Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1022
9.11.10 09:19

Holky taky se s vama pro zatim loucim,jdu s tema piskama delat EE. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
9.11.10 09:20
nikoll píše:
S.a.n.y6444 píše:
nikoll píše:
To je hezky to Massi,no tady urcite originalni,to ja chtela Stepanka a taky Joe se mi libi.To je vlastne i muj oblibenej film Joe Black s Bradem Pittem.A jak se tesite?A uvedomujete si to vubec?Ten muj vzdycky kouka s usmevem na brisko a mluvi na nej a tak a pak tresnicka na dortu,vis milacku,ja si to ale jeste nejak nedokazu predstavit a myslim,ze si to moc neuvedomuju,ale tesim se. :-D
muj oblibeny casopis teda dokud jsem zila v cesku :-)
je to je pekne co rika tvuj pritel, ten muj taky porad rika, ze me potrebuje videt s poradnym brichem a nejlepe aby male uz bylo tady mezi nama a pak mu to dojde :-D a to vis ze se tesime mimco jsme planovali, takze o to vetsi radost. :palec:
My taky planovali,ale necekali jsme to tak rychle,vlastne jsem vysadila antikoncepci a hned jsme tam byli :-) Me ale prijde,ze mam malinky brisko,tak o to vetsi mam strach ze strii,tak mazu,jak blazen.Jinak krome kocarku uz mam skoro vse a jak jste na tom vy?mam to ale zatim u babicky a tak nevim,kdy uz bych mohla zacit zarizovat ten pokojicek,strasne se tesim,ale kazdej furt povida neco o tom,jak to prinasi smulu a tak,tak co myslite?

haha tak to jsi ohodne popredu nez ja. ja jeste nic nemam, jen boticky a brindacky a deku tim to hasne, cekam az ted pojedu na vanoce do ceska a po vanocich jak nastanou same slevy ted nema cenu jeste cokoliv kupovat zbytecne drahe a gor ady v italii tady se vyplati jen koupit kocarek ktery je levnejsi jak u nas. no a nam to trvalo a neco dele..4 nebo 5 mesicu nez jsem otehotnela uz ted presne nevim. co vim ze se rika ze prinasi smulu je kocarek mit uz ted,ale o zbytku nic nevim…pokojcek bych uz taky zarizovala, ale pritel ted nema moc casu je porad v praci..asi to nechame vsechno fakt po tech vanocich az prijedeme z ceska..a jinak tohle tema strie a brisko jsem resila tady vcera :-D take jeste nic moc nemam zatim jen dve kila, mam strach at mi potom vsechno nenabehne najednou ke konci a cela nepopraskam… :-( by me jeblo…a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 09:25

Sany poslala jsem ti zprávu, můžeš se na ni kouknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 09:26

Nikoll tak já nemám taky vůbec nic, začnu to řešit až po vánocích. Malá bude zatím s náma v ložnici a pokud pak bude druhé, ak jim uděláme dole pokojík místo ložnice. Postýlkubudu mít od našich po mě, kočát od známé, a oblečení něco málo od tchýně po švagrové, takže pak jen projdu a dokoupím co bude chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
9.11.10 09:27
S.a.n.y6444 píše:
nikoll píše:
S.a.n.y6444 píše:
nikoll píše:
To je hezky to Massi,no tady urcite originalni,to ja chtela Stepanka a taky Joe se mi libi.To je vlastne i muj oblibenej film Joe Black s Bradem Pittem.A jak se tesite?A uvedomujete si to vubec?Ten muj vzdycky kouka s usmevem na brisko a mluvi na nej a tak a pak tresnicka na dortu,vis milacku,ja si to ale jeste nejak nedokazu predstavit a myslim,ze si to moc neuvedomuju,ale tesim se. :-D
je to je pekne co rika tvuj pritel, ten muj taky porad rika, ze me potrebuje videt s poradnym brichem a nejlepe aby male uz bylo tady mezi nama a pak mu to dojde :-D a to vis ze se tesime mimco jsme planovali, takze o to vetsi radost. :palec:
My taky planovali,ale necekali jsme to tak rychle,vlastne jsem vysadila antikoncepci a hned jsme tam byli :-) Me ale prijde,ze mam malinky brisko,tak o to vetsi mam strach ze strii,tak mazu,jak blazen.Jinak krome kocarku uz mam skoro vse a jak jste na tom vy?mam to ale zatim u babicky a tak nevim,kdy uz bych mohla zacit zarizovat ten pokojicek,strasne se tesim,ale kazdej furt povida neco o tom,jak to prinasi smulu a tak,tak co myslite?
haha tak to jsi ohodne popredu nez ja. ja jeste nic nemam, jen boticky a brindacky a deku tim to hasne, cekam az ted pojedu na vanoce do ceska a po vanocich jak nastanou same slevy ted nema cenu jeste cokoliv kupovat zbytecne drahe a gor ady v italii tady se vyplati jen koupit kocarek ktery je levnejsi jak u nas. no a nam to trvalo a neco dele..4 nebo 5 mesicu nez jsem otehotnela uz ted presne nevim. co vim ze se rika ze prinasi smulu je kocarek mit uz ted,ale o zbytku nic nevim…pokojcek bych uz taky zarizovala, ale pritel ted nema moc casu je porad v praci..asi to nechame vsechno fakt po tech vanocich az prijedeme z ceska..a jinak tohle tema strie a brisko jsem resila tady vcera :-D take jeste nic moc nemam zatim jen dve kila, mam strach at mi potom vsechno nenabehne najednou ke konci a cela nepopraskam… :-( by me jeblo…a odkud jsi?

Kdyz jsem otehotnela,tak jsem sla dolu s vahou a to jsem nezvracela nic a min.tyden na kontrole jsem konecne kilco pribrala,hold musime mazat,olejovat a mazat… :-P I kdyz zalezi na kuzi,znam jednu,co o mazala jak vztekla 2-3krat denne a ted ma strie od oka 2cm,taky z toho byla hotova,ale ma skvelyho manzela,kterej ji totalne miluje a podporuje a zase nabyla na sebevedomi.Z usteckyho kraje -Chabarovice.Hele,ja uz fakt letim ven :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
9.11.10 09:32
j.s. píše:
já mám 27 a cítím se na 15náct :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a vypadám na 18náct :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

tak tohle je nejlepsiiiiiiiiiiiiiii :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 09:33
S.a.n.y6444 píše:
j.s. píše:
já mám 27 a cítím se na 15náct :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a vypadám na 18náct :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:
tak tohle je nejlepsiiiiiiiiiiiiiii :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

A je to pravda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
9.11.10 09:39
nikoll píše:
S.a.n.y6444 píše:
nikoll píše:
S.a.n.y6444 píše:
nikoll píše:
haha tak to jsi ohodne popredu nez ja. ja jeste nic nemam, jen boticky a brindacky a deku tim to hasne, cekam az ted pojedu na vanoce do ceska a po vanocich jak nastanou same slevy ted nema cenu jeste cokoliv kupovat zbytecne drahe a gor ady v italii tady se vyplati jen koupit kocarek ktery je levnejsi jak u nas. no a nam to trvalo a neco dele..4 nebo 5 mesicu nez jsem otehotnela uz ted presne nevim. co vim ze se rika ze prinasi smulu je kocarek mit uz ted,ale o zbytku nic nevim…pokojcek bych uz taky zarizovala, ale pritel ted nema moc casu je porad v praci..asi to nechame vsechno fakt po tech vanocich az prijedeme z ceska..a jinak tohle tema strie a brisko jsem resila tady vcera :-D take jeste nic moc nemam zatim jen dve kila, mam strach at mi potom vsechno nenabehne najednou ke konci a cela nepopraskam… :-( by me jeblo…a odkud jsi?
Kdyz jsem otehotnela,tak jsem sla dolu s vahou a to jsem nezvracela nic a min.tyden na kontrole jsem konecne kilco pribrala,hold musime mazat,olejovat a mazat… :-P I kdyz zalezi na kuzi,znam jednu,co o mazala jak vztekla 2-3krat denne a ted ma strie od oka 2cm,taky z toho byla hotova,ale ma skvelyho manzela,kterej ji totalne miluje a podporuje a zase nabyla na sebevedomi.Z usteckyho kraje -Chabarovice.Hele,ja uz fakt letim ven :lol: :mavam:

neni nad to mit chapajiciho a milujiciho muze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
9.11.10 10:05

Ahoj, vitam nove tehulky.
Vsem gratuluji ke kontrolam.
Tak maly vcera zvladl prvni den ve skolce dobre a dnes se tam tesil, tak snad to tak bude pokracovat.
Vas docitat to je mazec.
Kaci- hodne stesticka v manzelstvi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
9.11.10 10:07
Martulinka01 píše:
Tak maly vcera zvladl prvni den ve skolce dobre a dnes se tam tesil, tak snad to tak bude pokracovat.
Vas docitat to je mazec.
Kaci- hodne stesticka v manzelstvi :kytka:

taky si to porad rikam clovek aby tu porad u toho sedel a byl v obraz kdyz se dejchne na hodinu prc je ztracen a jen musi potom docitat…a malemu gratuluji ze to takhle zvladnul, ne vsechny deti se tesi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 10:11

No taky si říkám, PC jede celý den a jen se jdu okoupat, tak se to rozjede :mrgreen: :mrgreen:
Tak konečně byli opsat elektřinu a pán mě uklidnil, že černý odběr nemáme :wink: Tak nevím co ten minule strašil a oddělal to tak se můžu dívat kolik el. bereme. Tak jsem zvědavá na kolik příjde vyúčtování :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 10:13
Martulinka01 píše:
Vas docitat to je mazec.

Děkuji Marťulinko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 10:20

Tak já mam skoro hotovo, ještě naplnit ty brambory a šup s nima do trouby a pak už jenom ňam ňam :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 10:21
Martulinka01 píše:
Vas docitat to je mazec.

Marťulinko, já se ti nemůžu dostat do profilu........... :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 10:21
M.Lucka píše:
Tak já mam skoro hotovo, ještě naplnit ty brambory a šup s nima do trouby a pak už jenom ňam ňam :jazyk:

a čím je plníš?????????? :-)a jak to děláš?????????pošli recept ať se taky nadlábneme..... :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí