Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
11.11.10 10:59

teji, mrkvičko naše, to víš, že to půjde nahoru, ale to je normální…já bych si asi koupila v taku nebo v něčem takovém, třeba elkové legíny, stojí to tam hubičku, těhu věci jsou zbytečně moc drahé, jenom proto, že jsou těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 11:00
Kri12 píše:
Se dívám v jejich katalogu a mají je za 149,– a mají i nějaké ty návleky.

V kik je taky těhu moda?? Tak tam juknu…ale tam budou mít až tak od 9 co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 11:01
j.s. píše:
teji, mrkvičko naše, to víš, že to půjde nahoru, ale to je normální…já bych si asi koupila v taku nebo v něčem takovém, třeba elkové legíny, stojí to tam hubičku, těhu věci jsou zbytečně moc drahé, jenom proto, že jsou těhu…

Ne netu jsem našla legíny za 200 a z takka mám jedny taky za 200, takže na stejno :wink: A zas pod šaty ať je pupík v teple :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.11.10 11:02

tak to nevím jestli je tam těhu moda ale mají tam zvláštní velikosti. Třeba já si tam koupit tričko XS tak se do něj vlezu dvakrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 11:03
Peťka1 píše:
tak to nevím jestli je tam těhu moda ale mají tam zvláštní velikosti. Třeba já si tam koupit tričko XS tak se do něj vlezu dvakrát

Tak o jakých legínách mluvíte??? Já sháním těhu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 11:04

já myslela, že je to tam levnější, já ty obchody nemám ráda, takže tam nechodím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 11:05
Tejchi píše:
S.a.n.y6444 píše:
Tejchi píše:
Jee tak špenátek mám hotov, jen dovařím bramborky :wink: Juu a zítra jedeme nakoupit :mrgreen: Musím kuknout po těhu legínách, nebo hrubších silonkách :nevim: Moje tlačí Johance na domeček :nevim:
Peti dotaz na tebe, nevíš co vše mají v tom obchodě v místku u vykopnutého? Je to přez cestu, vedle je tescoma a tak. Je tam napsáno i těhotenská moda, tak zda tam něco natrefím, jinak nevím kde koupit :nevim:
mylis jak je tam venku postaveny ten velky krtek, jmenje se to krtecek. byla jsem tam v zari a jako pripada mi tak vsechno dost drahe, to levnejsi bylo obleceni v tescu v shirochi nebo jak se to pise a to jak na me tak i na mimco…
Já sháním na sebe a v tescu těhu moda není :nevim:

tak to nevim jestli je ci neni, ale ve vetsich velikostech je. tak stejnak jsem nakupovala i tady, nesla jsem do tehu oddelni protoze takm vse stoji vice, ale normalne jsem si koupila treba tricko nebo tuniku vetsi, a super jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 11:05

Jani myslíš Takko…no asi jak co. Já vůbec do obchodu chodím jednou za rok, jako s oblečením, až už fakt něco potřebuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 11:06

Tak tričko a tak jo to se dá koupit normál větší, ale já sháním legíny s tím pásem na pupík. Normál mě pak tlačí uprostřed pupíku :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 11:06

já jsem si koupila fakt jenom těh, sukni, zbytek, jak píše sanny, příjde mi to zbytečné a když jsem potřebovala aspoň něco do práce, koupila jsem si takové dvě hezké tuniky v promodu ve slevě a odchodila to celé v práci v tom....... :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 11:07

teji, tak to já si koupila ten pás v tom dmku za 125 kč. takže co mám normálně krátké, natáhnu ten pas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.11.10 11:08

Sany jak je ti????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 11:09

a co kačka, ta tady taky nebyla, že? tak snad chrupe a nelítá po dr… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.11.10 11:10

a já jsem si u fildy koupila sice zrovna přes léto takové legíny 3/4 velikosti 36/38 a odchodila do konce těhu a nikde to netlačilo a teď to nosím též sice dvakrát to musím v pase stočit dolů ale jinak je to ok :palec: tej těhu hadry jsou fakt dost drahé zkus si koupit větší číslo normálního oblečení a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 11:10

Jani ale je zima a na nohy dát něco musím :nevim: Trička a mikiny tay mám svoje ještě volné, kdyžtak vemu mužovi, ale ty legíny potřebuju. Mám hrubší silonky doma, ale jak je dám pod pupek, tak pak začnou sjíždět a stejně tlačí, jak je vytáhnu na pupek, tak mě taky tak stahují a v půlce pupku už vůbec nee. A legíny co mám jedny starší z takka tak jsou tak do půlky pupku a jak sednu tak sjíždí…je to takové nepohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí