Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
jsme v 11tt v pondělí jdeme na screening. Mám trochu strachjelikož předchozí pokusy dopadli špatně. Byla jsem na kontrole v 9tt. Pan doktor říkal ,že je vše vpořátku. Pokud by bylo vše dobré uvažuji o nemocenské, dělám hodně 12hod. směn. Máte nějaké zkušnosti?
@anetaszlachtova Ahoj, já jsem na nemocenské od začátku kvůli vyššímu tlaku. Pokud budeš víc v klidu,tak bych určitě šla na nemocenskou.
@MaSo28 my jsme to rekli v 11tt,kdyz jsme dostali fotku:) A v praci jsem to taky rekla v ten den po kontrole,protoze me doktorka nechala na neschopence(jak jsem krvacela,co sme byli v nemocnici) takze jsem musela oznamit z jakeho duvodu jsem doma..takze to vedi uz vsichni..jake byli u vas reakce?Moje mamka silene plakala:D
Jak se jinak holky citite?
Ja mam problem s jidlem..nemam vubec hlad,poznam ho až když mě navaluje na zvraceni..pak hledam co si mam dat a stejne se musim nutit do kazdeho sousta
kousnu a jak kdyby jsem to nemohla polknout,proste se musim strasne nutit
..mate to taky nektera tak?rikam si jestli ma miminko dost zivin ![]()
Jinak se mame fajn,5.9.jdeme na prvotrimestrialny screening..kdo to mate uz za sebou,věděli jste vysledky hned,jestli je vse v poradku?jak to probiha?
@-Nikky- ahoj, já mám něco podobného. Často je mi na zvracení a hodně ke to způsobené hladem, ale nemám potom problém něco sníst ???? já mám PS za sebou. Na výsledky jsem čekala týden. Ale je to asi jak kde. Někde ti řeknou výsledky ještě ten den. Probíhalo to tak,ze jsem šla na ultrazvuk a potom na odběr krve. V tu chvíli mi toho ten doktor moc neřekl.
@Katka2130 ahoj Katko
doufam,ze bylo na screeningu vse v poradku
a vite uz co cekate?
@-Nikky- ahoj, zrovna včera jsem si jela pro výsledky. Bylo.tam,ze screening je Negativní, tak doufám, ze to znamená, ze je to v pořádku. Ještě nevíme, co to bude…snad už se to ted6v září dozvíme.
@Katka2130 co jsem cetla,tak negativni znamena v poradku a to je hlavne
preji pohodove těhotenství ![]()
@-Nikky- děkuji. Držím palce,ať je screening v pořádku a dej vědět, jak si dopadla.
@-Nikky- ahoj no mně brali 3krat po 3 ampulkach krev pak ten ultrazvuk vlastně ten screening trvá škoro měsíc než je definitivní výsledek teď ve středu mi brali na ty tři postižení jako je douwnuv syndrom. A to když mi nebudou do čtvrtka volat tak je taky v pořádku a jsme zdravý
@terezahansalova Terko a nedělají ti ten tripl test? Ze píšeš měsíc?
@Katka2130 no to nevym
je to možný screening jenom ten ultrazvuk?
Uvidím jak dopadneme. A od řína bych byla doma. Kdy se zjistí jetli je to holčička ,nebo chlapeček?
@terezahansalova Nene, screening je ultrazvuk a potom odběr krve..cca tři ampule a maximálně do týdne znáš komplet vysledky
@Katka2130 @terezahansalova holky,ja uz byla na krvi,poslala me primo do laboratore doktroka se žádankou a brali mi asi 5 ampulek. Ptala jsem se na co všechno a řekli mi že skupinu,vit. a slozky jako zelezo a pod.,cukr a ruzne nemoci. Vysledky ma uz doktorka,k ni jdu 11.9. A teďka 5. máme screening a myslela jsem ze udelaji akorat UTZ ![]()