Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1062
13.7.18 12:53

@Konnicek tak hlavně, ať se drží i dál a na další kontrole je všechno v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
14.7.18 20:45

Ahoj všem, ráda bych se mezi vás přidala, dnes začínám 6.týden :D, jsem po druhém ivf a vypadá to, že úspěšně :mrgreen: ultrazvuk mě čeká až 23. A nemůžu se dočkat až tu naši fazolí uvidím a doufám že bude vše v pořádku. Jinak s tím bolení, jsem taky po akutní sekci a břicho bolí též, tak jsem si říkala, že zřejmě od jizvy :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
18.7.18 16:43

Pozdrav

Ahoj maminky, na tomto diskusním fóru jsme nováčkem (dříve jsem chodívala na jiné stránky), ale maminkou jsem už nějakou dobu - máme dvě prima holky. A jak to vypadá, v březnu k nim přibude další sourozenec. Jsme na samém začátku, dnes jsem cca 4+4 tt, z důvodu odjezdu na zahraniční dovolenou jsem se dnes byla ukázat u MUDr., ale zatím nebylo nic vidět, tak snad po našem příjezdu už na nás „tečka“ vykoukne :-) Jak se daří vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.7.18 20:01

Ahoj holky, tak já jsem dnes 6+3 tt a už cca týden je mi špatně a nemám na nic chuť a dnes se k tomu přidalo ještě zvracení… máte ro některá také tak brzy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5462
20.7.18 20:09

U mě zatím nic, poslední MS na konci května, nevím, kolikátý jsem TT, k doktorovi jdu až v PO. Ale ani u prvního mi nic nebylo. Nebo teda - v prvním trimestru trochu únava a zima (decentně) a sem tam bolest prsou. Prkotiny. ;) Ale kamarádka bli*a snad od 1. dne, takže klid. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
21.7.18 07:53

@Zozoušek ahoj. Jsme hodně podobně. Já jsem dneska 6+5tt podle poslední MS. A naštěstí nezvracím. Jsem jen hrozně unavená, pořád bych spala, chodím často na WC, sem tam mě pobolívá podbřišek a bolej mě prsa, jak kdybych je měla jednu velkou modřinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.7.18 08:31

Ahoj holky. Všem vám moc gratuluji.
Já mám teď šílený strach. U doktorky už jsem byla a těhotenství mi potvrdila. Sice zatím jen gestační váček (Teda vlastně dva :) )
Ale včera ve sprše jsem začala špinit… Jeli jsme hned na pohotovost, ale nic mě zatím nebyl schopný říct. Mám nějaké tabletky a v úterý jdu na kontrolu ke své Dr.
Tak držte palečky ať je to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.7.18 09:12

@Kl4r4 ahoj, tak to máš ještě fajn ;) Já mám od rána pocit, že asi umřu a s tou malou rošťandou co mám doma je to hooodně těžký, ale nějak to musím zvládnout … už aby skončil první trimestr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
21.7.18 09:17

@Strupinka neměj, uvidis, že bude všechno v pořádku. Hlavně se moc nenervuj :hug: pokud nekrvacis hodně, tak špinění nevadí.

@Zozoušek joo, jsem ráda. Těhotná jsem poprvé. Právě jsem se toho bála a zatím teda musím zaťukat, že všechno dobrý. Ve čtvrtek jdu na kontrolu, to už by mělo být srdíčko, tak jsem docela nervózní, aby tam bylo a aby bylo vše v pořádku. Za 14dni odlétáme na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.7.18 14:55

Katka 2130

Ahoj všem, já jsem byla u doktorky ve čtvrtek. Jsem v 7+3. Prý je vše v pořádku. Jen mám hodně vysoký tlak. Tak se bojím, aby bylo vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
21.7.18 15:18

@Katka2130 já jdu ve čtvrtek na kontrolu a budu 7+3… Slyšela si srdíčko? … Jinak ten tlak, to asi není úplně nejlepší, ne? … Já jen podle toho, co jsem četla na internetu. Určitě bych se při další kontrole raději Dr zeptala. Uvidíš, že Ti na to něco poradí a bude všechno v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.7.18 15:22

@Kl4r4 doktroka mě poslala na internu do nemocnice. Tak mi naměřili malinko méně, než doktorka. Teď mě prý budou hlídat a když ten tlak bude pořád vysoký, tak mi dají léky.

Jinak mi doktorka dělala ultrazvuk a říkala, že srdíčko už tam je. Tak jsem měla radost. Dostala jsem svoji první fotku. Na velkou kontrolu jdu až za 14 dní.

Tak to jsi úplně stejně jako já. Budu držet palce, abys měla všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
21.7.18 15:29

@Katka2130 tak vidíš, oni si Tě pohlídají a bude všechno v pořádku :hug:

Já doufám, že tam srdíčko taky už bude a bude všechno v pořádku. :dance: a fotku bych taky chtěla :mrgreen: aby se mohl manžel pokochat :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5462
21.7.18 19:10

Holky, s tím tlakem… Já měla vysoký jen u doktora, doma ne. Měřila jsem se a doktorovi to stačilo. Holt jsem byla nervózní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.7.18 22:02

Ahojte holky, můžu se k vám pridat? Když jsem objevila // mela jsem hroznou radost, ale zároveň s e bojím aby bylo vše ok. Všem vám moc držím palecky at vám kontroly dobre dopadnou a do toho března to zvládneme v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí