Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
9.11.10 19:34

jsem zas totálně nasraná na toho svého. Ani ho nepustím k pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 19:36

Tak šití byla pro mě lahoda, vubec jsem to necítila.Ale před porodem jsem nespala celou noc a rodila jsem až ve čtyři odpoledne. A já normálně mezi kontrakcema usínala, chápete to kontrakce co 1 minutu a já byla schopná mezi tím usnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 19:37
Peťka1 píše:
jsem zas totálně nasraná na toho svého. Ani ho nepustím k pc

Co ti proved miláček?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 19:38

tak já rodila ráno v půl sedmé a taky celou noc nespala ty bolesti mi to nedovolili a jak mě uspali tak se mi spalo báječně a jak mě probrali tak jsem byla jak zdrogovaná jaké já jsem mlela nesmysly :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 19:40

měl to tu dát trošku do pořádku a jak jsem byla u kámošky tak se sebral a šel si ke kámošovi na kafé a já příjdu domů a zase honička malý večeře úklid atd… a on si příjde jakoby nic a hned si jde volat a nic ho nezajímá. Jako takovou pohodu bych chtěla taky mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 19:40

Peti a proč jsi byla uspaná? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 19:42
Peťka1 píše:
měl to tu dát trošku do pořádku a jak jsem byla u kámošky tak se sebral a šel si ke kámošovi na kafé a já příjdu domů a zase honička malý večeře úklid atd… a on si příjde jakoby nic a hned si jde volat a nic ho nezajímá. Jako takovou pohodu bych chtěla taky mít.

To je přesně jak u nás doma, my příjdeme z nákupu, všude plné tašky do toho Terezka něco chce a on si sedne k počítači pohoda néé :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 19:42

nešla mi porodit placenta a ta musí do určité doby myslím do půl hodiny z těla ven jinak hrozí otrava nebo něco takového tak jim nezbylo nic jiného než mě uspat a nějak ji ze mě dostat. Trvalo to prý dvě hodiny, mi říkal přítel a to mu řekli že to bude jen chvilka a že má počkat na chodbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 19:43

jo tak samo u nás to chytám pak nervy. Říkám nejdřív povinnosti a pak zábava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 19:44

Ty brďo, ze mě ji nějak vytáhli takovým točivým pohybem ani jsem to necítila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 19:45

u mě to nešlo a to mi ta porodní asistentka loktem tlačila do břich jsem myslela že mě jebne a že ji taky jebnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 19:45

já přijela do porodnice kolem čtvrté odpo, první UTZ a echo mi dělali o půl páté a v devět večer byl už toník venku…takže na první porod rychlé, ale kdyby mi to někdo řekl při těch bolestech, tak by dostal ránu…
petule, klasika...............já prostě uklízím denně přs poledne, jak malý spí, ale je to na můj úkor odpočinku, ale zase v noci lépe spím…
dala jsem si koblih a caro :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 19:46

mamka mi říkala že to bylo asi tím že já ji měla na břišní stěně a jak se začla stahovat děloha tak už ji nepustila, ale těžko říct. V nemocnici mi nikdo nic neřekl spíš jsem se ani neptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 19:47

mě řekli ať ještě uzatlačím a nějak tomu dr pomohla a bylo to, taky jsem to ani necítila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 19:47

No síla no 8-o To mě skočil na břicho doktor a dalo by se říct, že s rozběhem :mrgreen: Ale pomohl, malá byla hned venku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí