Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kači to bylo nakoupeno ještě za dob kdy jsem na to měla
Ale i teď jako boty jedině merrell, manžel je má letní 4 roky a super!!!
kacafazolka píše:
http://www.youtube.com/watch?…
koukněte na to![]()
![]()
Kači tak si zatančíš v sobotu na svatbě
Či tě není
![]()
kacafazolka píše:
ahopj holky, já se teď vrátila z vyšetření srdíčka a je to v pořádku, jen v levé komoře má Kačka nbějakou strunu, ale prý to nevadí.Jen v pubertě může mít šelest na srdci.Doktor byl na fakultce úžasný.Rozplýval se jako by to bylo jeho děťátko a pořád:jé maminko pr'došek nám mává a kouká na vás.No super.
Ahoj Kači, blahopřeji k vyšetření
. Já jsem se už taky objednala, jedu příští úterý na 13 hodin. Prosím Tě, do té porodnice se chodí normálně z hlavní ulice nebo z nějaké boční? Ten dr. byl super už po telefonu. A ukazoval jen srdíčko nebo i ostatní orgány? Jak dlouho to trvalo? Díky za odpověď.
kacafazolka píše:
Mekelko máš zprávu na profilu......
Už jsem odepsala.
Já taky na kvalitním oblečení nešetřím,na zimu mám docela teplé a funkční boty a lyžařské oblečení…Loni jsem všechny věci,co mi nebyly akorát,rozdala,abych měla motivaci udržet si váhu,kterou jsem konečně 6 let po porodu udržovala…a trochu mi to slušelo
,jenže zas určitě přiberu jako u kluků(17kg a 16kg),tak tady do těch 40-42 se nevejdu ani omylem
.Tak jsem koupila klasiku,dvoje zahradníky k rodičům a s klukama na venek a takové to pobíhání trenink-škola,jedny slušné černé kalhoty do divadla,sukni a šaty po doktorech,leginy a punčocháče,prádlo…rifle jsem zdědila,ale bundu,to neeee
,to by mi urvalo žíly-na 5 měsíců
Já totiž doufám,že zase 10 kg zůstane v porodnici,a zbytek pak do toho roka,když půjde kojení a klasický frmol,škola,úkoly,domácnost…
Tělo se mi dávalo do kupy fakt tak 4 roky,než se ty hmoty přesunuly zase zpátky,kam patří…Ale je fakt,že si dopřávám,jsem mlsná huba a jím pořád,jinak mě hrozně pálí žáha
Ano,po zelenině by asi taky pálila míň,ale…
![]()
Ach bože,ze staršího teď vypadlo,že zapomněl napsat úkol z matiky…
,tak zas vstávat o hodinu dřív…tak já padám,prádlo mi leží v pračce od 7…
A pak odpadnu do postele,tak kočky mějte dobrou noc,nechte kosti a klouby odpočinout,ahoj
![]()
to já znám......taky děláme úkoly někdy ráno.....
Tak krásné sny ![]()
krásné sny.Zítra opět perný den tak se jdu na to vychrupkat pa pa zlatíčka
![]()
Krásné ráno těhulky a mimískové!!! ![]()
Tak další den…konečně už nfuoká, to byl děs!!!! V noci to v lese křupalo, jsem čekala kdy něco přiletí a rozbije okno
Fakt šílnství!
No nic posnídat a jde se makat!!!!
![]()
Ahojky, k zimnímu oblečení, na víkendoš jsme byli na Šumavě a chtěla jsem si tam naivně vzít svou lyžařskou kombinézu jako že mi byla volná na břiše neb je s laclem…co si myslíte?? Nenarvala jsem se do ní ani náhodou…tak mi dal přítel jeho zimní gatě na lyže co měl jen jednou neb mu byly krátké, ty mi jsou super!!!!!Vtip nastal při procházce 17km, kdy jsme zpět šli po obědě a bylo teplo jak blázen…měla jsem strach abych se nepřehřála neb jsem se potila jak blázen, tak jsem tam chodila s rozpelíma gatěma a břuchem venku a větrala!!!!
no zas akce ![]()