Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.8.18 19:03

@Katka2130 já 26.5.tak to budou skoro trojcatka :lol: máte holky už bříško?nebo nějaké problémy atd ? Mě dneska volali a poslali mi recept z gyndy že mi vyšel nízký vitamín D tak musím brát denně dvě kapičky a v pátek jdeme na další krev a na ultrazvuk velkej už se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.8.18 09:39

@Katka2130 a termín máš taky 6.3. už potvrzený doktorem?? Já jdu příští týden na screening, tak jsem zvědavá , jestli se mi termín ještě nějak změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.8.18 11:06

@kacka1990 Jojo,termín mám potvrzeny od doktorky. Ja jdu příští týden v pátek taky na ten prvotrimestrovy screening. Tak jsem taky nedockava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.8.18 11:08

@terezahansalova bříško mám zatím jen to svoje :) :) jinak mě našli nějakou bakterii v moči, ischerichia coli, takze beru taky nějaké léky. Už jsem na to měla i ATB, ale ty nejspíš nepomohli a další mi dávat nechtějí. Jinak špatně je mi skoro denně. Zvracím a nebo mi je na zvracení. Co u vás? Máte vše v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
16.8.18 12:22

Tak já mám termín 7.3. ale předpokládám, že to bude dřív, protože nám pan doktor řekl, že čekáme dvojčata :srdce: :mrgreen: byl to docela šok. V 8tt mi ukazoval jedno srdíčko a v 10tt dvě :mrgreen: na screening jdu až 4.9. tak už se nemůžu dočkat a snad bude všechno v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.18 14:34

@Katka2130 mě od samého začátku jenom bolí žaludek zvracím jenom když mi nesedne jídlo dneska jsem poslouchala srdíčko ba angel sounds teda snad to bylo srdíčko tam bylo zvuků…jsem 12 tyden a bylo to na prave strane nad podbriskem co vy holky jaké máte s tim zkušenosti vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.18 14:36

@Kl4r4 wauu gratuluji a ať jste až do konce v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.8.18 21:44

@-Nikky- dneska najíždím na 9. tt a zatím úspěšně skryvam svůj jiný stav před okolím, ale zítra to ohlasime rodičům 8). Vy už jste tu novinu do světa pustili? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.8.18 21:59
@Kl4r4 píše:
Tak já mám termín 7.3. ale předpokládám, že to bude dřív, protože nám pan doktor řekl, že čekáme dvojčata :srdce: :mrgreen: byl to docela šok. V 8tt mi ukazoval jedno rdíčko a v 10tt dvě :mrgreen: na screening jdu až 4.9. tak už se nemůžu dočkat a snad bude všechno v pořádku :srdce:

Jeee, dvojitá gratulace, neboj, to zvládneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
19.8.18 08:56

@MaSo28 děkuju :hug: byl to šok, ale už se moc těšíme :srdce: už bych nejraději začala nakupovat :mrgreen: ale čekám, až nám řeknou, co to bude. Což by mohli už v září na prvotrimestralnim ultrazvuku :dance: :dance: :dance:

Tobě taky gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.8.18 06:30

Holky, včera dopoledne mě znepokojilo špinění, tmavý hustý vytok. Ale vubec nic mě nebolí a už to odešlo, tak to asi nebudu dál řešit… Jinak jsem pak jela k rodičům a schválně si vzala topík a sukni a mamka mé těhu brzo prokoukla :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
22.8.18 17:58

Ahoj holky.
Doktor sice rika, ze 25.2 mam termín porodu, ale ja si myslim 8.3 protoze presne vim, kdy jsem mela ovulaci, takže proto mimco očekávám v breznu. Tak se radim do vasi skupiny :)
Ale proc pisu, byla jswm na screeningu a vyšel mi pozitivní. Mate s tim nekdo taky zkusenost? A přitom na ultrazvuku mi rekli, ze mam vse ukázkové. Bude mi tento rok 30, takže je tam vyssi riziko. Vyslo mi to 1:130 a nevim, kolik by melo vyjít, co je dobre a spatne protoze ve středisku v Brnw se chovali hrozne a divali se na me na jak nesvepravnou, kdyz se na neco ptam. Dekuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
25.8.18 03:31

@terezahansalova ahoj pokud pises datum posledni mens 26.5?tak ja taky :* :hug: tak to se k vam pridam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.18 13:21

@Tulipankaa ahoj no to je paráda a termín máme 2.3. :hug: jinak jsme v 13 týdnu je to tak? Já jdu v pondělí na screening tak mám nerviky je to moje první ve 28letech jak jsi na tom ty všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
25.8.18 13:31

@terezahansalova mi je 29 a taky je to nase prvni mimi :srdce: nam rekli termin 3.3 :dance: ale kdo vi ze :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí