Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
11.11.10 11:12

Spíš jak kde je co drahé :nevim: Jestli dám 200 za těhotenské legíny pohodlné co mi padnou i přez bříško, nebo 150 za jiné co budu mít do půlky bříška, tak to už si koupím ty těhu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 11:13

teji, tak si kup nějaké volné tepláky, i netěhu mají takové to bavlněné zvýšené a pod to koťulku a máš to..........na té samotě ti to stačí…
já jsem si nakoupila větší punčochy v tchibu a mám je ještě teď, měla jsem dojem, že rostly se mnou.....já ty těhu věci nevím, chtěla jsem si koupit rifle v dmku u toníka a jako ty velikosti, nevím no, všechno bylo tak na dvě a půl jany… :nevim: :nevim: :nevim: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 11:16

Holky ale mě fakt výjde na stejno si koupit těhu oblečení, než to co mi říkáte.
Jani tepláky…většina má dole volnou nohavici a dívala jem se v Ostravě v Pantallone nebo jak se to píše a tepláky okolo 125 a výš…to mě fakt vyjde na stejno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
11.11.10 11:18

Tej, tak v tom Kiku těhu určitě nejsou, ale jak píšou holky, vytáhnout to určitě půjde. Já na těhu oblečení prdím. Koupila jsem si dvoje tepláčky a pod kratší trika si dávám dlouhé tílka, co nosím v létě. Já nevím, co bych pak s těma těhu věcma dělala. Stačí, že mám plný byt věcí po malé a nění to kam dávat. :nevim:
Ale je jasné,že pokud by tě měly tlačit, tak těch 50,– navíc zase nejsou nějaké strašné prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 11:19

Koukněte sem těhtenské legíny za 200-350…mám to samé jakza jiné ne těhotenské, tak co :nevim: A když bude moooc zima tak mám od mamči ty pletené návleky na lýtka a nebo ty mé leginy z takka na to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 11:20
j.s. píše:
já jsem si koupila fakt jenom těh, sukni, zbytek, jak píše sanny, příjde mi to zbytečné a když jsem potřebovala aspoň něco do práce, koupila jsem si takové dvě hezké tuniky v promodu ve slevě a odchodila to celé v práci v tom....... :nevim: :nevim: :nevim:

presne tak, mamka mi koupila jedny tehotenske gate a saty pres net za smesnou castu a vypadaji fakt dobre.ale zatim je jeste nepotrebuji jinak jak jsem byla v cesku tak jsem si zasla normalne do meste k tamanum a koupila jsem si dziny a dve velikosti vic a bokovky,takze to budu mit pod pupkem a kdyz si vemu na sebe delsi tricko a svetr tak to nevadi ty bokovky a nepotahne ani na zada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 11:21
Kri12 píše:
Tej, tak v tom Kiku těhu určitě nejsou, ale jak píšou holky, vytáhnout to určitě půjde. Já na těhu oblečení prdím. Koupila jsem si dvoje tepláčky a pod kratší trika si dávám dlouhé tílka, co nosím v létě. Já nevím, co bych pak s těma těhu věcma dělala. Stačí, že mám plný byt věcí po malé a nění to kam dávat. :nevim:
Ale je jasné,že pokud by tě měly tlačit, tak těch 50,– navíc zase nejsou nějaké strašné prachy.

No právě a když vemu mám jen těhu šaty a pak budu mít ty legíny a šaty 100% vynosím u druhého :wink: Víc už fakt nepotřebuju. Kalhoty nebo tak…není třeba…mezi lidi vemu šaty a tady mi stačí co mám šusťáky od muže nebo monterky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 11:23

Sany s těmi kalhotami máš pravdu…já zatím nad kalhotama vůbec neuvažuju a stejně, bokovky mi vůbec nesedí, moc mi to sjíždí. Tak si snad vystačím s šatama.
A jinak ty legíny můžuv zimě vzít i pod ty šustky na prochajdu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 11:26

holky, pomóóóc, mě už dneska jebne, malý všechno vytahuje, bordel jako prase, manžel ten taky tady nechal oblečení a bordel po sobě, teď ten krk, žádné hlídání, pomoc, já se na to vyserůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 11:27

teji udělej si sukni z mrkví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a nebo si dej manželovi tepláky, tričko do katí a neřeš to.............nebo ti jednu plesknu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.11.10 11:30

holky, líbí se vám ?

http://www.romotop.cz/…romotop/haro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 11:31
M.Lucka píše:
Sany jak je ti????

no nejak porad nevim co mi je…vcera jak mi prisla krev, tak jsem se tam docetla ze nemam neco v poradku s jatrama. dneska dopoledne jsem byla u doktorky a ta mi zase vypsala zadanku na zitra na nejake testy a znovu na krev takze vubec nevim…ale pry by diteti tohle nemelo ublizit jenom me. tak hlavne at prcek je v pohode. jinak co mi napsali v nemocnici kremy a sampony tak to mi zase reka ze nejsou vubec dobre a jsou mi k nicemu at je vyhodim a dala mi nejake nove,tak ja uz nic nechapu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
11.11.10 11:38
Tejchi píše:
Sany s těmi kalhotami máš pravdu…já zatím nad kalhotama vůbec neuvažuju a stejně, bokovky mi vůbec nesedí, moc mi to sjíždí. Tak si snad vystačím s šatama.
A jinak ty legíny můžuv zimě vzít i pod ty šustky na prochajdu!!!

a jinak co jeste nosim jsou strample ty jsou hrube a vemu si na to saty a nebo sukni kdyz jdu ven a nebo jsem si koupila normalni elastaky a parada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.11.10 11:39

Jani, jo vyser se na všechno :dance: Terezka vytáhla všechny hrnce i s pokličkama a vaří, taky bordel jak sviňa do toho se chlap probudil, měl noční a zas je bez nálady takže super :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.11.10 11:41
j.s. píše:
holky, líbí se vám ?http://www.romotop.cz/…romotop/haro

Budete si dávat krb, to je muj sen ale mame to tady moc malé, takže nevím. Je hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí