Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak si nabal do porodnice do tašky pytek na brambory a do toho se vlezeš.......
![]()
j.s. píše:
já mám chuť na něco slaného a nic doma není…chjooooooooo tak bych si dala brambůrky nebo bake rollsy, chjooooooooooo![]()
![]()
já si dala před chvílí malou misku strážnických brambůrek
![]()
no danova bunda to jistí
bude zima......
ty jsou moc mastné, to ee, ale kdyby tu byly, tak už tu nejsou…
tejka si šla dát raději dvě mrkve
![]()
já ji úplně vidím, ale jo, to je dobře, že zdravě jí, taky bych měla, ale já jím prostě všechno…zdravé, nezdravé, sladké, slané…prostě dobré prase, všechno spase ![]()
počkej jak budeme naříkat po porodu, jestli nám nepůjdou kila dolů: že já tak žrala v těhu.......
![]()
hm, to já nebudu, to se znám........jen mě zase bude mrzet, jak popraskám......zhubnout zhubnu, třeba ne hned, ale já se pořád hýbu chodím uklízím a snad budu i zase rok kojit…to půjde samo, toho se nebojím ![]()
Ahoj holky,já tomu nerozumím,na váze jsem přibrala „jen“5 kg,ale na objemu to dělá tolik,že svoji největší bundu dopnu tak tak,těhotenské kalhoty,co mi minulý měsíc padaly tak,že jsem nosila kšandy už nezapnu
a košile už nosím manželovy…Tak si budu muset někam něco dojít koupit
.Za široký kabát nebo bundu se mi nechce utrácet,tak snad něco objevím na MMB…
Dnes jsem potkala sousedku,která nevěděla,že čekám,tak byla v šoku,myslela,že mám termín v listopadu,podle toho obrovského břicha…
Nebo dvojčata… ![]()
Tento týden by mi měly konečně dojít ty výsledky z amnio,ale abych řekla pravdu,už je mi to nějak úplně jedno…
.Na srdíčku a velkém utz to vypadá,že mimčo má všechny součástky v pořádku,tak jestli má downa,tak prý jen lehkou vadu mentální…A to ve 23.týdnu fakt řešit nebudu.Sice to se mnou probírali,jak to probíhá,atp.,ale nedovedu si to představit…To bych nedala…Takže ať mi napíšou tak nebo tak,termín mám 12.3.
Ani bych to nejradši nečetla,ale bude tam konečně napsáno,jestli je to chlapeček nebo holčička,tak to si nenechám ujít,na to jsem moc zvědavá
Ale pořád doufám,že to bude o.k.A já si tu druhou půlku těhotenství pořádně užiju.Taky už mě začínají bolet záda,koleno a mám pořád hlad,ale pořáááád
.Jak tohle dopadne… ![]()
Jaňule ty jsi koleduješ
Jsem se byla koupat dámy, aby jsme veděly a já se nijak neopezuju, jen papám zeleninku
![]()
No to já stále dopnu rifle co jsem normálně nosila, ale s páskem, takže na oběmu tak 4cm…ale váha šup šup je o 7,5 nahoře
A nejím blivajzy, náhodou ty celozrné bulky jsou mooooc dobré
![]()
Diando já mám nahoře 6 kg a jsem taky obrovská
Nic si z toho nedělej.Já si koupila kabát v Alpine pro za 1500 ale můžu ho nosit i po těhu protože je šitý do A.Hodí se i ke kozačkám i ku sportovnímu oblečení......má vodní sloupec 2000 takže super.
já si nekupuji drahé věci, ale na zimních bundách nešetřím.Je v nich teploučko a nepromoknou a jsou lehoučkééééééééé ![]()
Jinak jsem na tebe Diando dnes myslela skoro celý den jestli už máš výsledky.Psát jsem nechtěla- bylo mi to hloupé.Jsem moc ráda, že to tak bereš jsi super baba
![]()
Kači tak já nešetřím na žádném oblečení, jako bundy a boty. Tadyje počasí všelijaké a já jsem ráda jak je mi teplo. Boty mám snad na všechny období Merrell a to všechny už déle než 2 roky. A bundu mám zimní Envy, podzimní Nord Blanc a zimní kabát mám z New yorkru. A zimní boty dám nizkou tenkou ponožku a stačí i v-20°C
![]()