Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
4.9.18 22:41

13+3

Ahoj, přidávám se :palec: termín mám 10. Března /19 :srdce:
Dneska jsem byla na ultrazvuku ( 1.trim. Screening) vše dopadlo ok :palec:
Já platila 1050,– (mam VZP a prý mi 1000 proplatí) a 60,– za fotečky.
Na UT byl semnou i přítel, a moc doporučuji :mrgreen: byl z toho celý vyřízeny :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
5.9.18 09:20

@muertik ahoj, gratuluji k uspesnemu screeningu :potlesk: me to ceka pristi ctvrtek a uz, aby to bylo.Jak dlouho to trvalo?Ja na tomhle vysetreni pred 7 lety s dcerou vubec nebyla.Asi se to provadi od urciteho veku :think:
Jinak holky mate uz briska?Ja byla ze zacatku silene nafoukla, ale to uz opadlo a brisko zatim zadny. :nevim: no jeste je asi cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
5.9.18 09:25

Ja za to geneticke vysetreni mam taky platit 1000 Kc, ale jsem u VOZP a ta nevim zda to proplaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
5.9.18 09:33

Ahoj holky :mavam:
Tak my jsme byli včera na screeningu. Vše dopadlo na jedničku. Bylo krásný koukat, jak se tam miminka rochní. :srdce: a slyšet srdíčka bylo úžasný :srdce: paní doktorka nám vytiskla 9fotek, tak se pořád nemůžeme vynadivat. :srdce: platili jsme teda 1400,– a vojenská pojišťovna přispívá 1000,– Kč jednou do roka na screening, kurz cvičení nebo předporodní kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.9.18 09:46

Ahoj všem, je super, ze máte všichni dobré výsledky. Já jdu na kontrolu příští týden a taky se nemůžu dočkat. Je to strašně dlouhé to čekání na další ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.9.18 12:22
@marunnka píše:
@muertik ahoj, gratuluji k uspesnemu screeningu :potlesk: me to ceka pristi ctvrtek a uz, aby to bylo.Jak dlouho to trvalo?Ja na tomhle vysetreni pred 7 lety s dcerou vubec nebyla.Asi se to provadi od urciteho veku :think:
Jinak holky mate uz briska?Ja byla ze zacatku silene nafoukla, ale to uz opadlo a brisko zatim zadny. :nevim: no jeste je asi cas.

Celý UT trval asi 15 minut. Dělali mi oba dva, nejdriv jezdili po bříšku, pak museli i vnitřní protože přes bříško šlo špatně zkontrolovat srdíčko miminka.
Jinak je to nejspíše novinka, před dvouma rokama to nedělali ani kamarádce.
S bříškem to mám podobně. Ze začátku strašně moc nafouklé, a teď o něco míň. Když se nenajim, tak to nejde ňák moc poznat. No odpoledne už to poznat po těch všech jídel jde :mrgreen: přikládám fotku ve 14tým tydnu tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.18 14:35

Ahoj holky mě vyšel pozitivní screening a musím na genetiku máte stím zkušenost? Zjistí mi tam hned co je špatně a co mi budou dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.9.18 15:18

@terezahansalova ahoj, s tom zkušenosti nemám. A ten kdo ti dával ty výsledky ti neřekl, co je špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.18 15:45

@Katka2130 nikdo mi nic nedal jenom prý přišel k doktorovi pozitivní výsledek na ty tři postižení a zbytek mi řeknou až v genetickem centru v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.9.18 16:45

@terezahansalova Budu držet palce, aby to dopadlo dobře. Ale pořád to nemusí nic znamenat. Dle.meho ti nabídnou další testy a ty už můžou být v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.18 16:59

@Katka2130 děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
5.9.18 22:01

@Kl4r4 super, ze mas vse v poradku :potlesk: Ty uz mas nejake deti?Nebo tohle tehu s dvojcatky je prvni?Jinak diky za info, ze vozp taky prispiva :palec:
@muertik no ty blaho jeste, ze jsi napsala, ze ti delali i vnitrni utz.Protoze kdyby nahodou tak at jsem pripravena. ;)
Krasny brisko mas :palec: jsi taky hubenour jak ja tak se to da jeste tajit.Ale po jidle prave uz moc ne no :lol: my to jeste nikomu nerekli, chci to vydrzet do te genetiky.
@terezahansalova drzim moc palce, urcite to bude dobre :andel: A dozvis se uz hned na te genetice zpodrobneho utz co a jak a pak ti jeste vezmou krev a vysledky cca do tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
6.9.18 17:13

@marunnka nemáš za co. Nene, děti nemám. Tohle je první těhotenství a hned dva drobečci najednou :srdce: tak jsme právě zvědaví, jak to budeme zvládat :mrgreen:

Tobě ve čtvrtek držím pěsti, ať Ti screening vyjde dobře a je všechno v pořádku. :hug: Je to krásný, tam na miminka koukat :hug: určitě sebou vezmi manžela/partnera.

jojo, a ještě přispívá 200,– ročně na vitamíny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
6.9.18 17:41

Ahoj holky, také se k Vám přidávám :) Čekáme naše první miminko 10.3.2019 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5483
6.9.18 17:49

Holky, kdo máte zájem - existuje i uzavřená skupina březňátek. Je tam víc živo a je to takové soukromější, čtou to jen členky. Kdybyste chtěli, tak tady: https://www.emimino.cz/…2019-320510/. Zakladatelka je aktivní, určitě vás kdyžtak rychle přidá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí