Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kacka1990 mě zatím neřekli,co to.bude. Prý to nebylo vidět. Jinak termín mi nezměnili. Zatím ho mám pořád stejný.
Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s domácím ultrazvukem na poslech srdečního tepu?
@Katka2130 ahoj mám bejby sounds a za mne super poslouchám od 11tydne ![]()
@Katka2130 ahoj mám bejby sounds a za mne super poslouchám od 11tydne ![]()
@terezahansalova Já jsem dneska taky poprvé poslouchala a zkoušela jsem počítat srdeční tep a vyšel mi nízký, než by měl. Tak zjišťuji, jestli se to podle toho domaciho ultrazvuku da spočítat.
@Katka2130 no to já jsem ještě ne počítala v kolikatem jsi? A jak má být podle tabulek ten tep?
@Katka2130 já používám angel sounds a taky jsem s nim spokojena
@terezahansalova Tak hlavně aby mu ten klídek vydržel i až se vyklube na svět ![]()
Ahoj všem, tak jak se všechny cítíte? Už máte po prvním screeningu? A bylo vše v pořádku?
@Katka2130 ahoj no dneska mě to vše poboliva jako při menses jinak se od rána pořád něčím cpu mám pořád na něco chuť ve středu když mi nezavolaji z ordinace tak máme po screeningu vše v pořádku
@terezahansalova budu drzet palce, aby bylo všechno v pořádku. Já dostala výsledky v pátek do ruky a je tam napsáno, ze screening ke negativní, tak předpokládám, ze je vše v pořádku. Rozumíte někdo tem výsledkům že screeningu?