Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1022
9.11.10 08:21

holky,jsem tu dnes po prve na diskuzi a jeste neumim odpovidat jednotlivym,tak mi poladte at to tu neni paty pres devaty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 08:21

Vítám tě nikoll :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 08:22

Tej nebo druhá bude taky holčička, jako u mě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
9.11.10 08:23

Bydlim v Chabarovicich,to je mezi Ustim nad Labem a Teplicema a ty Tejchi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
9.11.10 08:24
nikoll píše: :mavam: jojo 20tt,ale budu mit asi cisare,pere se o to moje neurolozka s mym doktorem,tak furt nevim.Ja si teda holcicku moc prala,takze jsem rada,ale pritel chtel spis svyho naslednika :-) ,tak kyvadlo mi ukazuje,ze jestli bude druhe mimi,tak to bude kluk.Nejdriv jsme chteli Nikolku,ale ja furt vaham,ale urcite nedame nejaky cizi a taky resim zkratky,je to fakt tezky vybrat.A jak se bude jmenovat tvuj chlapecek?

no tak to jsi na tom stejne jak ja 20 tt. a ja bych chtela taky dalsi mimco s opacnym pohlavim. a jelikoz ja ziji v cizine a mam pritele cizince,takze bude i takove jmeno..bude se jmenovat po svem otci Massimo (Massi) jeste uvazuji ze bych dala Massimiliano…ale jeste je cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
9.11.10 08:28

Vy uz citite pohyby?Ja asi 3dny zpatky cejtila takovy simrani,ne bublinky nebo nejaky podobny pocity,jak mi rikala kamaradka,jako,kdyz se ti chce prdet,ale spis neco,jako kdyz kopnes do rosolu a on se rozvlni,myslite,ze to bylo ono?Ale od ty doby zas nic :roll: a tak cekam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
9.11.10 08:29

a nechapu proc chcou at jdes cisarem…nesla bych na to akorat jsou s tim problemy bolesti co jsem se docetla a neni to prirozenou cestou… :think: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 08:29
M.Lucka píše:
Tej nebo druhá bude taky holčička, jako u mě :jazyk:

Neser hned po ránu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Školek je haba kuk po republice a oni jezdí i slovensko!

nikoll píše:
Bydlim v Chabarovicich,to je mezi Ustim nad Labem a Teplicema a ty Tejchi?

Jee takže čechy…já bydlím v Raškovicích, to je v Beskydech. Jinak s tím odpovídáním stačí napsat buť jméno a co chceš, nebo dáš citovat a nahoře se ti hodí to co napsal ten co mu chceš odpovědět :wink: Joj, vyčerpávající, snad chápeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 08:32

Tej, musím tě poškádlit a hned z rána :jazyk: Holčičky jsou taky supeeeeeeer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
9.11.10 08:33

To je hezky to Massi,no tady urcite originalni,to ja chtela Stepanka a taky Joe se mi libi.To je vlastne i muj oblibenej film Joe Black s Bradem Pittem.A jak se tesite?A uvedomujete si to vubec?Ten muj vzdycky kouka s usmevem na brisko a mluvi na nej a tak a pak tresnicka na dortu,vis milacku,ja si to ale jeste nejak nedokazu predstavit a myslim,ze si to moc neuvedomuju,ale tesim se. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 08:34

Nikoll, pohyby už cítim asi od 18tt, ale já už čekám druhé. Dnes jsem 21tt a pohyby už jsou hooooodně cítit, neboj taky se dočkáš, je to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 08:35

krásné ráno, vítám novou těhulku :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
Já se už vrátila z práce......jela jsem už o půl 6 takže žádné chrápání do 11 hodin milá Janičko. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 08:35

Nikoll a kolik ti je, jestli to není tajemství :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 08:37

Dobré ránko, mladá pání :kytka: Tož, to jsi ale včasný ptáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
9.11.10 08:37

S.A.N.Y.6444,cisar chce protoze mam krevni srazeninu v mozku okolo zrakovyho centra,je to pry stary zraneni,bud jsem jako mala spadla nebo to muze byt od klesti,kdyz me mamka rodila,ale ted jsem videla v televizi,ze ucpavani cev mozku a ruzny tadytyhle srazeniny jsou z uzivani dlouhodobe antikoncepcea na to mi navazuje to,ze mi moje Dr.neurol.rekla,ze v mnoha pripadech techto nalezu mizi pri tehotenstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí