Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mek. neboj, bude
já to měla u toníka taky, hrozné bolesti, byla jsem tři dny v nemocnici na pozorování a pak mi ne přímo řekli, že to byly zaražené prdy, ale já jsem měla bolesti, že jsem myslela, že rodím ![]()
M.Lucka píše:
Ahoj mekelko, my se ještě neznáme, jsem tu nová a už dělám zmatkyS tou mateřskou jsem přišla já
Jsem ráda, že jsi v pořádku. A tady vidíme názornou ukázku. že holčička není nikdy 100%
Ahojky, tak Tě tady mezi náma vítám
.
Pro dnešek se s váma loučím, jsem nějaká unavená, jdu si lehnout.
Všem přeji krásnou dobrou noc a pěkné sny
.
jdu se taky okupkat a lehnout, tak pa zítra, snad nebude pršet a noc bude v mezích,…chjoooo ty zubky
![]()
mekelka píše:M.Lucka píše:Na sociálce by to měli vědět na 100%.
No to stim rodičákem by bylo super, odpadl by další stres. Tak vidíte, že všichni kecají, normálně si zapoměli zažádat a pak je z toho todleAle ja se ještě zeptám na socíalce
No tak to by mě taky zajímalo ![]()
heeeeeeeeej tak to bych byla moc rada, kdyby jsme udelaly nejaky srazik
i kdyby to melo byt jen na hodinku dve rada nekoho s vas uvidim
![]()
Jo ale leda ve FM…to je blíž
Ale stejně vycházky mám na hovno ![]()
Tejchi píše:
Jo ale leda ve FM…to je blížAle stejně vycházky mám na hovno
tak ja bydlim ve fm ..mam tam byt takze no problem ![]()
Tejchi píše:
Jo ale leda ve FM…to je blížAle stejně vycházky mám na hovno
budu autem tak no problem ![]()
No, já tady z té gorolie, to asi nepujde
Mě stačí, když mi potom povyprávíte,
jak bylo
V ostravě jsme nebyli fakt dlouho asi jak jsme zařizovali barák. To už bude 3 roky, fíha toto letí.23.11. mame s chlopkem 3 roky od naší svatby, jinak jsme spolu už 12 let ![]()
M.Lucka píše:
V ostravě jsme nebyli fakt dlouho asi jak jsme zařizovali barák. To už bude 3 roky, fíha toto letí.23.11. mame s chlopkem 3 roky od naší svatby, jinak jsme spolu už 12 let
Ty jo a my tu slavíme s mojím trapných 5 let
![]()
A rok od svatby jsme měli 9.9.2010
Tejchi píše:M.Lucka píše:Ty jo a my tu slavíme s mojím trapných 5 let
V ostravě jsme nebyli fakt dlouho asi jak jsme zařizovali barák. To už bude 3 roky, fíha toto letí.23.11. mame s chlopkem 3 roky od naší svatby, jinak jsme spolu už 12 let![]()
![]()
A rok od svatby jsme měli 9.9.2010
blahopreji vam obema ![]()
a trinec trochu memi ruku…kdyby nahodou dam vedet…clovek nikdy nevi…