Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
5.11.10 10:24

jinak mě když kope, tak taky hodně nízko a včera večer to bylo až takové nepříjemné v močáku se asi hrabal, či co…ale to přende.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
5.11.10 10:28

Vy jste teda. Já už mám radost,že konečně nějaké břicho vidět jde a vám se zdá furt malé :lol: Já se teprve dostala na svojí původní váhu, takže teď to poletí, že ani nestihnu nakupovat nové gatě :mrgreen:
Prsa mám taky větší, hlavně se mi zase tak pěkně vytvarovaly, že mi je líto, jak je pak budu muset natáčet, aby se mi vešly do podprdy :lol:
Jani, kámošce se zase jednou v Tescu totálně poblil malý, tak ho tam celého převlékla do nových hader, ať není v mokrém a u pokladny na to taky zapomněla. Kradou skoro všichni, jen ty nevědomky, tak si z toho nic nedělej :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.11.10 v 10:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.11.10 10:29

paní fazolková, kde jste ?????????????????????? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: musíme to rozjet dokud jsi slečna, jako paní se budeš muset chovat slušně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.11.10 10:31

kri, ale mě bylo fakt na vývrat, jsem se musela napít, ale zpátky se mi jít fakt nechtělo, když už to tak dopadlo…ona se na mě ta známá čuměla já na ní a jenom jsem říkala, ty jo....... :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
5.11.10 10:37

Jani to je jasné. Taky bych se cítila všelijak. Aspoň můžeš s klukama ale koupit něco na přilepšenou, když jsi ušetřila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.11.10 10:38

Jani dobrý ušetřené :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.11.10 10:46

asi máte pravdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.11.10 10:50

teji kdyby ses vdávala ty, tak to bych poslala tohle, to je jasný :)
Manželství je auto dvou lidí, kde manžel řídí. Manželka však sedí vedle a říká, kam se jede.
Všechno nejlepší na společné cestě životem přejí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.11.10 10:51
j.s. píše:
teji kdyby ses vdávala ty, tak to bych poslala tohle, to je jasný :)
Manželství je auto dvou lidí, kde manžel řídí. Manželka však sedí vedle a říká, kam se jede.
Všechno nejlepší na společné cestě životem přejí
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.11.10 10:53

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: už mám i pro kačku, ale to až zítra, kde je opice jedna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.11.10 10:53

já už vysála, tak jdeme pojíst, aby dala malému mlíčko, kradený nutrilon :roll: :roll: :roll: , snad se z něj neposere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattuska
5.11.10 10:54

ahoj, mě ted dva dny bolel podbrišek, malý je nacpany dole a tlači. doktorka mi doporučila zvednout postel pod nohama o 15cm, aby přes noc byl výš a podbřišek si odpočal. naštesti se neotviram, jinak by to bylo hned do nemocnice. :think: no, co by se dalo delat. jsem ve 23tt.

• Citovat
  • Upravit
1871
5.11.10 11:03

Já jen doufám, že po Kačce nebudou lidi místo rýže házet fazole. To by asi bolelo :lol: Já zase za chvilku musím pro malou do školky. Tady celou dobu sedím a čučím na hodiny, abych na ni náhodou nezapomněla. To by se tam chudinka moje zbláznila. Když se jí zeptám, co dělali ve školce, tak mi vždycky jen řekne, že jedli oběd, šli si umýt ruce a pusy a pak musela sedět na lavičce a čekat :lol: To vždycky líčí jakoby tam celý den jen musela sedět u stolu a pak sedět na lavici prdelka moje :lol: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.11.10 11:06

kri to je hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
5.11.10 11:06

Kattusko tak to taky nemáš moc dobré vyhlídky. Takže nohy nahoru, ať prcek sklouzne a nedělá neplechu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí