Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sany a svědí to moc, je to nějak nepříjemné nebo tak?? Jako jstli se to dá vydržet?
Tejchi píše:
Sany a svědí to moc, je to nějak nepříjemné nebo tak?? Jako jstli se to dá vydržet?
ono treba pulku dne nic a potom treba hodinu v kuse jak kdyby te zral treba svetr co bys mela na sobe…a nejde prestat…nejhorsi je to k veceru…nevim nikdy jsem na takove veci netrpela. dali mi krem i pudr ale nepomaha to a testy na me delat taky nemuzou mohli by ublizit mimcu ![]()
Tejchi píše:
ono treba pulku dne nic a potom treba hodinu v kuse jak kdyby te zral treba svetr co bys mela na sobe…a nejde prestat…nejhorsi je to k veceru…nevim nikdy jsem na takove veci netrpela. dali mi krem i pudr ale nepomaha to a testy na me delat taky nemuzou mohli by ublizit mimcu ![]()
Tejchi píše:
Já zatím vařím pro mě a muže i jak jsme codili do práce. Vařila jsem teplé večeře, sice já moc nejedla už na večer jsem neměla hlad, ale manžel je jedlík a nejraději by jedl pořát párky. Pro něj jednoduché že a na to já se nemůžu dívat, tak vařím a vařím. Dělám buchty, ať má vždy trochu změnu na svačinu a pomazánky a tak vůbecA je to asi nastejno jak budou děti, akorát on jí vše a vůbec nebrblá…a zda budou děti po mě…ou jééé, to bude vaření
![]()
Tak to mas v pohode,kdyz ti ji vsechno,to me to stalo roky,nez zacal papkat da se rict vsechno,ale ted uz vetsinou mlaska a tak,akorat se nechci dostat do faze,ze kdyz jednou nestihnes uvarit,tak ma kecy.Takze si to hlidam.Bojim se,ze se stanu akorat tak sluskou.ted se teprve tak nejak naucil,ze by si dopity kafco,pivko a spinavej talir mel alespon odnyst.Ale to asi taky u nej zalezi na nalade.Hold vyrustal v rodine,kde chlapi jen zamestnani a zabava a maminka vse ostatni.
S.a.n.y6444 píše:Tejchi píše:ono treba pulku dne nic a potom treba hodinu v kuse jak kdyby te zral treba svetr co bys mela na sobe…a nejde prestat…nejhorsi je to k veceru…nevim nikdy jsem na takove veci netrpela. dali mi krem i pudr ale nepomaha to a testy na me delat taky nemuzou mohli by ublizit mimcu
Jee,to je hrozny,to Ti nezavidim,jen se snaz nemalovat hned certa na zed.A ver,ze to bude nejaka prkotina.I kdyz,ono se mi to lehko rika,vid?
Tejchi píše:
Já zatím vařím pro mě a muže i jak jsme codili do práce. Vařila jsem teplé večeře, sice já moc nejedla už na večer jsem neměla hlad, ale manžel je jedlík a nejraději by jedl pořát párky. Pro něj jednoduché že a na to já se nemůžu dívat, tak vařím a vařím. Dělám buchty, ať má vždy trochu změnu na svačinu a pomazánky a tak vůbecA je to asi nastejno jak budou děti, akorát on jí vše a vůbec nebrblá…a zda budou děti po mě…ou jééé, to bude vaření
![]()
ja jsem hlavne chodila domu z prace az po pul 21h.Takze jsem byla rada,ze se vysprchuju a jdu zas spat a cely tyden nanovo,jsem delala od po.do ne. a pak jsem mela sice tyden volno,teda nekdy,kdyz nekdo neodpadl a nepotrebovali zaskok,ale to jsem vzdycky mela v tom volnu litani po doktorech a pak taky clovek si potreboval uklidit a odpocnout,sice jsem alespon ty 4jidla stihla,ale stezi,no a zas byla ne.a od po.znova.Byl to nekonecnej kolotoc.Sice jsem tu praci mela rada,ale bylo to na ukor jinych.
nikoll ty jsi dělala v kuse 12 nebo co?? Že jsi chodila tak pozdě domů
![]()
Sany to už jsi psala že ti nemůžou dělat ty testy, ale tak zas asi ta nemoc co jsi psala to není.
Tejchi píše:
nikoll ty jsi dělala v kuse 12 nebo co?? Že jsi chodila tak pozdě domů![]()
Sany to už jsi psala že ti nemůžou dělat ty testy, ale tak zas asi ta nemoc co jsi psala to není.
No 12ky.Od pul 8 do 20h
Musim zase s psikama ven,chudinky,jeste nebyli culat.Ale reknu vam,ze jsem si s nima nas… do bot.jsem zvedava na to,az budu chodit s kocarkem a jeden me bude furt tahat,to je stafordka a druha to je srnci pinc,ta se snad bude vozit,vzdycky nez dorazime nekam na louku.A to moje maly miminko bude diky nim asi porad venku,no min.3krat denne,pac samotny ho doma nechat nemuzu.To bude jeste tanec ![]()
Tejchi píše:
A v kuse jo, nebo týden 12 a týden volno?
Tyden 12 a tyden volno,ale nektery tydny volna jsme meli sluzby na tel,kvuli zaskoku,takze se mi i stalo,ze jsem jela skoro 3tydny v kuse,treba bez dvou dnu,ale i po tom 1tydnu bylo vzdycky to po.hruza,to byl clovek jak po flamu a takova vyblbana jsem vzdycky byla a az v ut.jsem to byla zas ja.
nikoll ty bydlíš v bytě? Joj s takyma psikama
Ještě že ten náš je venku a máme klid ![]()
Tejchi píše:
nikoll ty bydlíš v bytě? Joj s takyma psikamaJeště že ten náš je venku a máme klid
Jojo,v byte
To bude,vid?Ale nemam strach,ze by maly Darca(to je ta velka)ublizila,ta ma lidi a deti rada,no a Beruska(mala)ta jeste mimi nevidela,ale ty se taky nebojim,spis ty vychazky,nevim
jak to budu stihat,ale budu muset ![]()
Mazu varit,jsem jeste nic nepapala a pak se divim,ze nepribiram…
dobrý den prcenky
už jsem doma, v siku ok, koupelny jsou krásné ale rozpočet ubohý, ale i tak jsme asi vybrali krásnou
v ikei mě nasrali, tak budeme asi muset zajet do ova.......kreténi… a mc donald dobrý, ale asi už jsem zvyklá na tu domácí stravu…ale dala jsem si zmrzlinu a ta byla z toho všeho nejlepší
![]()
jinak jsem taky spala na dvě věci, malý fňukal od zoubků a pořád se budil a já pak nemohla zabrat a pak jsme zaspali a mamka tukala na dveře, tak než jsem se probrala, hleděla jsem na ni
jo a jinak mě od včera tak škrábe hlava, zátýlek, jako kdybych měla blechy, asi špatně spláchnutý šampón a krk a to mi asi dělá špatně řetízek, i když je z bílého zlata, tak valil dolů, tož uvidíme…
![]()