Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
4.11.10 19:12

A já mám hotový salát i žemlovku…jupíííííííííííí, jupííííííííííííí.ještě poklidím a půjdu si dát dlouhou vanu.Zasloužím si ji.......... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 19:14

Kači no šikulka, žemlovku bych si taky dala :jazyk: Asi někdy udělám, nedo rýžový nákyp :wink:
Já jsme Kubovi řekla že mě zklamal že je pozval, když ví že je nemusím a ani se nezeptal. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.11.10 19:30

kdyby jste viděli nás s danem a tou jeho povedenou rodinkou.........teji, já tam chodím z povinnosti a kvůli danovi a oni sem, jenom když má dan nebo toník narozeniny a prostě to je děs rodina.........ale vždy to nějak přežiju a pokaždé se utvrdím v názoru, že to jsou ubožáci a já jsem naštěstí jiná.........ale dalo to práci, to jo..........ale musel i dan pochopit, že je nemůže donekonečna hájit a nevidět ty rozdíly, co dělají…připadám si tam, jako nějaká špína a oni hvězdy z televize, mám vůči nim strašnou averzi a taky po těch nadhled, že se mnou nežijí a že je můžu mít u řiti…a jestli tohle udělat te tvůj a ví, jak to máš, a že ti chtěl i lištit, jak si někde ptala a že je to hodně špatné, tak i když chce zlepšovat vztahy s ním, tak asi jinak…zůstaň doma, přežij to, získej nadhled a řekni manželovi, že příště takhle ne, dopředu, po domluvě a je to jen nakonec na Vás, jak si to zařídíte,...........
Mar: ten tvůj názor je jako z knížky, asi ideální, ale jak si dneska psala, nejsme stroje a emoce gor v těhotenství pracují a člověk vnímá své věci jinak, než když ti někdo napíše, že má problém a ty máš něco napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.11.10 19:33

máme 400 stránku :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
4.11.10 19:45

Jani já tak Tej nekritizuji nebo nesoudím…každý jsme jiný…já osobně jsem se jen na lidi a svět nazlobila už hodně moc a prostě ve většině případů mi to za to nestojí…nic víc nic míň…taky mám své mouchy :lol: takže jsem realista..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
4.11.10 20:03

Ahoj holky, konečně jsem vás dočetla, dnes jste toho hodně napsaly.
Dnes byl nějaký divný den. Dopoledne jsem byla v nemocnici na odběry kvůli kontrole na železo a bůh ví co všechno, tak aby to do pondělí bylo. Pak jsem přišla zničená domů, odpočinula jsem si. Odpoledne jsme šli se synem ven. Stavili jsme se pro mamku do práce a že půjdeme s ní k nim. Vzali jsme to přes bankomat,byl nějaký porouchaný, sežral mamině kartu :-( .Poslala jsem Kristiána domů, ať vezme peníze, že babičce půjčíme a řekla jsem mu, že ho počkáme u toho bankomatu. No a víte, co chytrák udělal??? Vzal to úplně jinou cestou, k bankomatu vůbec nedošel a šel rovnou k našim. Od bankomatu k nám domů je to cca 5 minut. Když pořád nešel, šly jsme ho s maminou hledat.Jenže klíče od bytu měl on, tak jsem se tam nedostala. Měla jsem takový strach, že se mu něco stalo. Úplně se mi udělalo blbě asi ze stresu. Břicho jsem měla jak kámen, no fuj. Pak mě napadlo,že šel třeba k našim,volám taťkovi-nebral mobil.Tak bráchovi a prý, že ještě nedošel. Za dalších 10 minut volá brácha,že už je tam.Když jsem k nim došla, tak jsem ho pořádně seřvala a měla jsem chuť ho seřezat, což nedělám.Tyhle situace nesnáším. Říkám si, je to moje chyba nebo dělá mi to schválně??? Ať je mu 5 a nebo 12, člověk se prostě o to dítě bojí pořád. Chce se mi jen brečet. On je jinak fakt šikovný, hodně mi pomáhá,ale dneska tomu nasadil korunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.11.10 20:07

jéje to je dneska den,co takhle hodit něco veselého do placu????????????????????????? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
4.11.10 20:16
kacafazolka píše:
A já mám hotový salát i žemlovku…jupíííííííííííí, jupííííííííííííí.ještě poklidím a půjdu si dát dlouhou vanu.Zasloužím si ji.......... :lol: :lol: :lol:

mnaaaaaaaaaaam zemlovka.....asi to vidim ze ji zitra taky udelam…ale maji tu hnusny tvaroh…ale co nadelam…chut je silnejsi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.11.10 20:18

já jsem se dneska napila něčeho jablečnohruškového a tak mě to prohnalo, že jsem si myslela, že rodím, prodýchávala jsem to na hajzlu a toník vedle mě mrčel a ukazoval na míček, který hodil do vany, že ho chce zpátky, no měl chvilu smůlu.....já si úplně vzpomněla na porod :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 20:18

Jani já vím, přežiju to až bude Johanka na světě, aby měla další babičku a dědu, ale teď na ně fat náladu nemám :wink:
mekelko ty se taky nenudíš :mrgreen: :mrgreen:
Kačko ještěnejsi naložená ve vaně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.11.10 20:19

já zítra upeču kytky a brambory.........a kompot :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.11.10 20:21

kači a jak se cítíš? teji, to bude dobré, uvidíš..........já si také nepřeji aby mamka toníka brala k otci, než takového dědu, raději žádného......i když mě hodně lidí odsoudilo, já svůj názor nezměním a vím, proč to tak chci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.11.10 20:22

mekelko: věřím, že jsi musela být na omdlení, já bych se taky strašně bála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 20:23

Já zítra udělám rýžový nákyp :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 20:23

A o víkendu něco s vepříkem a nevím čím :mrgreen: :mrgreen: