Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
M.Lucka píše:
je 9.9. to je datum mých narozenin
Jee vidíš jak je to hezké datum
![]()
Já se musím z Dr. domluvit na vycházky přez Vánoce pak
Budou návštěvy, tak ať nejezdíme na dvakrát ![]()
Nic kočeny jdu spinkat…zítra zas dopoledne volat a volat a odpo možná holička, uvidím ![]()
Tej, ja jsem sice u prvního pracovala do konce 6 měsíce ale ten zbytek asi 2 měsice na nemocenské jsem výcházky měla neomezené. Těhotenství přece není nemoc nééééé????
Nevím já mám omezené, Kačka taky, záleží na Dr. Mám od 8-12 a pak 14-18…takže kdybychom objížděli rodinu tak abych se domů vzacela na oběd to nee ![]()
M.Lucka píše:
Tej, ja jsem sice u prvního pracovala do konce 6 měsíce ale ten zbytek asi 2 měsice na nemocenské jsem výcházky měla neomezené. Těhotenství přece není nemoc nééééé????
Nemoc to není, ale mám na to nemocenskou
![]()
No to by fakt nasralo. Tak ji zkus ukecat no, možná to vyjde, držím palce
tak jo nemocenskou ale minimálně 6 týdnu před porodem už mateřskou. Ale říkám je to divné fakt
No ať už je mateřská, ať můžu dojet kam chci bo to je děs…se nedostanu za našima nic. Leda autem. Mamka furt brble že se nestavíme a nepochopí že za 4 hodiny stihnu hovno ![]()
M.Lucka píše:
tak jo nemocenskou ale minimálně 6 týdnu před porodem už mateřskou. Ale říkám je to divné fakt
taky se loucim koceny, jdu za svym chlapem koukat se na grande fratelo-reality shouw byla i u nas v ceski big bradr nebo jak se to pise. a mame na to jeste mesic se domluvit
tak ziiiiiiiitra dobrou
![]()