Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
9.11.10 13:25
S.a.n.y6444 píše:
no vas teda cist cim vsim se tu ladujete…sakra proc vsechno jidlo neni stejne po celem svete… :zed: :zed: :zed: :zed:
jinak jsem ted dovysavala cely barak,dala prat pradlo a jeste cely barak vytrit a uvarit,upect buchtu a zajit do obchodu a je hotovo :palec:

nelítej tak pak se divíš že nepřibíráš...........hoď nohy na stůl a dej si třeba Deli......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 13:27

kači, malá ti asi tlačí na žaludek.......neboj, ona klesne :) mě eduška tak kopká, to je sranda, už i náš táta to cítí a docela fakt kope, další raubíř :think: :think: :think:
tak dobrou, já už jenom dneska tak lehce obvolám a mám hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
9.11.10 13:29
kacafazolka píše:
S.a.n.y6444 píše:
no vas teda cist cim vsim se tu ladujete…sakra proc vsechno jidlo neni stejne po celem svete… :zed: :zed: :zed: :zed:
jinak jsem ted dovysavala cely barak,dala prat pradlo a jeste cely barak vytrit a uvarit,upect buchtu a zajit do obchodu a je hotovo :palec:
nelítej tak pak se divíš že nepřibíráš...........hoď nohy na stůl a dej si třeba Deli......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

s tou deli jsem tak v prdel.. …dala bych si pistaciovou…mnaaaaaaaaaaaaaam
a musim neco delat aspon to rychleji utika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
9.11.10 13:51

Vítězem soutěže o největší pupek ze všech je hádejte kdo 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.11.10 13:51

daindo krásný :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
9.11.10 14:01
dianda píše:
Vítězem soutěže o největší pupek ze všech je hádejte kdo 8-o

ktery je to tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
9.11.10 14:36

23 asi tak…
ale vypadá tak na 30 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
9.11.10 14:40

Nooo to už je krásnej, jsem zvědavá kde budu s břuchem za 3 týdny… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
9.11.10 14:53

Ahoooooooj, tak holky,pokud to teda chcete vědět, tak i já se připojuji do řad těhulek, co jim přání nevyšlo a pravděpodobně budeme mít Dominiku. No co, tak výbavičku mám teda taky koupenou a půjdu si jen pro kočár, aspoň ušetřím a nebudu muset schánět kopačáky :D Placenta už je prý mimo porodní cesty, akorát pořád trochu níž, ale už je to dobrý a na křeče mi dal magnézko. Jo a na 6.12. jsem objednaná na cukrovku. Prý to musí dělat všem, což se mi moc nezdá. Byla jsem u záskoku, můj dr. mi o tom nic neříkal. Fuj, tam se mi teda nechce. :poblion:
No a teď vás jdu dočítat, takže se ozvu asi až tak za týden, než to všechno přelouskám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 15:56

Teď jsme přišli z procházky, ale fouká tam ledový vítr, tak jsme tam moc dlouho nevydrželi. No, ale na 11 měsíc to je dobré. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 15:56

Aaaaa jsem doma :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
9.11.10 16:03

holky,co vy to furt obvolavate?Co vubec musim vsechno zaridit pred porodem,krome zaregistrovani v nemocnicich a najit detskyho doktora?Me totiz nikdo nic nerekl :-( a mam strach,ze neco neudelam a pak na to doplatim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 16:06
nikoll píše:
holky,co vy to furt obvolavate?Co vubec musim vsechno zaridit pred porodem,krome zaregistrovani v nemocnicich a najit detskyho doktora?Me totiz nikdo nic nerekl :-( a mam strach,ze neco neudelam a pak na to doplatim…

V porodnici se musíš registrovat?? A dětského můžeš hledat až potom ne?? Zavlám je že mám doma pak mimi a kdy můžu přijít :nevim: Jinak vše pak, pojišťovnu a tak.
Holky jak nebo co je třeba pak jak se žádá o mateřskou?? Musím si osobně zajít na socku a kde se chodí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
9.11.10 16:14
Tejchi píše:
nikoll píše:
V porodnici se musíš registrovat?? A dětského můžeš hledat až potom ne?? Zavlám je že mám doma pak mimi a kdy můžu přijít :nevim: Jinak vše pak, pojišťovnu a tak.
Holky jak nebo co je třeba pak jak se žádá o mateřskou?? Musím si osobně zajít na socku a kde se chodí??

No ja nevim,mam znamou,ktera chodi do nejakyho babycentra a ta mi rikala,ze jo a jeste,ze se radsi registruje ve dvouch mestech,tak nevim.To sami ji v tom centru rekli i o detskym lekari,termin ma zacatkem ledna a tam ji rekli,ze je nejvyssi cas.Nebo,ze by prehaneli nebo prehanela?Nevim,ale ona jednou uz potratila,tak je to mozny,pac mela strach,ze se to stane znova a tak si vse hlidala,treba mi rikala,at v prvnim trimestru nejim pastiku a od 6mesice nejim citrusy atd.me to ale prijde trosku prehnany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.11.10 16:14

Mám pocit, že v nemocnici se nemusí rodička nahlašovat předem. Dokonce u nás ve Znojmě nemusím nahlašovat předem ani nadstandard. A dětská Dr. po narození nějak do týdne. Jestli se pletu, opravte mě.

Jinak dnešní kontrola: vše ok, 24. týden, už ne 70%ní ale 100%ní holčička (Klárka) :palec:

Stejně jako Kri mi na křeče do lýtek, co mám v noci, napsala Dr. magnésko rozpustný do vody 1× denně.
A vyšetření cukrovky mě čeká taky :-? (prý preventivně všechny těhule)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí