Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kači, uvařím brambory ve slupce, rozkrajím na polovičky, vydlabu. já dělám takovou směs, kuřeci prsičko na kostičky osmahnout, pokořenit a přidám co dum dal většinou je to kukuřice a plísnový sýr udělám takovou směs a pak to láduju do těch vydlabaných brambor a dám do trouby ještě tak asi na pul hoďky, před vytažením ještě posypu nastrouhaným sýrem.
M.Lucka píše:
Kači, uvařím brambory ve slupce, rozkrajím na polovičky, vydlabu. já dělám takovou směs, kuřeci prsičko na kostičky osmahnout, pokořenit a přidám co dum dal většinou je to kukuřice a plísnový sýr udělám takovou směs a pak to láduju do těch vydlabaných brambor a dám do trouby ještě tak asi na pul hoďky, před vytažením ještě posypu nastrouhaným sýrem.
mnamky to zni moc moc dobre..taky hledam inspiraci co dneska delat, mam tu jeste prokolici tak budu muset neco z ni udelat…mate nejakou zkusenost s brokolici,tak aby to chutnalo i chlapovi?
M.Lucka píše:
to musí být mňamka......vyzkouším............
![]()
S.a.n.y6444 píše:M.Lucka píše:mnamky to zni moc moc dobre..taky hledam inspiraci co dneska delat, mam tu jeste prokolici tak budu muset neco z ni udelat…mate nejakou zkusenost s brokolici,tak aby to chutnalo i chlapovi?
tak to ti neporadím já brokolici neeeeee, ale Janča ta bude vědět......kuchtička jedna.......
No já taky brokolici maximálně do zeleninové polívky, ale prý to taky obalujou jako květák, ale to nevím jestli by to ten tůj baštil
Muj totiž ne ![]()
Honza si jí dělá sám ........na cibulku dá kousky povařené brokolice, osmahne, pak do toho klepne vejce, osolí, okoření a jí to s bramborem.Může se po tom utlouct, ale jaké to je ti nepovím.........
![]()
holky jdu vařit.Dnes špagety se smetanou a kuřecím masíčkem a posypané sýrem
![]()
dobrou chuť pa pa
Tak my přišli s malým z procházky jsem totálně ko. Je tam fajně ale fouká ledový vítr až mě z toho bolí hlava. Jdu též dodělat obídek a pak do hajan. Holky jak děláte ty špagety se smetanou a kuřecím masem. Já furt dělám z vepřovky a junioru a to už je ohrané chce to něco nového
Peti to tak vůbec neřeš…ono každý je z domu zvyklý na něco jiného ![]()
Peťka1 píše:
Tak my přišli s malým z procházky jsem totálně ko. Je tam fajně ale fouká ledový vítr až mě z toho bolí hlava. Jdu též dodělat obídek a pak do hajan. Holky jak děláte ty špagety se smetanou a kuřecím masem. Já furt dělám z vepřovky a junioru a to už je ohrané chce to něco nového
ja nakrajim kureci maso na kosticku omahnu na panvi priliju do toho cely kelimek smetany na vareni a nekdy podle chuti do toho dam i trochu kukurice z konzervy. je o super.
Peti, já to dělám jednoduše. Kuřecí maso, osmahnout, okořenit já dávam papriku a kari a trochu sojovky, osolit přidat smetanu chvili nechat povařit no a pak jenom špagetky a posypat sýrem. Je to hodně rychlé a jednoduché. Nevím jak to dělá paní novomanželka
to jo já se jen ptám pro inspiraci jelikož mi příjde že furt vařím jedno a to samé a už je to takové ohrané ani nevím co mám vařit