Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S.a.n.y6444 píše:
no vas teda cist cim vsim se tu ladujete…sakra proc vsechno jidlo neni stejne po celem svete…![]()
![]()
![]()
jinak jsem ted dovysavala cely barak,dala prat pradlo a jeste cely barak vytrit a uvarit,upect buchtu a zajit do obchodu a je hotovo
nelítej tak pak se divíš že nepřibíráš...........hoď nohy na stůl a dej si třeba Deli.........
![]()
kači, malá ti asi tlačí na žaludek.......neboj, ona klesne
mě eduška tak kopká, to je sranda, už i náš táta to cítí a docela fakt kope, další raubíř
![]()
tak dobrou, já už jenom dneska tak lehce obvolám a mám hotovo ![]()
kacafazolka píše:S.a.n.y6444 píše:nelítej tak pak se divíš že nepřibíráš...........hoď nohy na stůl a dej si třeba Deli.........
no vas teda cist cim vsim se tu ladujete…sakra proc vsechno jidlo neni stejne po celem svete…![]()
![]()
![]()
jinak jsem ted dovysavala cely barak,dala prat pradlo a jeste cely barak vytrit a uvarit,upect buchtu a zajit do obchodu a je hotovo![]()
![]()
![]()
s tou deli jsem tak v prdel.. …dala bych si pistaciovou…mnaaaaaaaaaaaaaam
a musim neco delat aspon to rychleji utika…
dianda píše:
Vítězem soutěže o největší pupek ze všech je hádejte kdo
ktery je to tyden?
Nooo to už je krásnej, jsem zvědavá kde budu s břuchem za 3 týdny… ![]()
Ahoooooooj, tak holky,pokud to teda chcete vědět, tak i já se připojuji do řad těhulek, co jim přání nevyšlo a pravděpodobně budeme mít Dominiku. No co, tak výbavičku mám teda taky koupenou a půjdu si jen pro kočár, aspoň ušetřím a nebudu muset schánět kopačáky
Placenta už je prý mimo porodní cesty, akorát pořád trochu níž, ale už je to dobrý a na křeče mi dal magnézko. Jo a na 6.12. jsem objednaná na cukrovku. Prý to musí dělat všem, což se mi moc nezdá. Byla jsem u záskoku, můj dr. mi o tom nic neříkal. Fuj, tam se mi teda nechce. ![]()
No a teď vás jdu dočítat, takže se ozvu asi až tak za týden, než to všechno přelouskám ![]()
Teď jsme přišli z procházky, ale fouká tam ledový vítr, tak jsme tam moc dlouho nevydrželi. No, ale na 11 měsíc to je dobré. ![]()
holky,co vy to furt obvolavate?Co vubec musim vsechno zaridit pred porodem,krome zaregistrovani v nemocnicich a najit detskyho doktora?Me totiz nikdo nic nerekl
a mam strach,ze neco neudelam a pak na to doplatim…
nikoll píše:
holky,co vy to furt obvolavate?Co vubec musim vsechno zaridit pred porodem,krome zaregistrovani v nemocnicich a najit detskyho doktora?Me totiz nikdo nic nerekla mam strach,ze neco neudelam a pak na to doplatim…
V porodnici se musíš registrovat?? A dětského můžeš hledat až potom ne?? Zavlám je že mám doma pak mimi a kdy můžu přijít
Jinak vše pak, pojišťovnu a tak.
Holky jak nebo co je třeba pak jak se žádá o mateřskou?? Musím si osobně zajít na socku a kde se chodí??
Tejchi píše:nikoll píše:V porodnici se musíš registrovat?? A dětského můžeš hledat až potom ne?? Zavlám je že mám doma pak mimi a kdy můžu přijít
holky,co vy to furt obvolavate?Co vubec musim vsechno zaridit pred porodem,krome zaregistrovani v nemocnicich a najit detskyho doktora?Me totiz nikdo nic nerekla mam strach,ze neco neudelam a pak na to doplatim…
Jinak vše pak, pojišťovnu a tak.
Holky jak nebo co je třeba pak jak se žádá o mateřskou?? Musím si osobně zajít na socku a kde se chodí??
No ja nevim,mam znamou,ktera chodi do nejakyho babycentra a ta mi rikala,ze jo a jeste,ze se radsi registruje ve dvouch mestech,tak nevim.To sami ji v tom centru rekli i o detskym lekari,termin ma zacatkem ledna a tam ji rekli,ze je nejvyssi cas.Nebo,ze by prehaneli nebo prehanela?Nevim,ale ona jednou uz potratila,tak je to mozny,pac mela strach,ze se to stane znova a tak si vse hlidala,treba mi rikala,at v prvnim trimestru nejim pastiku a od 6mesice nejim citrusy atd.me to ale prijde trosku prehnany…
Mám pocit, že v nemocnici se nemusí rodička nahlašovat předem. Dokonce u nás ve Znojmě nemusím nahlašovat předem ani nadstandard. A dětská Dr. po narození nějak do týdne. Jestli se pletu, opravte mě.
Jinak dnešní kontrola: vše ok, 24. týden, už ne 70%ní ale 100%ní holčička (Klárka) ![]()
Stejně jako Kri mi na křeče do lýtek, co mám v noci, napsala Dr. magnésko rozpustný do vody 1× denně.
A vyšetření cukrovky mě čeká taky
(prý preventivně všechny těhule)