Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
31.10.10 18:04

pomoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc
8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o holky musí vedle mě sedět na hostině Honzovi rodiče a vedle Honzy můj ta´tka se svou přítelkyní ????????????????????
Já chci vedle sebe Ríšu a taťku s Lídou a pak ségru jako svědka.Bude to divné, když to tak nebude jak velí etiketa??????????????? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 18:09

kači a kdo umí etiketu? já ne a ani nevím, jak se má sedět............sedni si, jak chceš ty, je to tvoje svajba, že jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jojo a u císaře se musí vytahovat stehy a někdy to tak zašijí, že už nikdy nemáte šanci zhubnout přirozenou cestou, protože se tam udělá kapsa…
Peti: kolem mě jsou taky rychlovky u druhého, ale taky hnusné porody, tož se bojím taky…taky jsem říkala, že už nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
31.10.10 18:15

tak já zatím co jsou porody kolem mě myslím ty druhé tak zatím ok, prý to víc bolí ale je to rychlé. měli jste vůbec některá epidurál já ne a zvládla jsem to i bez něj sice jsem nevěděla jestli mám sedět, chodit či čůrat od bolesti ale nějak jsem to vydržela a jak mi píchli plodovku tak ty tlaky to byl mazec a u mě jen martin a já říkám to bolí kde je kdo já potřebuju tlačit a přítel tak si nech píchnout ten epidurál a já že už je pozdě no komedie jak prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 18:19

peti, já se přiznám, že ani jsem o žádném epidurálu nevěděla, takže mě ani nenapadl, mě spíše bylo na blití, už jsem nemohla, třepala jsem se, prostě úplně ko a nevěděla jsem, jak to zastavit.......bylo to hrozné, ale pak když jsem byla po, jsem si říkala, že se to dalo zvládnout…já byla sama a jenom pořád kurvovala a nadávala, a nevěděla, co bude dál a že asi chcípnu..... přitom to na první porod bylo rychlé a tlačení pak rychlovka úplně…ale kdybych vydržela déle netlačit, nebyla bych tak šitá.......... :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
31.10.10 18:24

tak já věděla ale někdo mi říkal že jak se špatně píchne že může žena ochrnout a já z toho měla a mám takový strach že do toho prostě nejdu. Oni jak jsem přijela mi furt říkali že dost času a pak mi nestihli dát ani ten klystýr. Na té tzv. hekárně jsem byla též sama a bylo to hrozné vůbec jsem nevěděla co od bolesti kdyby tam aspoň byla nějaká další mamina a pak příjde sestra a říká proč jste nezavolala že rodím a já na to a jak to mám vědět jsem z toho byla vyplašená a pak přišel martin tak už jsem tak sama nebyla. Já šití naštěstí necítila jelikož jsem byla v narkoze ale z toho mám též strach. No a po porodu jsem se klepala jak ratlík jsem nemohla ty nohy zastavit a jediný na co jsem myslela bylo jestli se na ně vůbec dokážu postavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.10.10 18:35

Jejda holky vy jste toho zas sepsaly…my dnes makali venku a děs!!! Jsem si musela vzít čepici, fakt tam brutálně foukalo a douká!!! :-? :-?
Jinak plot konečně hotový a pejsek může běhat dookola :dance: :dance: :dance: Po dvou letech se to povedlo, rok a půl trvalo vyřízení papírů a teď je už i plot. Já mám takovu radost. Jety auta na zimu jsem tu chtěla zpacifikovat…budeme tady mít 6 aut a z toho jezdí zatím jen jedno :nevim: :nevim: Ostatní tu bude stát zas jen bordel :zed: :zed: Tchán chce furt opravovat, opravovat, jeho auta tu budou tři…no děs. Nevím kde je zas všechny dáme. Ale dnes jsme fakt mákli. A zítra na oběd kfírové lívance :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 18:38

Tak to jich Tej udělej vagon.............aby jste se z toho najedli.A nezapomeň přikusovat mrkev - zdravá výživa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
31.10.10 18:40

no uvidime jak kazda v breznu dopadneme…snad co nejmene spise spise vubec cisarem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.10.10 18:42

Kači na běd si jím co chci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Březen je zatím daleko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 18:42

No Sandro snad se nám to všem poštěstí klasicky…
A baby nestrašte ty naše prvorodičky.....Já za sebe Epidurál neeeeeeeeee, ale nevím jak na tom budu s tou plotýnkou.Pokud mi ho doporučí tak se budu zdráhat, ale nevím.Fakt nevím........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 18:43
Tejchi píše:
Kači na běd si jím co chci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Březen je zatím daleko :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 18:50

no na porod myslet, je času dost, nějak to dopadne........já bych brala kuchařku od itala, nějaké ty dobroty si vařit :lol: :lol: :lol:
ty jo a ještě jsem se tedy chtěla zeptat, když jsem taková chcíplá kopretina, nebolí vás někdy v noci kyčle, já už je cítím, jak se trochu rozpíná pánev, mám všechno nějak moc dříve..... :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 18:53
j.s. píše:
no na porod myslet, je času dost, nějak to dopadne........já bych brala kuchařku od itala, nějaké ty dobroty si vařit :lol: :lol: :lol:
ty jo a ještě jsem se tedy chtěla zeptat, když jsem taková chcíplá kopretina, nebolí vás někdy v noci kyčle, já už je cítím, jak se trochu rozpíná pánev, mám všechno nějak moc dříve..... :nevim: :nevim:

Janinko důvod proč tě to bolí sis napsala sama......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 18:54

Ne jsme už holt starší a to tělo není to co bylo před prvním těhu.No co se dá dělat....... :nevim: :nevim: :nevim: ale jinak jsme mladé, krásné a šikovné holky. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 18:56

no jo, ale cítíte to taky už? já vím, čím to je, to je jasné, jsem zkušená a chytrá :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí