Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@TRG to znám
ale to já mám u doktorů normálně ![]()
@Markéta91 jen se raduj! Je to mnohem lepší, než myslet na špatný věci!
když se budeš mít ty dobré, bude se mít i miminko. Takhle si to říkám já, tak snad..
![]()
@Kl4r4 píše:
@TRG to známale to já mám u doktorů normálně
@Markéta91 jen se raduj! Je to mnohem lepší, než myslet na špatný věci!
když se budeš mít ty dobré, bude se mít i miminko. Takhle si to říkám já, tak snad..
Jo to ja se radují, 10.8. Jdu nakontrolu. Tak snad tam bude uz i srdíčko
@Markéta91 já jdu ve čtvrtek a pan doktor minule říkal, že už by teď mělo být.
tak doufám, že je vše v pořádku a srdíčko tam bude. ![]()
ahoj holky, zatím jen anonymně, ale také bych se k vám chtěla přidat. Poslední ms byla v půlce června, ale ovulaci jsem měla až tak nějaký 19. den. Po prvním porodu jsem musela na revizi (kus placenty mi zůstal v děloze). Jenže doktoři to zvorali a stejně mi tam kus nechali, tak jsem šla na druhou revizi. Při tý to taky zvorali, slepila se mi děloha, tak jsem musela na další operaci, tentokrát k Apolináři do Prahy. Takže jsem si celkem užila, tohle těhotenství je takový docela zázrak, i doktor se dost divil, že se nám to povedlo hned napoprvé po těch všech operacích. Nicméně jsem k němu šla asi necelý týden po vynechání ms, tudíž viděl jen nějakou dutinku. Mám přijít zas za 14 dní, tak doufám, že půjde vše tak, jak má. Jinak u prvního těhotenství mě strašně bolela prsa a špinila jsem. Tohle těhotenství je jiné v tom, že mi opravdu nic není, prsa nebolí a zatím taky nešpiním, tak snad se bude vše vyvíjet dobře. Přeju všem jen ty nejštastnější návštěvy u doktorů ![]()
Ahoj, tak já jsem po kontrole. Podle UZ 6+6, podle MS 8+0, ale stejný rozdíl jsem měla i u prvního, mám delší cykly a ovulaci asi (určitě) později. Srdíčko bylo, tak jsem spokojená. Dr. našel taky malinký myom a říkal, že je to úplně jedno, že si to jen poznamená a ať to vůbec neřeším. Další kontrolu mám až za 6 týdnů, což mi vůbec nevadí.
Snad bude všechno OK.
Hezký den, oficiálně dnes potvrzené se k vám přidávám. Toto těhotenství mám 3. Máme 2 holky a ta druhá se narodila koncem prosince 2017. Takže máme ještě mimino a další v břiše. Docela se i těším, že už člověk bude trochu vědět jak. Jsem dnes u Dr. a jsem 8+0, ale podle UZ je to 7.týden, ale četla jsem tu, že to tak někdy bývá. U té druhé to totiž bylo vše podle tabulek.
Tak se jdu s vámi rozloučit děvčata.
Přeji hodně zdravíčka vám i vaším prckům.
Mě dneska paní doktorka bohužel potvrdila potrat.
Tak snad to příště dopadne líp. Doma už mám jednoho malého rošťák, tak se s tím vyrovnávám asi trochu líp, než kdyby to bylo první mimi. Říkám si, že raději teď ze začátku, než pak později. Teď jen doufám, že nebudu muset na revizi. To se uvidí v pátek.
Tak se tu mějte a užívejte bříška ![]()
@Strupinka Tak to mě moc mrzí!
… Ale uvidíš, že prcek, co máš už doma Ti pomůže, aby ses cítila líp a příště už to bude všechno v pořádku! ![]()
Ahoj! Taky se k vam pridavam, mam potvrzene 7+6. Je to moje prvni tehotenstvi a neprislo uplne v nejlepsi moment, protoze se za mesic vdavam
Ale po prvotnim soku se zacinam docela tesit
Ahoj ![]()
Tak se k Vám přidávám:)
Poslední MS byla 23. června ,takže jsem těhotná chvilku. Už přes týden mám na testech duchy a dnes krásná čárka už . MS měla přijít v sobotu, takže 4 dny meškám a od té doby mě bolí v kříži a mám tlaky a sem tam mírné bolesti v podbřišku, skoro jako při ms , ale přecejen trochu jiné.
Termín dle výpočtu vychází někde na 1.dubna a někde na 30. března, tak uvidíme ![]()
7.8. jdu k doktorce tak doufám, že bude vše v pořádku, z toho mám největší strach, jelikož čekám první miminko ![]()
@rennelil píše:
Ahoj
Tak se k Vám přidávám:)
Poslední MS byla 23. června ,takže jsem těhotná chvilku. Už přes týden mám na testech duchy a dnes krásná čárka už . MS měla přijít v sobotu, takže 4 dny meškám a od té doby mě bolí v kříži a mám tlaky a sem tam mírné bolesti v podbřišku, skoro jako při ms , ale přecejen trochu jiné.
Termín dle výpočtu vychází někde na 1.dubna a někde na 30. března, tak uvidíme
7.8. jdu k doktorce tak doufám, že bude vše v pořádku, z toho mám největší strach, jelikož čekám první miminko
Jee, máme stejný datum poslední MS:) Test jsem si delala teď v pondělí, ale pořád jsem ještě v šoku.. Tak ať se daří!
![]()
Ahojky, tak se k vam take zdovolenim pridavam. Jsem 7tt+0. Prvni tehotenstvi. V pondeli na UZ uz
Dr me ale nechal na neschopence z duvodu krvaceni. Snad bude vse v poradku…a do toho nas ceka pristi mesic svatba ![]()
Jste se tady pěkně sešly se stejným termínem ![]()
já měla poslední MS 4.6. dneska na jsem byla na ultrazvuku. Podle ultrazvuku jsem 7+4tt, podle MS 7+3tt
bylo vidět i srdíčko
krásně tam blikalo
za 14 dní jdu na další ultrazvuk.