Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No vy jste se zas rozjely. Sany tu váhu tady přez vánoce doženeš
![]()
já si taky myslím že někteří prostě budou mít pořád holky nebo kluky ať už udělají cokoliv. My nevíme co čekáme ale jestli druhého klučíka tak do třetího už bych neměla odvahu. Jako ten můj prďola je fajn a jestli přibude druhý tak taky super ale tři už by bylo na mě moc hlavně asi v pubertě.
j.s. píše:
sany já nejdříve četla tatranek![]()
![]()
tatarky u vás nejsou ???
![]()
![]()
ne nevi co to je tatarka znaji tady jen majonezu…jako da se jist…ale proste tatarka je tatarka…tu nenahradi nic… ![]()
No Peti, ona holka v pubertě dokáže taky svoje
Ale ja jsem mému říkala, že jestli chce chlapečka bude to muset mít asi s jinou ženskou, jak se říká jedna fabrika jeden výrobek ![]()
Peti nám Kubova teta říkala že má knížku jak na kluka a dvakrát jí to podle ní vyšlo, ale kniha je v polštině, tak nevím co z ní budu mít
![]()
sany já myselal, že helmanska je všude po světě,…jsu to ale hlupá…
peti, ty mi příjdeš, že nemáš žádné břicho, takže sis to těh jenom vymyslela
já dávám třetího kluka do baby boxu
si dělám prdel, ale asi bych totěžko nesla, ale možná po 30cítce mi začne mozek fungovat trochu jinak, než teď
![]()
jdu koupat a asi dneska padnu za vlast, fakt parádička ty zuby
![]()
j.s. píše:
sany nebojkrásné jako dříve už nikdy nebudeme
![]()
![]()
![]()
![]()
velmi potesujici
![]()
to jsou věci knihy na postup vytvoření klučíka. To se tej můžeš zeptat toho mého nebo jančiného chlopka jak to dělá
ti na to knihy nepotřebují
jani ti teda dík si ho asi začnu vycpávat. A s tím baby boxem dobré to mě nenapadlo. ty jsi též takové jelitko. Nic já jdu zas uklízet. Kdyžtak sem ještě kuknu jestli mě chlopek pustí, tak zatím papapa
![]()
Ja jdu taky naložit malou do vany a trochu tady poklidit, všude jsou hračky a že jich teda máme ![]()
Tejchi píše:
No vy jste se zas rozjely. Sany tu váhu tady přez vánoce doženeš![]()
![]()
jako nechci pribrat moc, ale holky, jak ja se uz na to vsechno jidlo tesim…na rohlik se slaninou, loupak, koblihy, sladke mliko salko, corny tycinku,laskonku,marcipan, rohliky,chleba, veku, chlebicky, bramborovy salat,kaprika,cukrovi,placky,langose,zeli,prdelanku,prejt,jitrnici,krupici nevim co vsechno jeste…tak je mi to jedno kolik priberu a navic potrebuji jist i kvuli maleho…tady jim tak same kureci maso a testovi a pizzu… ![]()
holky jak ja uz se tesiiiiiiim.....radost nepopsatelna…
toník hraje s olinou na schovku.........tak ho jdu sprchnout…škoda že tu není chlap, čuměla bych na prostřeno…
jo, já k vám teji pošlu mojeho a kluka máš zaručeně, ten si je pyšný..............víte na co
![]()
jojo peti buď babybox a nebo dárek mojemu doktorovi, ten má dvě holky
![]()
j.s. píše:
sany já myselal, že helmanska je všude po světě,…jsu to ale hlupá…
peti, ty mi příjdeš, že nemáš žádné břicho, takže sis to těh jenom vymyslela![]()
![]()
![]()
já dávám třetího kluka do baby boxu
![]()
![]()
![]()
si dělám prdel, ale asi bych totěžko nesla, ale možná po 30cítce mi začne mozek fungovat trochu jinak, než teď
![]()
![]()
kez by se delala…ja si ji nakoupim fakt mraky…kolikrat si chci udelat hemenex a na to kypnout tatarku…a velky kulovi…s majonezou to neni ono..:( mnam bych si ted dala takovou topinku s volskym okem a tatkou a syrem…jo kdyby tu byl i ten chleba… ![]()
Sany, jestli sníš všechno co píšeš tak se asi pose…
Ale jen si dej, musíš se najíst do zásoby ![]()