Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kacafazolka píše:Peťka1 píše:Peti neva.....dej tam žloutek, vanilkový cukr a trochu mléka, trochu rumu nebo rumového aroma mňam
a nevadí že tam bude syrový žloutek???
Ještě ju podporuj s rumem
No žloutek syrový…tak v těhse to nesmí no, ale tak nevím ![]()
kači byl to vítr. Malý nám totiž do půl desáté dělal společnost tak to byla rychlovka a chlop pak hned odpadl.
Jinak holky díky bez vás by jsme neměli co jíst
rum tam být musí ty jelito jinak je to bléééééééééééé,a jestli se Peti bojíš toho žloutku tak ho tam nedávej..........
![]()
peti, dej tam to nejčerstvější vajíčko co doma najdeš, nebo bež přimo do kurníku a vytahni ho z pod slepice a máš to v pohodě
Peti nuno problémo.
A teď poraďte mě jak nejlíp roztavit nivu, chci si udělat omáčku na těstoviny
Peti nuno problémo.
tak to bude bez žloutku bo bych z toho zas nespala. Uvidíme co na to janička ta je naše vědma
hoj hoj děvčata, vítám nové příchozí skoromaminy
já řeším ten poťápaný úřad, to jsou teda debilové, to je děs…takže zase dalších 40 dní nejméně čekat
se zbláááááááááááááááááázníííííííííím…
u nás byly taky povinnosti, ale nějak mě to tentokrát nebralo
a navíc mě pak bolelo z těch pojhybů celé tělo
![]()
a slepičky nemáme ale jak papá filípek tak by jsme je potřebovali bo to jídlo je pak všude
Tejchi píše:
Peti nuno problémo.
Ja nivu vzdycky rozpustim v kastrolku za staleho michani ve smetane.
tvaroh? zjemnit mlékem nebo smetanou, vanilkový cukr a pořádně vyšlehat
a pokud máš citrón, tak trochu té kůry
teji mlíko se smetanou do kastrólu, nebo jenom mléko, nalámat tam tu nivu a míchat a míchat a míchat ![]()
jani mě též včera po tom nějak bolelo břicho a chlap je teď nějaký zdrženlivý se ptám co je a on že sám nevím že asi to břicho nebo že má strach jelikož dokud jsem ho neměla tak vše ok a teď furt jen slyším netlačíš to mimčo a dej pozor atd,..
Peťka1 píše:
a slepičky nemáme ale jak papá filípek tak by jsme je potřebovali bo to jídlo je pak všude
No to mi povídej, u nás je to to samé a to je Terezce už 2,5 roku