Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo,a jsem tady nejstarší
,mám 35 a 2 kluky 7 a 9,vdaná 11 let,ale s manželem jsme 18 let,to bude za měsíc
Ty brďo,to je doba
Jsem s manželem dýl,než bez něj
Ale je fakt super chlap ![]()
Sakrec dnes jdu ke kadeřnici, snad mě pochopí jak to chci a né jako ta předtím, melír super, ale střihla mě vždy mnohem víc než jsem chtěla ![]()
Hele, to je na tobě. Já myslím, že to jsou pověry
U prvního jsme zařizovala asi měsíc pře porodem, ale to proto, že jsm dodělávali barák. A ted to nechávám taky až po Vánocích, ale zařizovat už jaksi nemam co, protože všechno, teda skoro všechno mám schované po první ![]()
dianda píše:
Jo,a jsem tady nejstarší,mám 35 a 2 kluky 7 a 9,vdaná 11 let,ale s manželem jsme 18 let,to bude za měsíc
Ty brďo,to je doba
Jsem s manželem dýl,než bez něj
Ale je fakt super chlap
Tak to je dobře, že máš fajn chlapa… gratuluji......
já má taky super (už) manžela
![]()
tak baba řekla, to co jsem si myslela, má štěstí......pokud jsem v zaměstnaneckém poměru stále, takže šest až osm týdnů před porodem mám nárok na peněžitou pomoc v mateřství, to je těch 28 týdnů a pak si musím zažádat o variantu na dva tři nebo čtyři roky, pokud bych tak neudělala, jde se automaticky na 4 roky…jen si fakt hlídat termíny a všechno si oběhat včas…
j.s. píše:
tak baba řekla, to co jsem si myslela, má štěstí......pokud jsem v zaměstnaneckém poměru stále, takže šest až osm týdnů před porodem mám nárok na peněžitou pomoc v mateřství, to je těch 28 týdnů a pak si musím zažádat o variantu na dva tři nebo čtyři roky, pokud bych tak neudělala, jde se automaticky na 4 roky…jen si fakt hlídat termíny a všechno si oběhat včas…
Janinko takže mi máme termín po sobě tak to hlídej a pak mi řekneš jo????????To jsem to krásně vymyslela, že?
![]()
j.s. píše:
já mám 27 a cítím se na 15náct![]()
![]()
![]()
![]()
a vypadám na 18náct
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo,jo,moc už jich není,těch prima chlapů,tak buďme rády
Kolem se hodně známých rozvádí,v tom našem věku…Tak já padám,mám vyřizování,dopravku,nákup,na chvíli do práce
hezký den,holky
![]()
dianda píše:
Jo,jo,moc už jich není,těch prima chlapů,tak buďme rádyKolem se hodně známých rozvádí,v tom našem věku…Tak já padám,mám vyřizování,dopravku,nákup,na chvíli do práce
hezký den,holky
![]()
![]()
hezký den a hlavně dej na sebe pozor dupko............. ![]()
j.s. píše:
jdu se vy....... a ven, tak papapa
pa pa sluníčko naše......pubertálníííííííííí
![]()
nikol těžko říct já mám vše po prvním a mám to schované doma v krabicích a kočár na půdě a postýlku pod postelí chystat to budu asi až po novém roku nejpozději měsíc před porodem. U prvního jsem též chystala věci až měsíc před porodem ale vše jsem měla schované a kočár jsme skládali až po narození.
Takže když nejsem zaměstnaná tak se taky mužu rozhodnout ale už nedostanu toho pul roku jako u prvního když jsem ještě zaměstnana byla??? Doufam že to chapeš Jani ![]()