Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6398
9.11.10 09:10

Jo,a jsem tady nejstarší :mrgreen: ,mám 35 a 2 kluky 7 a 9,vdaná 11 let,ale s manželem jsme 18 let,to bude za měsíc :palec: Ty brďo,to je doba :mrgreen: Jsem s manželem dýl,než bez něj 8-o Ale je fakt super chlap :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 09:10

Sakrec dnes jdu ke kadeřnici, snad mě pochopí jak to chci a né jako ta předtím, melír super, ale střihla mě vždy mnohem víc než jsem chtěla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 09:12

Hele, to je na tobě. Já myslím, že to jsou pověry :nevim: U prvního jsme zařizovala asi měsíc pře porodem, ale to proto, že jsm dodělávali barák. A ted to nechávám taky až po Vánocích, ale zařizovat už jaksi nemam co, protože všechno, teda skoro všechno mám schované po první :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 09:12
dianda píše:
Jo,a jsem tady nejstarší :mrgreen: ,mám 35 a 2 kluky 7 a 9,vdaná 11 let,ale s manželem jsme 18 let,to bude za měsíc :palec: Ty brďo,to je doba :mrgreen: Jsem s manželem dýl,než bez něj 8-o Ale je fakt super chlap :kytka:

Tak to je dobře, že máš fajn chlapa… gratuluji...... :kytka: já má taky super (už) manžela :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 09:13

tak baba řekla, to co jsem si myslela, má štěstí......pokud jsem v zaměstnaneckém poměru stále, takže šest až osm týdnů před porodem mám nárok na peněžitou pomoc v mateřství, to je těch 28 týdnů a pak si musím zažádat o variantu na dva tři nebo čtyři roky, pokud bych tak neudělala, jde se automaticky na 4 roky…jen si fakt hlídat termíny a všechno si oběhat včas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 09:14

já mám 27 a cítím se na 15náct :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a vypadám na 18náct :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 09:15
j.s. píše:
tak baba řekla, to co jsem si myslela, má štěstí......pokud jsem v zaměstnaneckém poměru stále, takže šest až osm týdnů před porodem mám nárok na peněžitou pomoc v mateřství, to je těch 28 týdnů a pak si musím zažádat o variantu na dva tři nebo čtyři roky, pokud bych tak neudělala, jde se automaticky na 4 roky…jen si fakt hlídat termíny a všechno si oběhat včas…

Janinko takže mi máme termín po sobě tak to hlídej a pak mi řekneš jo????????To jsem to krásně vymyslela, že? :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 09:16
j.s. píše:
já mám 27 a cítím se na 15náct :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a vypadám na 18náct :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jani nekecej.....my jsme přece tvé fotky viděly.......jsi stará puška........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
9.11.10 09:16

Jo,jo,moc už jich není,těch prima chlapů,tak buďme rády :mrgreen: Kolem se hodně známých rozvádí,v tom našem věku…Tak já padám,mám vyřizování,dopravku,nákup,na chvíli do práce :kytka: hezký den,holky :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.11.10 09:17
dianda píše:
Jo,jo,moc už jich není,těch prima chlapů,tak buďme rády :mrgreen: Kolem se hodně známých rozvádí,v tom našem věku…Tak já padám,mám vyřizování,dopravku,nákup,na chvíli do práce :kytka: hezký den,holky :mavam: :mavam: :mavam:

hezký den a hlavně dej na sebe pozor dupko............. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 09:17

já mám taky doma hňupa, ale je můj :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 09:18

jdu se vy....... a ven, tak papapa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
j.s. píše:
jdu se vy....... a ven, tak papapa :mavam:

pa pa sluníčko naše......pubertálníííííííííí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828

nikol těžko říct já mám vše po prvním a mám to schované doma v krabicích a kočár na půdě a postýlku pod postelí chystat to budu asi až po novém roku nejpozději měsíc před porodem. U prvního jsem též chystala věci až měsíc před porodem ale vše jsem měla schované a kočár jsme skládali až po narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 09:19

Takže když nejsem zaměstnaná tak se taky mužu rozhodnout ale už nedostanu toho pul roku jako u prvního když jsem ještě zaměstnana byla??? Doufam že to chapeš Jani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí