Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
4.11.10 15:16

ahoj slunénka, tak si trošku chci spočnout.Od rána zas lítám.Byla jsem na nákup-skrz pohoštění před svatbou.Pak pro ten nový kabátek v půjčovně.Do toho jsem vařila oběd a dělám bramborový salát na hostinu…mě tak moc chutná ten mamčin, že ho musím mít na svatbě-kdyby mi tam dali nějaký z Tesca tak je vybombím. :mrgreen: Ještě jsem slíbila bráchovi žemlovku zítra na snídani- dnes v noci přijede, tak půjdu udělat žemlovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.11.10 15:25

no joooooooo, to jsem si mohla myslet.Zase tu nikdo není............opět se někde cpete, nebo se válíte na sedačce...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 15:26

Kačko ty jsi taková šikulka.
To já se teď řádně nervla s drahým. Nevím jestli jsem tu psala jaké má sztahy s vlastním otcem. Zavolá mu dvakrát za rok, na svátek a narozeniny a jinak o Kubovi ani neví. Dárky, peníze nebo tak nic mu nedává. Shodli jsme se že mu o díteti říkat nebudeme, dozví se to od rodiny co…ae drahý mu prý před 14 dny volal, prý má charekter a chce mu dokázat že je lepší. Sakra to už jsme řešili, dokazuje mu to celý život, a ten chlap se stejněnezajímá tak co. Díte bude i moje a já se s těmahle lidma stýkat nechci :cert: :cert: :cert: A ještě z něj vyleze že v neděli přijedou…proooooč :cert: :cert: :cert: Nevím kam se mám zdekova, já fakt nechci se s nima stýkat, ani moje dítě. A můj muž když je hloupý a furt mu leze do zadku tak ať. V životě od něj nic nedostal, pane bože :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 15:27
kacafazolka píše:
no joooooooo, to jsem si mohla myslet.Zase tu nikdo není............opět se někde cpete, nebo se válíte na sedačce...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Kačko já tu jsem válím se na sedačce a jsem tady…a bulím jak želva :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.11.10 15:29

Tej, přijeď k nám........bude tu jídla ze svatby :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: a nech manžílka tam a ať si to užije...........
I když na druhou stranu, možná se Kuba nemůže s chováním otce smířit a přesto všechno mu chybí..... :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.11.10 15:31
Tejchi píše:
kacafazolka píše:
no joooooooo, to jsem si mohla myslet.Zase tu nikdo není............opět se někde cpete, nebo se válíte na sedačce...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Kačko já tu jsem válím se na sedačce a jsem tady…a bulím jak želva :cry: :cry:

Neplakej.......Promluv si o tom v klidu s Kubajsem, ale ne dnes když jsi plná emocí…nechej to na zítra.A domluv se s ním, že pokud ta nedělní návštěva bude maras tak už ho tam nikdy nepozvete......... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 15:33

Pro mě ten člověk nemá charakter, je mi prostě nesympatický. Když se s tím nemůže smířit proč mu rab na rovinu neřekne co mu vadí, že na svatbě ani nešel s matkou nevěsty…všichni na něj koukali a on stál, tak tam šel Kubův nevlastní taťka, to se za svého syna stydí :nevim: Když se s ním chce Kuba stýkat tak beze mě :zed: A ještě mi k tomu ani nic neřekne avyleze to z něj až teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 15:35

Kači za 5 let jsem toho člověka viděla 6 a to za půl roku, prvně loni jak jsme ho šli pozvat na svatbu, pak na naší svatbě, na svatbě sestřenice, pak jednou přijeli, pak umřela babička a pak měl on 50. Ale rok předtím věděl že si Kuba koupil barák nezajímal se :nevim: Kdyby jsme ho ze slušnosti nešli pozvat na svatbu, tak ho ani neznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.11.10 15:39

Tej je to těžké.Jen Kuba ví, proč pořád o takového otce stojí.....Tak ať se s ním schází, ale jak píšeš bez tebe.Ale musíte si o tom promluvit a vyříkat si to......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 15:39

Já to beru jako podraz i od Kuby, bavili jsme se o tom a že za ním nepojedem, pak jak teta říkala že po rodině brblal, jakto že to neví on tak já se smála co čeká když je takový. A Kba ani slovem neřek že by mu to řeci jen chtěl sám říct a teď si příjde že v neděli přijedou :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.11.10 15:41

Tak to je nefér.......... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 15:41

Kači to jetežko s ním o něčem mluvit, on nemumí mluvito svých citech, se ho něco zeptáš a on hmm. Se ptám proč jsi mu volal a on že má charekter. Ale aby ti vysvětlil jo chtěl jsem mu to říct, je to můj táta a chi aby to věděl, ne to mi neřekne. Říkám ses ho ptal jak se má nebo co (jako proč mu volal) a on nooo…to je težko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 15:42

Je mi ho líto že má takového tátu…ale já jsem jeho žena, ke ě má snadmít důveru a svěřit se co ho trápí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 15:43

Zas se přetvařovat, culit na ně a jak se mám a co malá a bla bla… :zed: :zed: :zed: …třeba se zmní až bude děda, ale já to ani nechci vědět. Jenže zas necci být za nějakou potvoru co si jeho syn vzal… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.11.10 15:45

jo to určitě, ale někteří chlapi takoví jsou :nevim: :nevim: :nevim: Honza mi taky plno věcí nechtěl ze začátku říkat a teď jsme jako nejlepší kamarádi.říkáme si všechno.........a je to moc fajn. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí