Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
teda to je sila
ted uz to urco vyjde
Me taky poboliva podbrisek, tlak obcas pichani… A mam teda bolestiva prsa. To jsem mela i u prvniho tehu. @slu-dlak
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?
už se přes rok snažíme o miminko. Byla jsem na prvním IUI a zadařilo se
Ve čtvrtek jdu na kontrolu, měla bych být v tu dobu 6+2tt, tak doufám, že bude všechno v pořádku a tak jak má. ![]()
A jak se cítíte vy?
… podbřišek mě taky pobolívá, prsa mám jak velkou modřinu, ale jinak nic. ![]()
Ahoj všem, já měla // před 14ti dny. Dnes jsem byla u dr. Zatím je prý vše v pořádku. Srdíčko ještě vidět nebylo. Další kontrolu mám až 13.8. Což asi nevydržím.
Všem vám držím palce
Tak to moc gratuluji ![]()
Ve ctvrtek napis jak jsi dopadla
ja jdu az tak za 14 dni to se asi nedockam . Nastesti spatne mi zatim neni a snad to tak zustane , v sobotu jdu do prace po dovolene a nerada bych
@Kl4r4
@Kachnicka25 no to se Ti nedivím
já mám co dělat, abych vydržela do čtvrtka, jak sem napjatá ![]()
Mě právě taky ne, to jsem ráda.
… Já naštěstí mám teď 2 měsíce dovolenou, takže to vyšlo pěkně. ![]()
Zdravím všechny ![]()
Pět dní zpět jsem si dělala test a vypadá to, že se můžu přidat mezi vás ![]()
Moje Dr ma tento týden dovču, takže volat budu až v pondělí. Už se nemůžu dočkat, až mi to potvrdí.
Mám zatím takové tlaky v podbříšku a pořád buď hlad, nebo naopak nemám vůbec na nic chuť. Tak snad to bude v pohodě. U prvního jsem 4 měsíce problinkala a nakonec musela i do nemocnice na kapačky.
Tak držte palce ![]()
Taky mam takove tlaky v podbrisku jako bych tam mela kamen. V noci nemuzu na brise ani spat jak mi to tam tlaci a to mam bricho porad jeste propadly. A tlaci me dziny kdyz se ohnu nebo sedim
to jsem u prvni teda takhle brzo nemela .
Já myslím, že to moje tlaky jsou i kvůli jizvy no. Syna jsem musela porodit po 22 hodinách akutním císařem… Ale co teď byla jizva v pohodě a skoro jsem o ní nevěděla. Snad nebude dělat neplechu v budoucnu ![]()
Tak to mame uplne stejny, taky jsem po akutnim cisari po nejakych 20 hodinach porodu. A taky jsem si rikala ze to mozna bude jizvou
Ahojte holky, mužů se k Vám přidat?
V pátek máme mít první UZV ( vychází to cca 5+5), jsem z toho trosku nervózní
Je tu někdo, kdo měl už vidět i srdeční akci?
Ikdyz my máme teda pozitivní test cca od 24 dne teď jsem nějaký 39-40 a cyklus jsem měla cca 30-31, tak snad se tam prdolka drží zuby nehty ????
@Konnicek
ahoj. Já jdu na ultrazvuk dneska a jsem 5+3tt. Co jsem tak četla, tak na srdíčko je ještě brzy. Ale dám Ti vědět.