Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
4.11.10 20:25

jak si řekla vepříka, dala bych si pečené maso, mrkev dušenou a brambor :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 20:26

Hmm tak mrkev dušenou taky, trocha změna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.11.10 20:27

ty si na něch mrkvích ujíždíš, co? johanka bude oranžová jako pomeranč :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.11.10 20:29

holky, jdu si hajnout, manžel v polsku, tak jdu chrupkat, krásné sny a zítra máme pátek, musíme to tady roztočit s kačkou a poslat ji nějaké hambaté chlapíky, když nemá tu rozlučku se svobodou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 20:30
j.s. píše:
holky, jdu si hajnout, manžel v polsku, tak jdu chrupkat, krásné sny a zítra máme pátek, musíme to tady roztočit s kačkou a poslat ji nějaké hambaté chlapíky, když nemá tu rozlučku se svobodou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Aaaaa no jo…Kačka už bude pak pod čepcem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 20:31

Jani v polsku, tož ať ti nakoupí haldu krowek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Musím mého zaúkolovat jak tam pojede…na cukroví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 20:33

:pankac: :pankac: :pankac: jééé 6000 zásnamů :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 20:34

My ale jdeme… :mrgreen: :mrgreen:
Tak s Kubou jsme se dohodli že neděli zruší a já mu slíbila že jak bude Johanka, že jen kvůli ní se s nima občas sejdu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
4.11.10 20:40
j.s. píše:
mekelko: věřím, že jsi musela být na omdlení, já bych se taky strašně bála…

Vzal to nejhorší možnou cestou. Auta tam sviští jedno za druhým, už tam přejeli několik dospělých ne tak děcek. Jsem mu zakázala tama chodit, ale nedal si říct ..... chjoooooo :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
4.11.10 20:41
Tejchi píše:
A o víkendu něco s vepříkem a nevím čím :mrgreen: :mrgreen:

Na víkend plánuju vepřo, knedlo, zelo, mňam :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 20:42
mekelka píše:
j.s. píše:
mekelko: věřím, že jsi musela být na omdlení, já bych se taky strašně bála…
Vzal to nejhorší možnou cestou. Auta tam sviští jedno za druhým, už tam přejeli několik dospělých ne tak děcek. Jsem mu zakázala tama chodit, ale nedal si říct ..... chjoooooo :-( .

Bobku…domluv mu snad to pochpí, ale když nepochopil do dnes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 20:43
mekelka píše:
Tejchi píše:
A o víkendu něco s vepříkem a nevím čím :mrgreen: :mrgreen:
Na víkend plánuju vepřo, knedlo, zelo, mňam :-D .

To mi moc nejde…jen mamina dělá mňamkové :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.11.10 20:49
j.s. píše:
holky, jdu si hajnout, manžel v polsku, tak jdu chrupkat, krásné sny a zítra máme pátek, musíme to tady roztočit s kačkou a poslat ji nějaké hambaté chlapíky, když nemá tu rozlučku se svobodou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.11.10 20:51

a víte co chystám o víkendu já?????????????????????knedlíčkovou polévku, svíčkovou s brusinkama, trojposchoďový dort, dvouposchoďový dort a obyč.dort, pařížské rolády, chlebíčky,řízečky, bučkovou roládu, bramborový salát, salámové mísy, sýrové mísy, zeleninové mísy a už nevím co všechno........................... :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 20:52

Kači dej nám adresu, ať víme kam poslat striptéra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie