Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já jsem tam zas přijela kolem druhé v nocí a v půl šesté bylo po všem ale jak jsem měla ty bolesti tak si pamatuju že ten čas se neskutečně vlekl. já též uklízím jak malý spí ale vzbudí se a je to tu jak před úklidem a pak příjde chlop tam hodí bundu tam kalhoty tam hrnek po kávě atd… a do večera je tu bordel jak ......
ti doktoři jsou blázni jako skočit mi na břicho když tam je mimi tak pak skočím asi já na toho doktora
měla bych strach že mu ublíží
No on ji těma loktoma vytlačí, asi ví jak na to
Je fakt, že jsem tam pak měla modřinu a pěkně to bolelo ![]()
A hlavně ani jsem neměla čas nějak reagovat, předem mě neupozornil že ![]()
jj to věřím mě to stačilo jak mi tlačila ta PA a to jsem ještě z ní cítila chlast jelikož se ji myslím narodil vnuk a taky filip
Peťka1 píše:
jj to věřím mě to stačilo jak mi tlačila ta PA a to jsem ještě z ní cítila chlast jelikož se ji myslím narodil vnuk a taky filip
No super ![]()
mě taky při tom zatlačení, jak už byla venku hlavička tak ta asistentka zatlačila loktem, jako kdybych asi netlačila ze všech sil a neměla takové bolesti, tak ji plesknu, ale v té chvíli tomu hóóóódně pomohla, to ji musím pogratulovat
![]()
Jo a kri já si myslela že budeš mít chlapečka. Se nějak nemůžu trefit. U mar jsem si myslela holku a je to naopak.
Já taky asi budu končit musím vytřít jelikož má zítra dopo přijít kámoška po 350 letech tak aby se nám tu nepřilepila k podlaze ![]()
holky dobrou, já se jdu natáhnout a manžel mě bude zase tak hodinu škrábat záda a ďolíky nad zadkem
![]()
jo a zítra mě nečekejte, vím, že vám budu móóóc chybět prcenky moje, ale jedeme do brna do koupelnového studia do ikei a já se možná mrknu na dárky a hlavně, a to pozor, jdu se nažrat do mekáče
![]()
jani dobrou kéž by to i ten můj vydržel hodinu on jenom vždycky chvilku.
Holky tak papa a dobrou noc
![]()
jani tak pošli hranolky a nějaký mega hambáč mysli na nás až se budeš cpát
Holky co je na pravé straně pod žebrama, nějak mě tam pobolívá
![]()
A nestrašte furt s těma porodama
![]()