Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Eliiinka takže už třetí ,to je krása
držím moc palce,ať je vše v pořádku ![]()
Musela jsem googlit,páč jsem nevěděla co je přesně ivf .. a jaké byli ty těhotenství před tím?vidíš v tomhle nějaký rozdíl? Myslím,že si třeba u prvního měla závratě,nevolnosti i chutě.. a u třetího už nic..nebo je to ještě horší?..jedna známá mi říkala,že si myslela že druhý těhu bude mnohem lepší a snazší a opak byl pravdou ![]()
@-Nikky- jee já to asi blbě napsala
teď budw druhé, třetí už bych asi nezvládla
no hele těhotenství je aai fakt každé jiné protože to první jsem si užívala a nic mi nebylo, ale za to teď.. Od začátku šíleně pálí žáha, střídá se z prakticky celodenní nevolností, únavou, prostě hrůza a to jsem na začátku ![]()
@-Nikky- ahoj já žádný potíže neměla naštěstí jenom strašný nerviky dneska jsem byla u doktora a máme už 4cm miminko krásné roste vzali mi krev příští pátek zase a velký ultrazvuk budeme dělat snad bude vše v pořádku
@Eliiinka ahoj tak mi už jsme 11+2 a jsme už velký 4 cm tak mi vzali krev příští pátek znova a půjdeme na velký ultrazvuk doufám že to bude vše v pořádku
@-Nikky- Rodinná anamnéza - taťka má cukrovku. Jsem teprve 10 TT. Minulé nebyl problém, tak uvidíme, co teď. Možná za to mohlo nespaní poslední týden, trochu stres, rýma, a tak. Uvidíme, jestli mám tu cukrovku, tak zas dobře, že by se na to přišlo včas. A zeleninu jíme teď přes léto furt, máme plný skleník i zahradu.
A červený grep zkusím, ten mám ráda!
Tak hlavně, že ti nenašli průšvih, líbí se mi tvůj přístup. ![]()
@Eliiinka tak hlavně ať jste oba zdraví a snad nevolnosti brzy přejdou ![]()
A chodíš normálně do práce?
@terezahansalova kraaasa,moc gratuluji ![]()
@TRG ou aha,ale tak ještě to nemáš jistý,třeba jak píšeš málo spánku, stres..kdy máš další vyšetření?Budu na tebe myslet ![]()
A děkuju,snažím se ![]()
@-Nikky- Díky díky, další vyšetření určí doktor, až mu dojdou výsledky, tak pak napíšu! ![]()
@-Nikky- nene nechodím, jsem ještě doma s dcerou, ale budu zase přecházet na neschopenku, jelikož těhotenství je klasika rizikové, ale me to nevadí, alespoň si to užívám
když mi neni zrovna špatně.. Dcera půjde teď v září do školky tak bude i více odpočinku ![]()
@terezahansalova tak to jste krásně velcí
my máme teprve něco přes 2 centimetry
, mě 20.čeká první poradna a objednání na screening, hlavně jsem moc zvědavá co to bude
![]()
@Eliiinka já taky hlavne at jsme zdravi me budou v pátek dělat velký ultrazvuk už se tesim
@MaSo28 děkuju moc
a jak si na tom ty,kolikátý týden? @Eliiinka to máš dobrý,hlavně hodně odpočívej:) já jsem taky ráda,že jsem teď doma..pořád jenom spím a jím..nemám energii ani na úklid ![]()
@terezahansalova Jj určitě napis , co ti řekl. Já jsem měla poslední menstruaci 30.5.
@kacka1990 Tak to jsme na tom úplně stejně. Ja měla též poslední menstruace 30.5.
Tak jsem tu pár dnů nebyla a koukám, že je tu trochu ospalo.
Z mojí strany teda taky. Jak se ochladilo, tak běhám venku a dodělávám, co jsem přes horka zanedbávala, nebo prostě nestíhala. Od zítřka jsme taky až do konce srpna pryč, což je fajn, aspoň se mi ukrátí čas do další kontroly a přijdu na jiné myšlenky. Po dovolené musím na opakování OGTT, snad to zas nevyjde blbě. Nejlepší je, že na mě v laborce koukají jak na blbečka (obrazně řečeno, spíš jsou z toho nějací zmatení), že mi to nabírají takhle brzy. Dokonce mě sestřička „uprosila“, ať nechodím na opakování jako samoplátce, ať si počkám na žádanku od doktora (nejdřív měl dovolenou, navíc ho mám daleko a nestihnu tam sjet). Že se mi to „bojí“ provést takhle jen tak.
A to jsem to poprvé měla nalačno zvýšené a tu cukrovku klidně můžu mít a pak by bylo třeba fakt co nejdřív nastoupit do diabetologické poradny a hlídat to, ať to nezpůsobí problémy. Ale zas byla chudák sestřička velmi zdvořilá a milá.