Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
26.7.18 22:47

Teď jsem si uvedomila, že bych si teoreticky mohla porodit dárek k narozeninám - 28. 3. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
27.7.18 07:11

@MaSo28 to by byl krásný dáreček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
27.7.18 10:38

Ahoj holky , take se k vam pridavam :-) TP mam 18.3 :D a doma roční holčičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
28.7.18 08:51

My máme pětiletou cácoru :srdce: Příští tyden s ní jdu k zubaři, tak jsem to spojila a objednala se i na gyndu. Takže asi pujdeme na první ultrazvuk celá rodina :mrgreen:
Holky, co jste udelaly jako první, když jste našly //? Já jsem si hned smazala aplikaci Fertility Friend (grafy banální teploty). Stejně jsem otehotněla, když jsem to přestala měřit a sledovat ovulaci :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.7.18 09:47

Ahoj holky, prosím uklidnete mě někdo že v tom nejsem sama :roll: od začátku 7tt mám hrozné nevolnosti a zvracím několikrát za den, mám návaly horka pak zase zimnici a navíc nemůžu v noci ani spát a vlastně si to vysněné těhotenství vůbec neuzivam…ba naopak. Je to fakt peklo navic s tou malou co mám doma. Jediné čím se uklidnuju je to, že když je mi blbě tak by snad mohlo být vše v pořádku…máte to někdo stejně? Zabírá vám něco? Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
29.7.18 17:12

Ahoj holky muzu se pridat? Take me to ceka v breznu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.8.18 20:28

Ahoj taky bych se k vám rada přidala :) rok po mimideloznim tehotenstvi se nějak nečekane zadarilo a poprvé čekám mimi a termín je půlka března :dance: jelikož je to me první a mám za sebou už asi 5× utz měli o mě strach nejdřív kvůli tomu vloni a oak nebylo videt srdíčko pak bylo ale možná ze tam jsou dvě tak jdu zítra zas a jsem z toho nervozni jak blázen 8o a vzhledem k tomu tady pisete ze některé jste zkušené maminky rada bych od vás vyslechla nejake rady :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.8.18 07:04

První návštěva

Ahoj, tak zítra se chystám poprvé k doktorce, mela bych být v 7 týdnu. To už byl mělo jít leccos vidět ne? Ale mám Teda strach… Bolesti podbřišku které jsem měla dá se říct ustali, ještě se chvilkama objeví, ale min než před tím. Co mě ale trápí je neustálý divný tlak na pravém podbřišku. Je pro mě neuvěřitelný strašák mimodelozni těhotenství, tak doufám že to není ono. Cítím vlastně skoro furt tlak v pravém podbřišku, není to vyloženě bolest, spíš takové cosi nepříjemné a trvá to 3-4dny… Ostrá bolest to není..... Tak nevím. Jaké máte zkušenosti vy? Uklidnete mě prosím trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.8.18 07:14

@rennelil
Dobre ráno, mě zkušenosti s mimodeloznim bylo ze jsem pořad spinila, pobolival mě podbrisek áe třeba 2× - 3× denně mě chytla silena křeč ze jsem se jen schoulila do klubicka a nemohla se ani hnout, nasteva wc byl kvůli velké křeči taky horor takže pokud te to je lehce poboliva tak neboj třeba se jen vnitřek přizpůsobuje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.8.18 10:11

Ahoj :mavam: , ráda bych se přidala do vaší skupiny, jsem v 10. týdnu a termín porodu mám 6.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.18 11:26

@kacka1990 ahoj ja taky a jsem stejný ročník jak ty :D jak ti Je? Já už mám 5kg nahoře jak pořád žeru ale příznaky žádné až mně to děsí mám strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.8.18 12:49

@terezahansalova ty jo, tak to je fakt náhodička :D
Ze začátku mi bylo špatně, ale nezvracela jsem, taky mě pobolívají prsa, ale všechno to poslední dobou ustává. A co mě trápí, tak bolesti v podbřišku,jako kdybych měla menstruaci, to mě dost děsilo a taky jsem panikařila, ale včera jsem byla na kontrole a doktor říkal, že je to normální, příčiny roztahování dělohy. Tebe asi ještě screening čeká, tak jako mě, že? Protože termín porodu 6.3. mám od gynekologa a ten mi říkal, že právě na sgreeningu mi termín upřesní, takže je dost možný +/- 5 dní se mi posune :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.8.18 13:19

Ahoj, take bych se k vam rada pridala. Podle doktora jsem ted v patek byla 6+1, dnes tedy 6+5. Srdicko jeste nebylo videt a doktor me postrasil, ze to muze byt spatny vyvoj a muze nastat i potrat. Zaroven rikal, ze jsem mohla mit pozdejsi ovulaci. Strach mam, ale snazim se byt v klidu. Je to moje prvni tehotenstvi a zjistuji, ze nic nevim. Ted jsem na dovolene, tak mam kontrolu hned po navratu 15.8. Snad uz se srdicko ukaze a bude vse v poradku. Prala bych si to. No a k tem priznakum. Od zacatku bolest prsou, obcasne pichani v podbrisku a rano nechut k jidlu. Taky velka unava. Mam k tomu hypofunkci stitne zlazy, ale tu uz mam srovnanou. Drzim pesti i vam vsem, at je vse v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.8.18 13:21

Návštěva doktorky

Ahoj holky :) tak mám za sebou první návštěvu :) vše je v pořádku, srdíčko nám bije a mimisek má 6tydnu. Za 14 dní jdu znovu ❤️ akorát budu muset opustit tuto skupinu protože se řadím do dubnatek, tak vám všem přeji krásné těhotenství a zdravá miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
7.8.18 19:28

Ahoj holky, mohu se k vám přidat? :mavam: dnes jsem 9+5, TP mám 7. března :) je to moje první těhotenství, je mi 24 a s manželem jsme miminko plánovali, jen jsme nečekali, že se zadaří napoprvé, a to ihned po mých magisterských státnicích 8o na utz jdu znovu 3.9., přijde mi to jako věčnost a poprvé se mnou půjde i manžel :) všem držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí