Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No Nikol s pejskama si užiješ, my ho máme venku takže pohoda.
Jani ty jo vy jste rychlíci
Já se v poslední době v meku nenajím…nějak to zmenšují
Uvidím dnes co stlačím ![]()
taky jsem si to představovala jinak…už to není, co to bývalo a manžel se hned po
j.s. píše:
taky jsem si to představovala jinak…už to není, co to bývalo a manžel se hned po
Cooo teď jsem totál mimo
![]()
teji tak si to užíjte, já dotlačila dvě palačinky a pak špagety a je mi ![]()
Tak jsem dojedla ty spagety s tou smetanovo-syrovou omackou a me to teda chutnalo,akorat mi to trochu pripomelo mlikovou polivku,kterou jako ja mam rada,ale ten muj ji nesnasi,tak jsem zvedava,jak se bude tvarit
a jestli bude papat az mu to az prijde z prace nandam na talir:think: No a mazu zas uklizet,to je fakt furt dokola…mno jo nooo
nikol, dej mu tam hodně česneku
TO PKA MŮJ SEŽERE VŠE,…
TEJI MOC SI TO UŽIJ A MYSLELA JSEM, ŽE SE TEN MŮJ Z TOHO JÍDLA HNED POSRAL, JEŠTĚ TAM
A TO PAPKÁ ČASTĚJI NEŽ JÁ…
a já jsem zase s malým sama celé odpoledne v poslední době je to nějak často.
![]()
doufam v to a doufam, ze to bude v pohode. snad uz mi zitra doktor rekne co a jak… ![]()
j.s. píše:
nikol, dej mu tam hodně česnekuTO PKA MŮJ SEŽERE VŠE,…
TEJI MOC SI TO UŽIJ A MYSLELA JSEM, ŽE SE TEN MŮJ Z TOHO JÍDLA HNED POSRAL, JEŠTĚ TAM![]()
![]()
![]()
Myslis,jo?Nezkazim to tim?
![]()
Peťka1 píše:
a já jsem zase s malým sama celé odpoledne v poslední době je to nějak často.![]()
![]()
Ja jsem taky furt sama zatim jen s psikama,ten kolem 17h.prijde z prace,naji se neco mi tu posmrdla,aby se nereklo,pac zarizujem,no a pak je bud na netu,u tv nebo jde behat a nebo ma trenink.No a pak jde spat.To ja jen,abys byla v klidu,ze v tom nejsi sama…
nikoll píše:Peťka1 píše:Ja jsem taky furt sama zatim jen s psikama,ten kolem 17h.prijde z prace,naji se neco mi tu posmrdla,aby se nereklo,pac zarizujem,no a pak je bud na netu,u tv nebo jde behat a nebo ma trenink.No a pak jde spat.To ja jen,abys byla v klidu,ze v tom nejsi sama…
a já jsem zase s malým sama celé odpoledne v poslední době je to nějak často.![]()
![]()
holky to budte v klidu, muj prijde kolem sedme poji, da vanu, diva se tak hodku dve na tv a jde spat a tak je to kazdy den az o vikendu je pouzitelny ![]()
j.s. píše:
nikol, dej mu tam hodně česnekuTO PKA MŮJ SEŽERE VŠE,…
TEJI MOC SI TO UŽIJ A MYSLELA JSEM, ŽE SE TEN MŮJ Z TOHO JÍDLA HNED POSRAL, JEŠTĚ TAM![]()
![]()
![]()
Ty brdo,tak ja to stim cesnekem prubla a je to fakt dobry,jeste lepsi nez prve.Dekuju
S.a.n.y6444 píše:nikoll píše:holky to budte v klidu, muj prijde kolem sedme poji, da vanu, diva se tak hodku dve na tv a jde spat a tak je to kazdy den az o vikendu je pouzitelnyPeťka1 píše:Ja jsem taky furt sama zatim jen s psikama,ten kolem 17h.prijde z prace,naji se neco mi tu posmrdla,aby se nereklo,pac zarizujem,no a pak je bud na netu,u tv nebo jde behat a nebo ma trenink.No a pak jde spat.To ja jen,abys byla v klidu,ze v tom nejsi sama…
![]()
No asi tak nejak s tim vikendem,akorat to je zase bud so.nebo ne.nejakej fotbal.zapas,tak jde zas tam a pak mozna dem neco delat spolu.Jako reknu Vam holky,ze jak jsem doma,tak si nepripadam tak zadana,jako driv.Musim s tim neco delat,ale zatim jsem tomu moc na kloub neprisla…