Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kacka1990 ahoj tak já si dneska tady v německu našla gyndařku už jsem to nevydržel a do čech a máme všechno v pořádku a ano ještě mě všechno čeká mám z toho nervy snad to bude všechno ok akorát chci jít na nemocenskou v tehlech vedrech dělám v německu v kuchyni a němci žerou za tři dny jsme udělali 700 jídel masakr ![]()
@terezahansalova tak to je dobře, že sis zašla na kontrolu v Německu, já bych to taky nevydržela a šla bych. Moje ségra dělá taky v Německu v restauraci ,ale servírku a jak říkáš, měli tam strašné fofry, tak od 4. měsíce taky skončila, ale vím, že nešla na nemocenskou, platí si teď zdravotní a sociální sama. Ale myslím si, že když doktorce řekneš, co děláš za práci a že to v těch vedrech nedáváš, tak tě na nemocenskou pošle.
@Pínečka jeeee, já jsem dneska teda 9+3tt ale termín mám taky 7.3.
na kontrolu jdu už zítra. Chodím po 14ti dnech. Snažili jsme se přes rok a až IUI nám vyšlo
a hned na poprvé ![]()
@Kl4r4 jé, skvělý, já si říkala, že se zřeba ozve někdo se stejným termínem
tak to opravdu moc gratuluji! Krásná zpráva!
@kacka1990 no už mně chtěla poslat včera ale já bych si ještě chviličku vydělávala aspoň do ty doby než zjistím co všechno potřebuji k vyřízení na peníze odkad jsi?
@Pínečka v tom září jdeš jen na kontrolu, nebo už na ten velký ultrazvuk? ![]()
@terezahansalova já jsem z Vrbna pod Pradědem , doktora mám v Opavě . A ty??
@Kl4r4 jdu na ultrazvukový screening v 1. trimestru - ten co se obvykle dělá kolem 12.-13. týdne, jen jdu bohužel až ve 14. protože má doktor dovolenou…ale poprvé půjde i manžel ![]()
@Pínečka jo, na ten už se taky těším
![]()
Mě buď objedná zase za 14 dní na normální ultrazvuk, nebo si tak jako doufám, že už na ten velký. To budu taky už 12tt, tak by to mohlo jít.
A to taky půjde manžel se mnou. Teď se mu ještě nechce
tak si zítra musím říct asi o fotku, abych mu toho drobečka mohla aspoň ukázat ![]()
@kacka1990 no já od lipna a zrovna jsem za passau v německu kde pracuji tak to je dálka a jak to prozivas? Taky máš takovej strach? A na vůbec není blbě nic jako netehotna
@terezahansalova já prave taky nemám žádné extra těhotenské příznaky, až mě to trochu vyvedlo z míry… ale ten strach?? Mám takový až si říkám, ze jsem paranoidní a všechny ty špatne věci si akorát privolam ![]()
@kacka1990 přesně tak všichni mi říkají že jsem blázen ale naopak jak jsem informovana tak si to nemyslím…mám strasnej strach aby to dopadlo doufám že mi budou už zítra dělat testy jsem uz z toho zděšena kolik je potratů a zamklejch tehu vůbec jsem to netušila že je toho tolik a z ničeho nic ![]()
Ahoj holky,nevím zda to přesně jsem patří,ale nechtěla jsem psát do diskuze,co už není aktivní nebo začínat novou,ale potřebuji pomoc
jsem 10tt+4 (podle menstruace). Ještě jsme to nikomu neřekli,proto nemůžu volat např.mamce a taky nechci hned stresovat,snažím se udržet v klidu co nejvíc to jde..Dnes jsme byli odpoledne na koupališti,plavala jsem dva bazény a pak asi hodinu jenom ležela na sluníčku(píšu to proto,aby bylo jasné,že jsem nevykonávala žádnou námahou činnost).
Pak jsem se šla osprchovat a začala jsem krvácet. Prostě mi ve sprše začala téct po nohách krev
strašně jsem se vyděsila,ale řekla jsi,že to nemusí být nic závažného. Asi dva týdny zpátky jsem špinila jeden den a pak to už bylo v pořádku..
Teď jsem ale v práci(pracuju do 2rána) a pořád trochu krvácím,i při malé potřebě i normálně mám krev na intimke, taky mírné bolesti v podbřišku a začínám stresovat..je to naše prvé miminko plánované
chtěla bych se proto poradit,nejlépe co už čekají 2 mimi a jsou zkušenější..je na místě panika?mám jít na pohotovost,nebo to počká do zítřka,abych zavolala doktorce..děkuji moc a nezlobte se,že jsem tímhle narušila pozitivní diskuzi. Přeji vám všem krásné a pokojné těhu ![]()
@terezahansalova ani mi nemluv, asi jsme na tom stejně , mám strasny strach , ze potratim a nebo mu přestane bit srdíčko . No jsem rada, ze nejsem paranoidní, ze je nás takových vic
ale furt si říkám ? Ze to musí dobre dopadnout
@-Nikky- ahoj, no jestli je to nějak vice krve tak pro tvůj klid si určitě zajdi k dr. Nebo i raději na pohotovost, raději zbytečně ale aspoň budeš vědět na čem si.. Me se to teda nikdy nestalo, ale asi bych plašila, tím tě samozřejmě nechci stresovat ale ať máš klid ![]()