Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já jdu uklidit, slíbila jsem si to
papa, nesmím tady tak hnípat, i když já ráda tady s vámi
![]()
Peti a kde bereš čísla na lidi? Tak ze seznamu?
Já na prostřeno nekoukám…nebaví mě to ![]()
jj utíkej já jsem stihla pouklízet v průběhu takže já hnípat můžu
u nás kdyby byli, tak by řekli, no mají to tady malé a ty zdi, no a jinak uklizeno, ale nějak málo nábytku, no ale tak asi jim to tak stačí
a já taky nevím, co bych vařila…fakt nevím…asi brambory s mlíkem a krupici
![]()
Díky tomu všemu a nepodařenému manželství s chlapem se kterým jsme se opravdu hodně milovali jsem se začala věnovat „duševním“ záležitostem, které mi ukázali, že na vše se dá koukat různě…život je učení, a je to učení z generace na generaci…ale vývoj jde dál a já věřím, že jsem zas trochu jinde než moje mamka. Věřím si, i když vím že nikdo a nic není dokonalé a i já se občas (nyní už moc neee) hroutím z toho že nejsem bezchybná. Ale život je nejúžasnější učitel ![]()
Peti: necítím nic…pohyby už dávno, empatická jsem taky dost ale nevím
na začátku to byla jasná holčička, a od toho 16tt co se prcek neukázal mu říkám po klučičím…tak nevím ![]()
teji to bylo asi na mě, on mi dá seznam a podle toho si volám,jen ho musím roztřídit na hranice a dědiny kolem, ale to jsem zatím ještě nedělala…
No nám by se smáli včem bydlíme
Ložnice skříně dveře do luku, na posteli na prudko našroubované fošny, kuchyň jen sořák, dřez a asi mětr linky, obyvák podlaha se v některých místech tak prohýbá. Čekám kdy ty desky prasknou…no starý barák i nábytek. Okno v kuchyni popraskané slepené izolačkou
Radši si tu nikoho nezvat
![]()
j.s. píše:
teji to bylo asi na mě, on mi dá seznam a podle toho si volám,jen ho musím roztřídit na hranice a dědiny kolem, ale to jsem zatím ještě nedělala…
No než domluvíš schůžku kolik tak obvoláš, 5 lidí nebo víc. Jen se tak ptám, dělala jsem v poj. a jako to byla kalamita domluvit si lidi ![]()
a kdyby viděli ty zdi u nás tak by tu ani nešli
ale kašlu to ještě druhé a pak se to pospravuje a vymaluje. Jani a na to jídlo bych k tobě fakt šla
a ta krupice to jsem neměla už několik let.
Mar já někdy mluvím o ní a někdy o něm tak jsem z toho taky jelen. Když si myslím že je to holka, tak si pak přečtu příspěvky od jiné a ta čeká kluka tak si říkám no tak já taky a ještě jak mi každý řiká že to bude kluk tak si to taky myslím. Já fakt nevím
někdo říká že má takový ten vnitřní pocit a já mám každou chvilku jiný
teji. jde mi to právě rychle, když někdo vezme, objednám, já je donutím
horší je, že hodně tel nikdo nebere…
peti: tak 16ctého
![]()
Jani aohledně čeho jim voláš, jako co jim nabízíš že se bude řešit na té schůzce?? Já dělala životka a to jako zabité, vůbec nikdo nechtěl!!!
Jinak jo domek není náš…banky
![]()
dokud to platíte, je Váš ![]()
to jsou jeho klienti, takže ho znají, takže pohoda, neotravuju lidi jako něčím novým, to ne, ještě se mi nestalo, že by někdo řekl jako že ne…ať jdu někam…ale moc mě to nebaví ![]()
j.s. píše:
dokud to platíte, je Váš
to jsou jeho klienti, takže ho znají, takže pohoda, neotravuju lidi jako něčím novým, to ne, ještě se mi nestalo, že by někdo řekl jako že ne…ať jdu někam…ale moc mě to nebaví
Jéé to mě posílají do prdele pořát
![]()