Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ráno holky,
tak filip spal dnes poprvé celou noc v pokojíčku sám šikula
ale zase já se furt v noci budila a říkala jsem si kde je kdy příjde a on až ráno v sedum.
Dobré ráno všem!!!
Peti ty jo, ty jsi tak zobpovědná mamka
Nám zas pořát v noci štěhal pes, nevím co tam v lese běhalo, vždy jsem na něj s postele zařvala a byl klid
![]()
Filípka za nás pochval ![]()
Víš tej jak si na něco zvykneš a je to pravidelně každý den a pak nepříjde tak prostě si říkám co se děje a nedá mi to.
Peťka1 píše:
Víš tej jak si na něco zvykneš a je to pravidelně každý den a pak nepříjde tak prostě si říkám co se děje a nedá mi to.
Chápu no…neboj ono začne pachodit druhý prcek ![]()
jj je mi to jasné ale víš co takové noci jsou vyjímky vsadím se že dnes v noci příjde zase
já bych toho svého chlapa uškrtila včera jsem mu snědla ten větrník a on si jel pro nový a prý jestli chci též nějaký zákusek a já že ne že to tak nejde. No samozřejmě mi přivezl a já ho teď láduju s kafíčkem. Bych takové věci zakázala prodávat a ty vánoce to bude mazec na to cukroví se těším a hlavně na linecké toho udělám kvanta to pak ještě v březnu podělím doktory v porodnici
![]()
Jééé Peti to je hezké. Tak můj se mě teď snaží podporovat, takže by mi donesl tak kedluben nebo mrkev
![]()
Já sena ty Vánoe už taky těším, včera jsem si sepisovala kolik budu potřebovat mouky a cukru a tak
A já mám na linecké svou domácí višňovou marmeládku, luxusně kyselá a jak se s tím proleží tak fakt super!!!! A na perníčky máme spešl vykrajovátka autíčka, jak jinak u nás
![]()
No marťovi se líbí jaká teď jsem že mě má za co chytnout že nejsem taková vychrtlina a na prsou tak na těch si libuje ale bohužel je mám nějaké citlivé tak už upozorňuju na prsa nééééééé.
Já perníčky nedělám jelikož to neumím nazdobit a proto mě to nebaví no a ty autíčka to by se líbilo fildovi. Už ho vidím místo aby je jedl tak by si s nima hrál
Peti ty jsi fakt hodně štíhlá, takže jestli jsi přibrala nějakých 7kg tak to snad ani nejde poznat
A nic vážného to není
Buť ráda a ať si Martin užívá
![]()
Tak já to zdobení vždy odflinknu
Jen ať na tom něco je a my jsme oba autoví, tak to musí být. V jiných rodnácmají stromečky a zvonečky a my auta
![]()
Tej to by ses divila jak je teda aspoň mi jo. Jako u prvního mi to nějak nepřišlo ale teď včera jak jsem oblíkala kalhoty které jsem měla před 14 dny a nemohla je přes prdel a boky přetáhnout tak jsem akorát z toho chytla depku. Prostě byla jsem zvyklá na svou váhu ikdyž nízkou a neměla problém cokoliv obléct tak teď mám obavy ale kašlu to a radši to neřeším prostě nic s tím neudělám a jak říká janča když nebudu jíst tak jen tou myšlenkou budu mít zas o kilo víc tak prostě nesmím na to myslet a neřešit to.
No a na ty vánoce dám kousek těsta fildovi a vykrajovátka ať se taky snaží. No jsem zvědá.
Peti, tak na tom jsme stejně…já nevlezu do žádných svých kalhot už!! ![]()
krásné ráno, jdu vás jen pozdravit , protože mi začíná další kolotoč.Honza je u lékaře-je K.O.tak asi dostane taky antibiotika.J8 jediná budu zdravá…doufám.Ríšovi je lépe a Honzovi snad taky bude.Nechci mít hned první den manžellství protivného manžílka..........
![]()