Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky,jsem tu dnes po prve na diskuzi a jeste neumim odpovidat jednotlivym,tak mi poladte at to tu neni paty pres devaty ![]()
Bydlim v Chabarovicich,to je mezi Ustim nad Labem a Teplicema a ty Tejchi?
nikoll píše:jojo 20tt,ale budu mit asi cisare,pere se o to moje neurolozka s mym doktorem,tak furt nevim.Ja si teda holcicku moc prala,takze jsem rada,ale pritel chtel spis svyho naslednika
,tak kyvadlo mi ukazuje,ze jestli bude druhe mimi,tak to bude kluk.Nejdriv jsme chteli Nikolku,ale ja furt vaham,ale urcite nedame nejaky cizi a taky resim zkratky,je to fakt tezky vybrat.A jak se bude jmenovat tvuj chlapecek?
no tak to jsi na tom stejne jak ja 20 tt. a ja bych chtela taky dalsi mimco s opacnym pohlavim. a jelikoz ja ziji v cizine a mam pritele cizince,takze bude i takove jmeno..bude se jmenovat po svem otci Massimo (Massi) jeste uvazuji ze bych dala Massimiliano…ale jeste je cas…
Vy uz citite pohyby?Ja asi 3dny zpatky cejtila takovy simrani,ne bublinky nebo nejaky podobny pocity,jak mi rikala kamaradka,jako,kdyz se ti chce prdet,ale spis neco,jako kdyz kopnes do rosolu a on se rozvlni,myslite,ze to bylo ono?Ale od ty doby zas nic
a tak cekam ![]()
a nechapu proc chcou at jdes cisarem…nesla bych na to akorat jsou s tim problemy bolesti co jsem se docetla a neni to prirozenou cestou…
![]()
M.Lucka píše:
Tej nebo druhá bude taky holčička, jako u mě
Neser hned po ránu
Školek je haba kuk po republice a oni jezdí i slovensko!
nikoll píše:
Bydlim v Chabarovicich,to je mezi Ustim nad Labem a Teplicema a ty Tejchi?
Jee takže čechy…já bydlím v Raškovicích, to je v Beskydech. Jinak s tím odpovídáním stačí napsat buť jméno a co chceš, nebo dáš citovat a nahoře se ti hodí to co napsal ten co mu chceš odpovědět
Joj, vyčerpávající, snad chápeš ![]()
Tej, musím tě poškádlit a hned z rána
Holčičky jsou taky supeeeeeeer
To je hezky to Massi,no tady urcite originalni,to ja chtela Stepanka a taky Joe se mi libi.To je vlastne i muj oblibenej film Joe Black s Bradem Pittem.A jak se tesite?A uvedomujete si to vubec?Ten muj vzdycky kouka s usmevem na brisko a mluvi na nej a tak a pak tresnicka na dortu,vis milacku,ja si to ale jeste nejak nedokazu predstavit a myslim,ze si to moc neuvedomuju,ale tesim se. ![]()
Nikoll, pohyby už cítim asi od 18tt, ale já už čekám druhé. Dnes jsem 21tt a pohyby už jsou hooooodně cítit, neboj taky se dočkáš, je to super
krásné ráno, vítám novou těhulku
![]()
Já se už vrátila z práce......jela jsem už o půl 6 takže žádné chrápání do 11 hodin milá Janičko.
![]()
S.A.N.Y.6444,cisar chce protoze mam krevni srazeninu v mozku okolo zrakovyho centra,je to pry stary zraneni,bud jsem jako mala spadla nebo to muze byt od klesti,kdyz me mamka rodila,ale ted jsem videla v televizi,ze ucpavani cev mozku a ruzny tadytyhle srazeniny jsou z uzivani dlouhodobe antikoncepcea na to mi navazuje to,ze mi moje Dr.neurol.rekla,ze v mnoha pripadech techto nalezu mizi pri tehotenstvi…