Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@marketastudnickova píše:
Ja mam dnes 16+0. Jsem zrovna po kontrole, za 4 tydny mame velky UZ, pujdeme s manzelem. Termin 4.3. Doma mam 11letou holku a v kocarku momentalne spi 8 mesicni rostanda. Furt zvazuju jestli kupovat sourozenecky kocar. Bude ji 14 mesicu, kdyz se treti narodi.
A co dávat to mrně do šátku nebo nosítka? To je taky možnost.
Nebo přimontovat k hlubočáku to stupátko, teď si nevybavím odborný název ![]()
Březňátko zdraví březňátko ![]()
@muertik píše:
Ahoj, přidávám setermín mám 10. Března /19
Dneska jsem byla na ultrazvuku ( 1.trim. Screening) vše dopadlo ok
Já platila 1050,– (mam VZP a prý mi 1000 proplatí) a 60,– za fotečky.
Na UT byl semnou i přítel, a moc doporučujibyl z toho celý vyřízeny
@muertik ahojky
máme stejný termín
@maminecka119
a gratuluji všem, co už taky mají screening za sebou a v pořádku ![]()
@Jlucie88 píše:
Ahojte holky, Mely jste nekdo problem s bolesti hlavy? Nevíte co je na to dobre? Jinak dneska trosku kycham… a kdyz kachnu, jde trosku ze me hlen
@Jlucie88 ahojky, já trpím na migrény už od dětství
teď v těhotenství nemůžeš nic kromě paralenu..já byla na akupunktuře, a zatím dobrý..jinak pokud máš bolesti z páteře, můžeš potírat krk a ramena alpou ![]()
Zdravím, přidávám se, dnes jsem byla na screeningu a termín nám vychází na 27. 3. 2019. A prý to i na podruhé vypadá na kluka ![]()
@Aiya píše:
Zdravím, přidávám se, dnes jsem byla na screeningu a termín nám vychází na 27. 3. 2019. A prý to i na podruhé vypadá na kluka
Gratuluju, tak to máme stejný termín porodu, jen že u nás to vypadá na druhou slečnu ![]()
Taky výběr jmen konzultujete se sourozencem? Někdy jsou ty argumenty fakt vtipný - Alice? To nééé, vždyť to je jak Ulice ![]()
Díky! ![]()
@MaSo28 Nee, synovi jsou dva a půl a moc z toho ještě nemá rozum, možná časem veme, že to mimčo fakt bude, ale jméno vyberem s manželem, resp. nechávám mu trochu volnou ruku, já měla hlavní slovo u prvorozeného ![]()
Tak co holky? Už víte pohlaví?
Já jsem dnes 16+0 a v úterý jdu na kontrolu, myslíte že by mi paní doktorka mohla už prozradit pohlaví? ![]()
Já jsem 13 TT, minulý týden jsem byla na screeningu a pohlaví doktorka viděla, takže šance máte velké, když bude mimčo “spolupracovat” ![]()
„@muertik“ taky jsem dneska 16+0 a pohlaví nám paní doktorka řekla na screeningu. Ale kluky tam vidí už od 11.tt ![]()
Tak mě to tam neřekli ale ani jsem se neptala
tak teď v to úterý se zeptám a uvidím no ![]()
@muertik mě se paní doktorka ptala už v 11tt jestli to chceme vědět. A nakonec to byla i ta, co nám pak dělala screening a od toho 11tt tam vidí kluky.
já si teda přála holčičku, ale hlavní je, aby byly miminka v pořádku ![]()
ahoj holky, jsem tu úplně nová a ráda bych se přidala…Termín porodu mám 3.3.2019.Jsem 17+0 a doktor nám taky ještě neprozradil pohlaví.V úterý jdu na prohlídku tak snad už … ![]()
Ahojky dnes jsem byla na kontrole a pohlaví stále nic????no ale jsme zdravý oba screningy dopadly super
![]()