Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jak si řekla vepříka, dala bych si pečené maso, mrkev dušenou a brambor
![]()
ty si na něch mrkvích ujíždíš, co? johanka bude oranžová jako pomeranč
:mrgreen
holky, jdu si hajnout, manžel v polsku, tak jdu chrupkat, krásné sny a zítra máme pátek, musíme to tady roztočit s kačkou a poslat ji nějaké hambaté chlapíky, když nemá tu rozlučku se svobodou
![]()
j.s. píše:
holky, jdu si hajnout, manžel v polsku, tak jdu chrupkat, krásné sny a zítra máme pátek, musíme to tady roztočit s kačkou a poslat ji nějaké hambaté chlapíky, když nemá tu rozlučku se svobodou![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaaaa no jo…Kačka už bude pak pod čepcem!!!
Jani v polsku, tož ať ti nakoupí haldu krowek
Musím mého zaúkolovat jak tam pojede…na cukroví ![]()
My ale jdeme…
![]()
Tak s Kubou jsme se dohodli že neděli zruší a já mu slíbila že jak bude Johanka, že jen kvůli ní se s nima občas sejdu ![]()
j.s. píše:
mekelko: věřím, že jsi musela být na omdlení, já bych se taky strašně bála…
Vzal to nejhorší možnou cestou. Auta tam sviští jedno za druhým, už tam přejeli několik dospělých ne tak děcek. Jsem mu zakázala tama chodit, ale nedal si říct ..... chjoooooo
.
Tejchi píše:
A o víkendu něco s vepříkem a nevím čím![]()
Na víkend plánuju vepřo, knedlo, zelo, mňam
.
mekelka píše:j.s. píše:Vzal to nejhorší možnou cestou. Auta tam sviští jedno za druhým, už tam přejeli několik dospělých ne tak děcek. Jsem mu zakázala tama chodit, ale nedal si říct ..... chjoooooo
mekelko: věřím, že jsi musela být na omdlení, já bych se taky strašně bála….
Bobku…domluv mu snad to pochpí, ale když nepochopil do dnes ![]()
mekelka píše:Tejchi píše:Na víkend plánuju vepřo, knedlo, zelo, mňam
A o víkendu něco s vepříkem a nevím čím![]()
.
To mi moc nejde…jen mamina dělá mňamkové
![]()
j.s. píše:
holky, jdu si hajnout, manžel v polsku, tak jdu chrupkat, krásné sny a zítra máme pátek, musíme to tady roztočit s kačkou a poslat ji nějaké hambaté chlapíky, když nemá tu rozlučku se svobodou![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a víte co chystám o víkendu já?????????????????????knedlíčkovou polévku, svíčkovou s brusinkama, trojposchoďový dort, dvouposchoďový dort a obyč.dort, pařížské rolády, chlebíčky,řízečky, bučkovou roládu, bramborový salát, salámové mísy, sýrové mísy, zeleninové mísy a už nevím co všechno...........................
![]()