam...... :hug:
jo uz to mas na emailu a prihodila jsem i bucek ja ho tu nesezenu tak je mi na nic :( a snad tech 60 receptu na ruzne babovky bude stacit :)

jéééééé to je receptů.......děkuji moc.Ať už mi je dobře a můžu se cpát........... :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 15:18

Jani ty jo, já už mslela že to přešlo :nevim: Tak ať je co nejdřív líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.11.10 15:38

Holky vybírám si digestoř,ne moc drahou, ale dobrou.Máte některá nějakou dobrou zkušenost? Poraďte..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 15:40

Jéé Kačko, tak to vůbec nevím…máme tady starou po paní a je na hovno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattuska
11.11.10 15:50

Ahoj všem těhulím,
vy jste toho zase napsaly. :lol:
Tak jak se cití mladá paní jako vdaná???
videla jsem fotečku, moc Ti to slušelo. :potlesk:
já jsem byla včera na kontrole, malý má 600g a jsme ve 24tt. Bolesti břicha od minulého týdne nepřešly, stále musím odpočívat a nejlépe s nožkama nohoře :nevim:
Vyhnala jsem přítele s malou ven, měli jsme tu návštěvu, jdu to po ní uklidit a hodit nožky nahoru.
tak se mějte

• Citovat
  • Upravit
9214
11.11.10 15:58

já se mám nádherně jako mladá paní......čím dál více si uvědomuji jakého mám mám doma andílka......... :andel: a říkám si , že jsem udělala velmi dobře........ :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: a děkuji za kompliment… :hug: :hug: :hug:
To bříško mě mrzí tak hodně odpočívej........ :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattuska
11.11.10 16:03

někdy je to zázrak najít fajn chlapa, mě se to třeba na poprvé nepovedlo, tak doufam, že je to ted ten pravý.
někdy mám pocit, že mě bolí uplne všechno, s malou to bylo jiné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky