Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tej tak to já neřeším on si přinese židli ke dřezu a myje si auta a včera jsem měla vodu po celé kuchyni. Jako ze začátku mě ten bordel totálně vytáčel a teď to s… stejně nic jiného než uklidit mi nezbude. Věčně něco skipané špinavé atd..... to by se člověk zbláznil a jak vypadají stěny???Děs a hrůza buď rohy obité nebo kolikrát prstíčekm dělá dírky no a od hraček jsou tak pomalované že to u nás vypadá jak u cigošů
kači tak držím pěstičky pro štěstí ať se vše vydaří. Budem určitě všechny na tebe myslet. Ty se tak máš jako jak nikde není nějaká svatba tak v poho ale jak to příjde tak to bere i mě. ![]()
Peti to by jsme museli bydlet v jedné místnosti
No snad takybudu takový kliďas!!
Kačko ať vše dnes dobře dopadne ![]()
jako ze začátku to bylo těžké i teď semtam vybuchnu ale nemá smysl se furt ročilovat. To je furt něco.
počkej za pár dnů jak mě vytočí budu mluvit jinak a kliďas nebudu
Peťka1 píše:
počkej za pár dnů jak mě vytočí budu mluvit jinak a kliďas nebudu
holky kde jste všechny????? Jani ty ses tu ani neukázala co je????
hoj prcenky, chybím Vám? já byla u dr, vše oká, jen mě prohlédl, UTZ nebylo a jdu až 2.prosince, protože mě nic nebolí, jsem v klidu a pan dr byl rád
tak mě potěšíl a za 14 dní jdu v úterý na cukrovku, blééééééééééééééé
![]()
a já si každým dnem více uvědomuju, že to bude eduška a že ho mám hrozně ráda
a největší radost mám, že se tady všechny držíme, žádná nemusela dát mimi pryč, nebo nejsou nějaké problémy, jsme šikulky a moc statečné a silné
![]()
Juuu Eduškovi a tobě Jani gratuluju
![]()
Je já mám z té cukrovky obavy…mám si tam sebou vzít svačinu a bez snídaně…exnu už v autě
![]()
jani tak to gratuluji že je vše ok. Já už taky nad tím uvažovala že je vše u nás ok, že ty mimísci jsou zdraví. Jani sice nevíme co čekáme ale oba si s přítelem myslíme že klučíka a včera mu říkám proč neumíš udělat holku a on příště a já že třetí už nechci. Jako je to krásné být těhotná ale strašně mi to ničí tělo. Začínají mě bolet kříže kyčle, ty křečáky strie atd… někdy se nemůžu ani pořádně postavit a dneska jsem chytla i malou křeč do břicha vůbec nevím co to bylo a musela jsem být v předklonu.
no mě to též čeká někdy v druhé půlce listopadu ale já si myslím že ji asi mám nevím proč.
já uvidím, jaká budu v těch 33 letech, ale jsem čím díl tím více ráda za edušku a moc se na to těším, první půl rok bude asi kritický,ale pak jak mě obejmou oba a uvidím je spolu hrát, vynahradí mě to všechno…i ty nepříjemné věci…
já jsem poslední týden hrozně unavená, vyčerpaná, taková jako spráskaný pes, manžel moc nepomáhá, tak teď je navíc do pátku pryč, prostě to počasí do toho…a vím, jak se to malé narodí, bude hůř.............ale jsem ráda, že jsme zdraví,to je hlavní…
![]()
peti, těh. je krásné, ale pro nás masakr, jak mi říkala obvodačka, víte to malé je takový parazit v těle a bere si to nejlepší z Vás…a měla pravdu…
Ja to včera říkala mému…jen to do mě hodí a má klid. A já to musím nosit, tloustnu, strie, vypadávají mi vlasy a vůbec a on pořát štíhlý jako proutek a happy ![]()
Ale já už se nemůžu dočkat až mi bude Johanka mačkat prstík, až bude ustavičně křičet
![]()
tej to říkáš teď a pak budeš mluvit jinak
nemyslím to ale zle. Ikdyž já se na to taky těším a tak jak píše janča jak si budou spolu hrát atd… na to se taky hrozně těším už teď je fajné jak malý zamnou příjde a řekne mi maminko a jak mi řekne mám tě rád tak se asi ubrečím k smrti.