Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
9.11.10 11:42

já právě podle receptů nevařím, většinou doma nemám vše a málokdy jdu nakoupit a jako přímo na jedno jídlo, přssně jak píše kača, tak jak mám na něco chuť tak podle toho vařím…asi základ dodržuju, ale pak co je doma a na co je chuť…já bych mohla pořád žrát listový špenát a smetanu :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
luci, a ty jsi nezaměstnaná? tak to asi budeš muset zavolat, ona se mě ptala, jestli jsem pořád zaměstnanec nějaké firmy, takže jestli nepracuješ, tak to fakt nevím, nebo se zeptat mekelky, kdybych věděla dříve, tak se ti taky na tohle zeptám…
:nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 11:44

toník našel mentos a narval si to do pusy, zatím zvládá žvýkat, já toho chlopka moje zabiju, fakt nedává pozor…ááááááááá malý se potento, tak jdu udělat mlíko, přebalit, hodit ho na balkón a pak se sem kuknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 11:45

kači, co že to jsem? rampepurda, to znamená krásná a chytrá, že??? :huban: :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 11:51

Jani, jak jsem nastupovala na první mateřskou, tak obchod zkrachoval a dostali jsme všichni výpověď, mě to vyšlo, protože jsem už mohla jit rovnou na tu mateřskou.Ale díky moc ja tam stejně mám v plánu zajít, ještě musím něco vyřídit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 12:01

tak nechci tě strašit, ale ty asi nemáš nárok, ale fakt nevím, nechtěla bych ti lhát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 12:02

Já si to myslím taky noooooo, uvidíme :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 12:07

stejně jsou to darebáci a kreténi, zajímalo by mě, jak se ještě zachovají k obyčejným nebohatým lidem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 12:10
j.s. píše:
kači, co že to jsem? rampepurda, to znamená krásná a chytrá, že??? :huban: :huban: :huban: :huban:

no do slova...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 12:13

já si to hned myslela, co jiného :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 12:26

já asi dovařím a půjdu hodit dvacet....... :nevim: musím k tomu lékaři na půl 4 a ještě na pojišťovnu změnit příjmení........ble mě se nechce.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 12:28

tak já se právě docpala těmi palačinkami s tvarohem a asi zase prasknu a nějak mě to bere a zavírají oči tak asi taky půjdu nynat. Ještě uvidím. Chci využít toho že malý půjde spát tak si dát vanu a udělat očistu těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 12:32

právě jsem vypila půl kelímku smetany ku šlehání......já jsem dobytek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: doufám, že se z toho ne............ :cry: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 12:36

kači bych se vůbec nedivila ty máš ale chutě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.11.10 12:37

já bych si zas dala šlehačku ale radši ji nekupuji bo bych ji sežrala tuny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 12:39

kači, to u dr a na pojištovně, snad mají wc :) nebo je tam posereš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
já douklízela, dám prát deky a fusaky a konečně pojím…ještě jsem nevalila :mrgreen: pak jsem koupila dvacet deka štěpánksého vajíčkového a pařížského a tyrolského salátu :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: pak si dám koblih s carem :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí