Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
10.11.10 13:27

No Nikol s pejskama si užiješ, my ho máme venku takže pohoda.
Jani ty jo vy jste rychlíci :wink: Já se v poslední době v meku nenajím…nějak to zmenšují :mrgreen: :mrgreen: Uvidím dnes co stlačím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.11.10 13:36

taky jsem si to představovala jinak…už to není, co to bývalo a manžel se hned po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
10.11.10 13:44
j.s. píše:
taky jsem si to představovala jinak…už to není, co to bývalo a manžel se hned po

Cooo teď jsem totál mimo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
10.11.10 13:48

Ženy idu se chystat…za chvíli jedeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
10.11.10 13:54

teji tak si to užíjte, já dotlačila dvě palačinky a pak špagety a je mi :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
10.11.10 13:59

Tak jsem dojedla ty spagety s tou smetanovo-syrovou omackou a me to teda chutnalo,akorat mi to trochu pripomelo mlikovou polivku,kterou jako ja mam rada,ale ten muj ji nesnasi,tak jsem zvedava,jak se bude tvarit :roll: a jestli bude papat az mu to az prijde z prace nandam na talir:think: No a mazu zas uklizet,to je fakt furt dokola…mno jo nooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.11.10 14:57

nikol, dej mu tam hodně česneku :) TO PKA MŮJ SEŽERE VŠE,…
TEJI MOC SI TO UŽIJ A MYSLELA JSEM, ŽE SE TEN MŮJ Z TOHO JÍDLA HNED POSRAL, JEŠTĚ TAM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A TO PAPKÁ ČASTĚJI NEŽ JÁ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
10.11.10 15:38

a já jsem zase s malým sama celé odpoledne v poslední době je to nějak často. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
10.11.10 15:41

doufam v to a doufam, ze to bude v pohode. snad uz mi zitra doktor rekne co a jak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
10.11.10 15:47

sany neboj určitě to bude v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
10.11.10 16:02
j.s. píše:
TEJI MOC SI TO UŽIJ A MYSLELA JSEM, ŽE SE TEN MŮJ Z TOHO JÍDLA HNED POSRAL, JEŠTĚ TAM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A TO PAPKÁ ČASTĚJI NEŽ JÁ…

Myslis,jo?Nezkazim to tim?
:?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
10.11.10 16:11
Peťka1 píše:
a já jsem zase s malým sama celé odpoledne v poslední době je to nějak často. :cert: :cert: :cert:

Ja jsem taky furt sama zatim jen s psikama,ten kolem 17h.prijde z prace,naji se neco mi tu posmrdla,aby se nereklo,pac zarizujem,no a pak je bud na netu,u tv nebo jde behat a nebo ma trenink.No a pak jde spat.To ja jen,abys byla v klidu,ze v tom nejsi sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
10.11.10 16:13
nikoll píše:
Peťka1 píše:
a já jsem zase s malým sama celé odpoledne v poslední době je to nějak často. :cert: :cert: :cert:
Ja jsem taky furt sama zatim jen s psikama,ten kolem 17h.prijde z prace,naji se neco mi tu posmrdla,aby se nereklo,pac zarizujem,no a pak je bud na netu,u tv nebo jde behat a nebo ma trenink.No a pak jde spat.To ja jen,abys byla v klidu,ze v tom nejsi sama…

holky to budte v klidu, muj prijde kolem sedme poji, da vanu, diva se tak hodku dve na tv a jde spat a tak je to kazdy den az o vikendu je pouzitelny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
10.11.10 16:26
j.s. píše:
TEJI MOC SI TO UŽIJ A MYSLELA JSEM, ŽE SE TEN MŮJ Z TOHO JÍDLA HNED POSRAL, JEŠTĚ TAM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A TO PAPKÁ ČASTĚJI NEŽ JÁ…

Ty brdo,tak ja to stim cesnekem prubla a je to fakt dobry,jeste lepsi nez prve.Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
10.11.10 16:29
S.a.n.y6444 píše:
nikoll píše:
Peťka1 píše:
Ja jsem taky furt sama zatim jen s psikama,ten kolem 17h.prijde z prace,naji se neco mi tu posmrdla,aby se nereklo,pac zarizujem,no a pak je bud na netu,u tv nebo jde behat a nebo ma trenink.No a pak jde spat.To ja jen,abys byla v klidu,ze v tom nejsi sama…
holky to budte v klidu, muj prijde kolem sedme poji, da vanu, diva se tak hodku dve na tv a jde spat a tak je to kazdy den az o vikendu je pouzitelny :-D

No asi tak nejak s tim vikendem,akorat to je zase bud so.nebo ne.nejakej fotbal.zapas,tak jde zas tam a pak mozna dem neco delat spolu.Jako reknu Vam holky,ze jak jsem doma,tak si nepripadam tak zadana,jako driv.Musim s tim neco delat,ale zatim jsem tomu moc na kloub neprisla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí