Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoooooojky..
Tak moje kámoška pred hodinou porodila..:))))
Má chlapečka Míšu, 51cm a 3,4kg..:)))
Zejtra se jdu za nima podívat..:)))
Tj jak moc ji zavidim, to mysi jeste pak měsicu pockáme..:))):((()
Hej dnes měl ten vítr slábnout a tam furt fučí jako blááááázen!!!!
![]()
ahoj holky, tak jsem doma od zubaře a z obchodu.Po jídle- konečně a zase starosti.Malý mi lehl, je úplně kaput a HOnza přišel z práce taky na hadry tak jsem ho poslala k rodičům se vykurýrovat ať tu nemám nemocné dva.No jestli to chytnu tak mě švihne.Hlavně ať se do té svatby oba uzdravííííííííí
![]()
Kači a HOnza je ještě ve zkušebce?? Ríšu nech doma, no ale jak Honza…nemocenská mu posere výplatu, aspoň pátek bude mít volno ![]()
jo ale Honza jde do práce.Nemůže jít na nemocenskou.Ještě dvě směny a pak má volno kvůli svatby.S Ríšou valím zítra k doktorce ať mu dá něco co hned zabere ať zbytečně neexperimentuju.....pak jdu na tu neurologii, na rehabilitaci a na gyndu a pak mě cip střelí, protože už teď jsem vyřízená se zádama..........
![]()
ale co, my to zvládneme a pak si to v sobotu užijeme......
já se tak těším a možná nám vyjde i to počasí......
a když ne tak nám bude padat štěstí........ ![]()
Kačko to se mi líbí
V sobotu to bude teprve krása a vše bude šplapat jako hodinky ![]()
mě se chce asi spáááááááááát, ale musím jít uvařit rajdulu.....ach jo.......a pak si lehnu k bedně a nebudu nic dělat.Ríša poslušně leží v pokojíčku a kouká na film.Vypadá to, že za chvíli usne.......Ať má to dítě rok nebo 12 let je jedno, jak je nemocné tak se mi svírá u srdce......... ![]()
kacafazolka píše:
http://www.youtube.com/watch?…
Co je tohleto za krávovinu
![]()
příjde ti to jako krávovina?Tohle nazpívala Zuzanka Navarová, když už věděla, že umře...........Je jí obrovská škoda a pánbíček se teď o ní stará........
![]()
No nelíbí se mi to tedy
Nevím kdo to zpívá a co se s ní stalo…neí to můj žánr.