Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, přidávám se
termín mám 10. Března /19 ![]()
Dneska jsem byla na ultrazvuku ( 1.trim. Screening) vše dopadlo ok ![]()
Já platila 1050,– (mam VZP a prý mi 1000 proplatí) a 60,– za fotečky.
Na UT byl semnou i přítel, a moc doporučuji
byl z toho celý vyřízeny ![]()
@muertik ahoj, gratuluji k uspesnemu screeningu
me to ceka pristi ctvrtek a uz, aby to bylo.Jak dlouho to trvalo?Ja na tomhle vysetreni pred 7 lety s dcerou vubec nebyla.Asi se to provadi od urciteho veku ![]()
Jinak holky mate uz briska?Ja byla ze zacatku silene nafoukla, ale to uz opadlo a brisko zatim zadny.
no jeste je asi cas.
Ja za to geneticke vysetreni mam taky platit 1000 Kc, ale jsem u VOZP a ta nevim zda to proplaci.
Ahoj holky ![]()
Tak my jsme byli včera na screeningu. Vše dopadlo na jedničku. Bylo krásný koukat, jak se tam miminka rochní.
a slyšet srdíčka bylo úžasný
paní doktorka nám vytiskla 9fotek, tak se pořád nemůžeme vynadivat.
platili jsme teda 1400,– a vojenská pojišťovna přispívá 1000,– Kč jednou do roka na screening, kurz cvičení nebo předporodní kurz.
Ahoj všem, je super, ze máte všichni dobré výsledky. Já jdu na kontrolu příští týden a taky se nemůžu dočkat. Je to strašně dlouhé to čekání na další ultrazvuk.
@marunnka píše:
@muertik ahoj, gratuluji k uspesnemu screeningume to ceka pristi ctvrtek a uz, aby to bylo.Jak dlouho to trvalo?Ja na tomhle vysetreni pred 7 lety s dcerou vubec nebyla.Asi se to provadi od urciteho veku
Jinak holky mate uz briska?Ja byla ze zacatku silene nafoukla, ale to uz opadlo a brisko zatim zadny.no jeste je asi cas.
Celý UT trval asi 15 minut. Dělali mi oba dva, nejdriv jezdili po bříšku, pak museli i vnitřní protože přes bříško šlo špatně zkontrolovat srdíčko miminka.
Jinak je to nejspíše novinka, před dvouma rokama to nedělali ani kamarádce.
S bříškem to mám podobně. Ze začátku strašně moc nafouklé, a teď o něco míň. Když se nenajim, tak to nejde ňák moc poznat. No odpoledne už to poznat po těch všech jídel jde
přikládám fotku ve 14tým tydnu tehu.
Ahoj holky mě vyšel pozitivní screening a musím na genetiku máte stím zkušenost? Zjistí mi tam hned co je špatně a co mi budou dělat?
@terezahansalova ahoj, s tom zkušenosti nemám. A ten kdo ti dával ty výsledky ti neřekl, co je špatně?
@Katka2130 nikdo mi nic nedal jenom prý přišel k doktorovi pozitivní výsledek na ty tři postižení a zbytek mi řeknou až v genetickem centru v pondělí
@terezahansalova Budu držet palce, aby to dopadlo dobře. Ale pořád to nemusí nic znamenat. Dle.meho ti nabídnou další testy a ty už můžou být v pořádku.
@Kl4r4 super, ze mas vse v poradku
Ty uz mas nejake deti?Nebo tohle tehu s dvojcatky je prvni?Jinak diky za info, ze vozp taky prispiva ![]()
@muertik no ty blaho jeste, ze jsi napsala, ze ti delali i vnitrni utz.Protoze kdyby nahodou tak at jsem pripravena. ![]()
Krasny brisko mas
jsi taky hubenour jak ja tak se to da jeste tajit.Ale po jidle prave uz moc ne no
my to jeste nikomu nerekli, chci to vydrzet do te genetiky.
@terezahansalova drzim moc palce, urcite to bude dobre
A dozvis se uz hned na te genetice zpodrobneho utz co a jak a pak ti jeste vezmou krev a vysledky cca do tydne.
@marunnka nemáš za co. Nene, děti nemám. Tohle je první těhotenství a hned dva drobečci najednou
tak jsme právě zvědaví, jak to budeme zvládat ![]()
Tobě ve čtvrtek držím pěsti, ať Ti screening vyjde dobře a je všechno v pořádku.
Je to krásný, tam na miminka koukat
určitě sebou vezmi manžela/partnera.
jojo, a ještě přispívá 200,– ročně na vitamíny ![]()
Ahoj holky, také se k Vám přidávám
Čekáme naše první miminko 10.3.2019 ![]()
Holky, kdo máte zájem - existuje i uzavřená skupina březňátek. Je tam víc živo a je to takové soukromější, čtou to jen členky. Kdybyste chtěli, tak tady: https://www.emimino.cz/…2019-320510/. Zakladatelka je aktivní, určitě vás kdyžtak rychle přidá. ![]()