Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
11.11.10 08:20

To je sranda jak volám na ty školky a jak čekám něž někoho zavolají…tam slyším ty děcka a chce se mi smát…to je tak hezké jak se tam dohabují.
Já nevím co budu vařit zítra, ale neměli jsme dlouho nic s rýží, tak možná nějak vepříka s rýří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.11.10 08:26

No ty mi snad čteš myšlenky taky přemýšlím o rýži a asi to vyhraje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 08:36

Je třeba to střídat…sice manžel jí v práci rýži skoro pořát, protožejedině ta korejská jídla za něco stojí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 08:46

dobré ránko :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828

tak já mám dortík hotový už jen ztuhnout a oběd dneska nedělám. Zůstaly špagety ze včerješka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828

jani neříkej že jste teď vstali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 08:48

No dobré ránko Jani :mavam: :mavam: To jste tedy spáči :mrgreen:
Peti ty jsi šikula :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 08:49

malý se opět posral, tak jdu přebalit a jdeme nakoupit, ja asi udelam spenatovou polivku a pak zapečenou brokolici i s bramborem, bolí mě v krku jako kráva, tak snad to přejde…a venku cosik mrholí, no je to normální..........to je martin, to by se člověk posral taky :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.11.10 08:49

tej vím ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.11.10 08:50

:oops: jj martin ještě že ne ten můj. Se ho zeptám kde má toho bílého koně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 08:50

vstali jsme za dvě minuty osm a v noci jsem se k němu skláněla, hmmmmmmmm desetkrát???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
11.11.10 09:02

Dobré ráno drbny :mrgreen: To je děs, kolik toho napíšete.
U nás noc taky na hovno. Lilča celou noc jen prosila o kapesník, tak jsme toho taky moc nenaspali.
Peti, nic si z toho nedělej, že Filda chodí k vám. Naše malá se k nám taky každou noc stěhuje. Dotáhne si pití a peřinu, rozvalí se mezi nás a i kdybysme měli letiště přes celý pokoj, tak je to pro ni prostě málo, jak se rozvaluje. Kámošky dcera s nima spí ještě v 7 letech, tak to teda jako ne. Jak Domča trochu povyroste, tak se pěkně sestěhujou do pokoje a nazdar přijďte až ráno :mavam: :huban: Už tam Lilinka nebude sama, tak si nebude moct stěžovat, že je jí smutno.

Jani, chtěla jsem se tě zeptat, jak dlouho už zařizujete věci okolo stavení domečku a kolik to už spolykalo peněz??? Ať vím, kdy začít se zařizováním, abysme se toho domečku taky dočkali. :zed:

A dneska taky nevařím. Můj je na služebce a malá se nají ve školce. Pro sebe mě vařit nebaví. Max. si udělám nějakou rychlovku, když bude hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 09:04

Kri, ani se neptej, pak ti to napíšu, je toho opravdu moc, ted valím na nákup, kdyybych zapomněla, kopni do mě,…
u nás budeme spát taky všichni dohromady, je to takové rodinné a hezké, pak stejně kluci budou spát sami, nebo určitě bez mámy a táty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
11.11.10 09:10

Ahoj pupici, tak jsem vas docetla
Snad vsem marodum bude brzo dobre. my se zatim drzime, akorat maly mel rymu, ale nic hrozneho. Dnes pro neho frcim do skolky po obede, jdeme na triletou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.11.10 10:15

co je to tu nějak zamrzlo ne?Kači ty lenochu vstávej jak je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí