Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pomoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc
holky musí vedle mě sedět na hostině Honzovi rodiče a vedle Honzy můj ta´tka se svou přítelkyní ????????????????????
Já chci vedle sebe Ríšu a taťku s Lídou a pak ségru jako svědka.Bude to divné, když to tak nebude jak velí etiketa???????????????
![]()
kači a kdo umí etiketu? já ne a ani nevím, jak se má sedět............sedni si, jak chceš ty, je to tvoje svajba, že jo?
![]()
jojo a u císaře se musí vytahovat stehy a někdy to tak zašijí, že už nikdy nemáte šanci zhubnout přirozenou cestou, protože se tam udělá kapsa…
Peti: kolem mě jsou taky rychlovky u druhého, ale taky hnusné porody, tož se bojím taky…taky jsem říkala, že už nikdy…
tak já zatím co jsou porody kolem mě myslím ty druhé tak zatím ok, prý to víc bolí ale je to rychlé. měli jste vůbec některá epidurál já ne a zvládla jsem to i bez něj sice jsem nevěděla jestli mám sedět, chodit či čůrat od bolesti ale nějak jsem to vydržela a jak mi píchli plodovku tak ty tlaky to byl mazec a u mě jen martin a já říkám to bolí kde je kdo já potřebuju tlačit a přítel tak si nech píchnout ten epidurál a já že už je pozdě no komedie jak prase.
peti, já se přiznám, že ani jsem o žádném epidurálu nevěděla, takže mě ani nenapadl, mě spíše bylo na blití, už jsem nemohla, třepala jsem se, prostě úplně ko a nevěděla jsem, jak to zastavit.......bylo to hrozné, ale pak když jsem byla po, jsem si říkala, že se to dalo zvládnout…já byla sama a jenom pořád kurvovala a nadávala, a nevěděla, co bude dál a že asi chcípnu..... přitom to na první porod bylo rychlé a tlačení pak rychlovka úplně…ale kdybych vydržela déle netlačit, nebyla bych tak šitá..........
![]()
tak já věděla ale někdo mi říkal že jak se špatně píchne že může žena ochrnout a já z toho měla a mám takový strach že do toho prostě nejdu. Oni jak jsem přijela mi furt říkali že dost času a pak mi nestihli dát ani ten klystýr. Na té tzv. hekárně jsem byla též sama a bylo to hrozné vůbec jsem nevěděla co od bolesti kdyby tam aspoň byla nějaká další mamina a pak příjde sestra a říká proč jste nezavolala že rodím a já na to a jak to mám vědět jsem z toho byla vyplašená a pak přišel martin tak už jsem tak sama nebyla. Já šití naštěstí necítila jelikož jsem byla v narkoze ale z toho mám též strach. No a po porodu jsem se klepala jak ratlík jsem nemohla ty nohy zastavit a jediný na co jsem myslela bylo jestli se na ně vůbec dokážu postavit.
Jejda holky vy jste toho zas sepsaly…my dnes makali venku a děs!!! Jsem si musela vzít čepici, fakt tam brutálně foukalo a douká!!!
![]()
Jinak plot konečně hotový a pejsek může běhat dookola
Po dvou letech se to povedlo, rok a půl trvalo vyřízení papírů a teď je už i plot. Já mám takovu radost. Jety auta na zimu jsem tu chtěla zpacifikovat…budeme tady mít 6 aut a z toho jezdí zatím jen jedno
Ostatní tu bude stát zas jen bordel
Tchán chce furt opravovat, opravovat, jeho auta tu budou tři…no děs. Nevím kde je zas všechny dáme. Ale dnes jsme fakt mákli. A zítra na oběd kfírové lívance
![]()
Tak to jich Tej udělej vagon.............aby jste se z toho najedli.A nezapomeň přikusovat mrkev - zdravá výživa
![]()
no uvidime jak kazda v breznu dopadneme…snad co nejmene spise spise vubec cisarem
No Sandro snad se nám to všem poštěstí klasicky…
A baby nestrašte ty naše prvorodičky.....Já za sebe Epidurál neeeeeeeeee, ale nevím jak na tom budu s tou plotýnkou.Pokud mi ho doporučí tak se budu zdráhat, ale nevím.Fakt nevím........
Tejchi píše:
Kači na běd si jím co chci![]()
![]()
Březen je zatím daleko![]()
no na porod myslet, je času dost, nějak to dopadne........já bych brala kuchařku od itala, nějaké ty dobroty si vařit
![]()
ty jo a ještě jsem se tedy chtěla zeptat, když jsem taková chcíplá kopretina, nebolí vás někdy v noci kyčle, já už je cítím, jak se trochu rozpíná pánev, mám všechno nějak moc dříve.....
![]()
j.s. píše:
no na porod myslet, je času dost, nějak to dopadne........já bych brala kuchařku od itala, nějaké ty dobroty si vařit![]()
![]()
ty jo a ještě jsem se tedy chtěla zeptat, když jsem taková chcíplá kopretina, nebolí vás někdy v noci kyčle, já už je cítím, jak se trochu rozpíná pánev, mám všechno nějak moc dříve.....![]()
Janinko důvod proč tě to bolí sis napsala sama.........
![]()
Ne jsme už holt starší a to tělo není to co bylo před prvním těhu.No co se dá dělat.......
ale jinak jsme mladé, krásné a šikovné holky.
![]()
no jo, ale cítíte to taky už? já vím, čím to je, to je jasné, jsem zkušená a chytrá
![]()