Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásné dobré ráno tehulky a pupíci
![]()
Tak dns snad hezký den…srnečky za plotem na mě koukaly, tak jsem je pozorovala z okna.
Snídaně a jde se volat…zas ceé dopoledne v prdeli ![]()
Tejchi píše:
Krásné dobré ráno tehulky a pupíci![]()
Tak dns snad hezký den…srnečky za plotem na mě koukaly, tak jsem je pozorovala z okna.
Snídaně a jde se volat…zas ceé dopoledne v prdeli
dobre ranko
dneska jsem si nejak privstala… ale asi pujdu jeste na chvili do postele..at ti to volani utika a hlavne, at je uspesne ![]()
Tejchi píše:
Sany já sem právě jen neuspěšnáVšude mě odmítají
to se divim ted pred vanocema…?vzdyt kazdy chce foto… ![]()
Tejchi píše:
Právě že nechtějí…už něco mají, nebo že je to drahé a tak
tak jedine slevnit…nebo nevim…a nemate zakazniky z minuleho roky co by chteli ted znova?
Ahojky holky,mam termin 27.3.a bude to moje prvni miminko,vypada to na holcicku,ale jmeno jeste nemame.
nikoll píše:
Ahojky holky,mam termin 27.3.a bude to moje prvni miminko,vypada to na holcicku,ale jmeno jeste nemame.
Sany to je težko, už nabízíme slevu 20%, zaměstnanci zdara a stejně nic. Většina už mají nafoceno ![]()
nikoll píše:
Vítám nvou těhulku
![]()
Povíděj přeháněj, odkud jsi, kde chceš rodit a tak vůbec ![]()
Tejchi píše:
Sany to je težko, už nabízíme slevu 20%, zaměstnanci zdara a stejně nic. Většina už mají nafoceno
tak to potom nevim..to je v dupe…a nechcou rodiny vyfotit ja tak treba pred vanocema sla se svoji neteri se nafotit. a potom jsme to kazdemu davali jako darecek a vzpominku.
jojo 20tt,ale budu mit asi cisare,pere se o to moje neurolozka s mym doktorem,tak furt nevim.Ja si teda holcicku moc prala,takze jsem rada,ale pritel chtel spis svyho naslednika
,tak kyvadlo mi ukazuje,ze jestli bude druhe mimi,tak to bude kluk.Nejdriv jsme chteli Nikolku,ale ja furt vaham,ale urcite nedame nejaky cizi a taky resim zkratky,je to fakt tezky vybrat.A jak se bude jmenovat tvuj chlapecek?
S.a.n.y6444 píše:Tejchi píše:tak to potom nevim..to je v dupe…a nechcou rodiny vyfotit ja tak treba pred vanocema sla se svoji neteri se nafotit. a potom jsme to kazdemu davali jako darecek a vzpominku.
Sany to je težko, už nabízíme slevu 20%, zaměstnanci zdara a stejně nic. Většina už mají nafoceno
Oni nemají ateliér, specializují se na školky a školy. Více méně dělají jen to nic jiného ![]()
nikoll tak my taky chtěli první kluka, ale což…bude další
A odkud pak jsi??
Dobré ráno děvčátka, jakpak jsem se vyspinkali?
Tej máš to ale trapení s tím voláním, ale snad se zadaří. Akde bereš pořád nové školky a tak, to je jich tolik??? ![]()