Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já 18+1 a před týdnem nahoře 2kg. Tak doufám, že to teď nepůjde nějak moc rychle nahoru
… Jinak jsem už na neschopence. Doma se to vleče, ale v práci už to bylo náročný. Břicho docela roste ![]()
Jak to máte vy? Já čím víc jsem těhotná, tím víc jsem unavená ![]()
Ja mam bricho ted jako v prvnim tehotenstvi ve 30tt
pry je to normalni,ze v druhsm roste rychleji
připadám si jako balón ![]()
@muertik tak to já ani ne. Nejhorší to bylo na začátku
to jsem pořád spala.
spíš mě rychle roste břicho ![]()
Já zas bříško nic moc,
Dnes jsem byla na velkým ultrazvuku a už víme že budeme mít holčičku
Nejspíš Zuzanku shodli jsme se oba
výjmečně
Měla jsem chřipku a všechno jsme vyleželi na čaji a medu. Akorát výjmečně olynth do nosu když už se nedalo skoro dýchat .Snažila jsem se ho používat minimálně .V lékárně mi dali mořskou vodu ale vůbec mi nepomohla. Konečně je všechno v pořádku. Po chřipce a ultrazvuku jsem klidná .Jinak už cítím hezky pohyby :
srdce:
Já mám tyden po odběru plodove vody, první výsledky v pořádku, za tyden bude zbytek. Břicho mám obr, jsem ráda, že chodím, takže se spíše valim
. Zrovna sháním tehu oblečení, protože už se do ničeho nevejdu. Při výšce 168 mám teď miry 90 90 100. Nosila jsem 34/36, teď nevím, co vybrat. Koukla jsem na eshop Lidlu, maj tam pěkný tehu džíny, ale s velikostí si nevím rady.
Já mám nahoře 6-7 kg (19+4 tt)
…ale fyzicky to vůbec nepociťuju, jen mám obrovské bříško, což není na první dítě obvyklé. Jinak pořád v práci 10-11 h a večer si jdu zaplavat, zacvičit nebo něco podobného a cítím se skvěle
. Těhu oblečení nosím už tak dva měsíce
…nakoupila jsem si v Lidlu legíny (vel. M je akorát) a jedny ty džíny mám a jsou super. Měla jsem před mimčem velikost 38, džíny jsem koupila 40 a mám to teď tak na hraně, za chvíli budu potřebovat 42. Zato trička mám odtamtud dvě, jedno M (je moc velké zatím) a druhé jsem kupovala S a to je mi akorát. Tak snad jsem těmi informacemi trochu pomohla.
@pindulinka89 Já měla 58 kg, teď 63. Dle jejich tabulky bych teď měla velikost 44, ale to je myslím přehnané. Kamarádka tvrdí, že velikost 36/38 by mi měla být. Včera jsem si v bonprixu objednala trička, to vím, že je ok. Ale ty kalhoty, no nevím. Před létem jsem muži v lidlu kupovala kalhoty a sortky, premerila jsem si ho, s metrem šla do obchodu a stejně je mu to velké.
@pindulinka89 Je super, že se citis skvěle,já v prvním těhotenství taky. Za to teď je to masakr, bolí mě třísla, připadám si už jak velryba.
Moje obecná zkušenost je, že mají spíše větší velikosti (kupuji si většinou menší, než jinde). Ale když si to člověk vychytá, tak to jde a ty věci jsou fajn (a za super cenu). Já měla 63 kg a teď mám 69-70. Tudíž když mám džíny 40, tak vám by měla stačit ta 36! Kdyžtak se to dá vyměnit
.
@pindulinka89 Díky, asi zkusím 38. Dnes pojedeme ještě kouknout do obchodu s tehu oblečením a když neporidim, tak vezmu ten Lidl.
No já jsem měla 60kg v 18 tt mám 62kg vel mám 36/38 s,xs. Ale cítím se jak pátrací balon. Strašně rychle mi roste břicho. Už se pomalu nevlezu za volant. ![]()
Tak jsem si koupila leginy. Džíny v obchodě byly za 1200, to mi teda přišlo moc. Stačilo, že i ty leginy stály 500.
@Bufanda tak to je síla
já mám teda kalhoty taky dražší, ale legíny z Lidlu asi za stovku. ![]()
No já dnes 19+5 A váhu nevim????ve stredu to bylo plus 4 kila coz je tedy dost
a vzhledem k memu pobytu v nemocnici si nedělám iluze, ze bych přibrala malo