Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
9.11.10 07:22

Krásné dobré ráno tehulky a pupíci :mrgreen: :mrgreen:
Tak dns snad hezký den…srnečky za plotem na mě koukaly, tak jsem je pozorovala z okna.
Snídaně a jde se volat…zas ceé dopoledne v prdeli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
9.11.10 07:38
Tejchi píše:
Krásné dobré ráno tehulky a pupíci :mrgreen: :mrgreen:
Tak dns snad hezký den…srnečky za plotem na mě koukaly, tak jsem je pozorovala z okna.
Snídaně a jde se volat…zas ceé dopoledne v prdeli :roll:

dobre ranko :mavam: :kytka: dneska jsem si nejak privstala… ale asi pujdu jeste na chvili do postele..at ti to volani utika a hlavne, at je uspesne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 07:51

Sany já sem právě jen neuspěšná :nevim: Všude mě odmítají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
9.11.10 07:56
Tejchi píše:
Sany já sem právě jen neuspěšná :nevim: Všude mě odmítají :nevim:

to se divim ted pred vanocema…?vzdyt kazdy chce foto… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 07:58

Právě že nechtějí…už něco mají, nebo že je to drahé a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
9.11.10 08:05
Tejchi píše:
Právě že nechtějí…už něco mají, nebo že je to drahé a tak :nevim:

tak jedine slevnit…nebo nevim…a nemate zakazniky z minuleho roky co by chteli ted znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
9.11.10 08:06

Ahojky holky,mam termin 27.3.a bude to moje prvni miminko,vypada to na holcicku,ale jmeno jeste nemame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
9.11.10 08:08
nikoll píše:
Ahojky holky,mam termin 27.3.a bude to moje prvni miminko,vypada to na holcicku,ale jmeno jeste nemame.
:mavam: ahojky tak to jsi o 2 dny drive nez ja :-) a jeeeeee hlcocka, taky jsem chtela, ale nakonec cekam chlapecka. a be kterem jsi ve 20 tt?a jake by jso chtela jmeno pro holcicku? cizi nebo ceske?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 08:09

Sany to je težko, už nabízíme slevu 20%, zaměstnanci zdara a stejně nic. Většina už mají nafoceno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 08:10
nikoll píše:

Vítám nvou těhulku :mavam: :mavam: :mavam:
Povíděj přeháněj, odkud jsi, kde chceš rodit a tak vůbec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
9.11.10 08:11
Tejchi píše:
Sany to je težko, už nabízíme slevu 20%, zaměstnanci zdara a stejně nic. Většina už mají nafoceno :nevim:

tak to potom nevim..to je v dupe…a nechcou rodiny vyfotit ja tak treba pred vanocema sla se svoji neteri se nafotit. a potom jsme to kazdemu davali jako darecek a vzpominku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
9.11.10 08:17

:mavam: jojo 20tt,ale budu mit asi cisare,pere se o to moje neurolozka s mym doktorem,tak furt nevim.Ja si teda holcicku moc prala,takze jsem rada,ale pritel chtel spis svyho naslednika :-) ,tak kyvadlo mi ukazuje,ze jestli bude druhe mimi,tak to bude kluk.Nejdriv jsme chteli Nikolku,ale ja furt vaham,ale urcite nedame nejaky cizi a taky resim zkratky,je to fakt tezky vybrat.A jak se bude jmenovat tvuj chlapecek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 08:19
S.a.n.y6444 píše:
Tejchi píše:
Sany to je težko, už nabízíme slevu 20%, zaměstnanci zdara a stejně nic. Většina už mají nafoceno :nevim:
tak to potom nevim..to je v dupe…a nechcou rodiny vyfotit ja tak treba pred vanocema sla se svoji neteri se nafotit. a potom jsme to kazdemu davali jako darecek a vzpominku.

Oni nemají ateliér, specializují se na školky a školy. Více méně dělají jen to nic jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.11.10 08:20

nikoll tak my taky chtěli první kluka, ale což…bude další :mrgreen: A odkud pak jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.11.10 08:20

Dobré ráno děvčátka, jakpak jsem se vyspinkali?
Tej máš to ale trapení s tím voláním, ale snad se zadaří. Akde bereš pořád nové školky a tak, to je jich tolik??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí