Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky, já se dneska s dr tak nasmála, minule to byl takový nemluvný bubák, ale dneska jsme si popovídali a on, však ještě máte pokusů a že se v hranicích nespletli, že je to kluk,…a já, takže by za rok zase
a já říkám a taky bych chtěla, že na kristova léta jako dárek, ten největší diamant marušku
kluci by šli do školy, takže by to bylo ideáááál
![]()
teji, to je jasné, jenom kde mají sítě a kde se jim to vyplatí, kdyby vás ten net třeba chtělo 15 lidí, nebo více, tak by vám to tam dotáhli…jenže to je asi nereálné…
Necápu, jako v dnešní době, technika vyvinutá a za net takové hříšné peníze
![]()
Jani kristova léta, y mě bavíš ![]()
jsem doma, moje záda při sklonu držení rukou toníka trpíííííííííííí, jdu ho nakrmit, poblbnout a jdu na ty bramboráky, jediná má dnešní jídelní radost
i když jsem zbouchala půlku bombošky oříškový sen
nějak mě to neuspokojilo
asi tím, že to nebylo slané a mastné
![]()
j.s. píše:
víte, že jsou tady ještě jedny březňátka?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jééééé Jani já mám chuť na nějakou čokynu a doma žádná není a pak na hranolky
Ale co, vydržím ![]()
Jinak dotaz na všechny, holky kolik tak necháte u kadeřníka za barvení, melír?? A pak za stříhání s barvením? Uvažuju že bych si zašla tady, ale příjde mi to víc než jsem zvyklá
![]()
TEJI MÁM TO ZADARMO, MAMKA JE KADERNICE…TAKZE TO TI NEPORADIM, NAVIC ONA JE MOC HLOUPA A LEVNA, TAKZE BYCH TI ASI MOC NEPOMOHLA, KDYBYCH JI ZAVOLALA…
![]()
Kurde tak nevím no…jsem chodila za 200 do Paskova (ano Peti k vám do města
) Jenže mám to daleko a tady prý za stříhání, melír, mytí a fukání cca 450 což je o dost víc
![]()
No mě právě taky, ale až do Paskova se mi zasjet nechce, to je tak cca 25km. Kruci to je mi ale zapeklité
![]()