Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
4.11.10 12:11

holky jak to tak člověk čte tak mu je z toho smutně. Víte co říká moje tchýně z toho špatného si vem jenom to dobré a myslím že ať už jsme měli v dětství s rodiči jakékoliv nesrovnalosti tak je to pro nás varování a ponaučení že takhle by jsme nechtěli chovat ke svým dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.11.10 12:11

MAR mě máti taky hodně ublížila, ale jak odešla do léčebny a vrátila se, mám ji moc ráda a jsme spolu denně, je jediný člověk s manželem, co mi pomáhají, ale taky to mám v sobě zakódované…ale je to pryč a snad už nikdy nezačne pít, drží se čtyři roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
4.11.10 12:12

maro a jak jsi včera psala ať si tipnem co čekáš tak co cítíš ty jestli vůbec. Já si někdy říkám že by to mohla být ta holčička a pak zas že je to jasný kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 12:14

Neřešme ty naše rodiče, mě to fat hodně sere :zed: :zed: A je fakt že by si z toho čověk měl vzít ponaučení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.11.10 12:19

jen jestli je dobré, že ty rodiče dneska dělají spíše ze sebe kamarády a ne rodiče, já chci být přísná a hlavně chci od dětí respekt, ale taky tu druhou stranu, kdy můžou kdykoli přijít a jsem tady pro ně, ne pro manžela a až pak pro ně, ale pro ně…nechci nějaké fracky, co mě pošlou do prdele…asi pak záleží, v jakém kolektivu se octnout, ale bojím se, abych vychovala slušného člověka :oops:
peti já si byla jistá holkou a doktoři si jsou jistí eduškou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
4.11.10 12:21

jani tak to já jsem na vážkách.
No ale taky bych chtěla vychovat slušného člověka a ne někoho kdo se ke mě bude chovat škaredě atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485

Jani já to cítím úplně stejně…strach z toho co a jak bude. Chtěla bych být dobrá máma a být tady pro mé děti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

tak snad se nám to povede :dance: :dance: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 12:22

No to se zaručeně pvede!!!!! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.11.10 12:22

tak a do půl a valím vytřít a udělat si oběd, toník dostal játra na cibulce a rýži, takže já si udělám makaróny a rajčatovou omáčku, pustím si prostřeno a budu kukat…obvolané to mám, takže :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: šábes dneska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 12:24

Jani kolik tak denně voláš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
4.11.10 12:26

tak já jsem si dneska udělala těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninkou. Na prostřeno jsem koukala včera. někdy mi příjde že ti lidi chtějí aby tam vařili jak někde v 5 hvězdičkovém hotelu. Jsem se včera martina ptala co bys uvařil ty a on puding a řízky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.11.10 12:27

teji, já musím naplánovat týden do předu schůzky na 11, 13, 15, 17, 19, 20:30 lidi a od pondělí do pátku, takže volám od pondělka do té doby než to mám, pak to přepíšu na papír a odevzdám pánovi, příští týden mám a dokonce i půlku na ten další, takže nevím, kolik, asi 4-5 hod. to bude týdně, asik… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.11.10 12:28

peti já bych do toho nešla, vařím dobře, ale pro naše potřeby, aby někdo kafral na jídlo a přitom na druhé straně polokoule umírali hlady…ať jdou někam…ale pořád mě docela baví, kdo jak bydlí a tak…taková oddechovka… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
4.11.10 12:30

jako já bych tam asi taky nešla jen jsem tak uvažovala co bych vařila já a taky mě tam docela baví tím jak se dívají po tom bytě a říkají jsem si myslel že to tu má zařízené jinak víc luxusněji atd… jako někdy mi to příjde přehnané. A ty jejich narážky na jídlo mohli by být rádi že vůbec mají co jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí