Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Konnicek díky, už se nemůžu dočkat
ale do 12h je ještě spooousta času ![]()
Ahoj holky, já byla u dr v 5+6, v pondeli a srdíčko ještě vidět nebylo. Doktorka mě objednala až na 13 srpna. Což asi nevydržím. Přemýšlím jak udělat, abych zjistila dříve, že je vše v pořádku.
Všem držím palce ????
Jeee to se tesim s cim prijdes
jses uplne stejne jako ja
Drzim pesticky at je vse ok. @Kl4r4
@Katka2130 a co počkat tak 14dní a pak si tam zajít. Můžeš říct, že Tě třeba bolí bříško a pro jistotu chceš, aby Tě prohlídla. A nebo ji říct rovnou, že si přišla dřív, že máš strach, aby vše bylo jak má.
@Kl4r4 Taky jsem přesně nad tímhle přemýšlela. Příští týden si jdu k dr pro PN, tak zkusím, aby mě vyšetřila. A kdy je tak správný čas,aby byli vidět srdíčko? Jdu tam příští čtvrtek, což bych měla být 7+2.
@Katka2130 to si myslím, že už by být mohlo, ale jistě Ti to nikdo neřekne. Všude píšou, že tak ten 8tt. ![]()
Tak mám potvrzeno
… Byl vidět gestační váček a v něm malá tečka
prý to odpovídá konci 6tt … Na další ultrazvuk jdu za 14dní a to by už mělo být srdíčko ![]()
@Kachnicka25 joooo, mám hroznou radost. Myslela jsem, že dostanu obrázek a nic ![]()
Teď už jen, aby se pěkně drželo a bylo všechno v pořádku ![]()
@Kl4r4 Gratulaceeeee mám za tebe velkou radost
A už jsi dostala i těhotenskou prukazku anebo tu dostaneš až za těch 14 dni ![]()
@Konnicek moc děkuju ![]()
jeeee, tak to já vůbec nevím, kdy ji dostanu.
ale já zatím chodím na kontroly do Caru. Ke svojí Dr mě teprve asi pošle… A průkazku mi dá si myslím až ona.
Ahoj holky
Tak dnes mám po UZV nakonec jsme trosku starší než jsem si myslela jsme 6+1 a srdicko nám krásne tlouklo ![]()
Mám neskutečnou radost ![]()
@Konnicek tak to je super
moc gratuluju ![]()
Já doufám, že se taky za 14dni dočkám srdíčka
to čekání je vždycky šílený.
Kdy jdeš na další kontrolu? A co ta průkazka?
dostala si ? ![]()
@Kl4r4 Příští kontrolu máme 3.8
Prukazku mi daji až tam, mám přijít nalacno, budou mi brát i krev ![]()
Jen mám trombofilii- mutaci protrombinu, tak to vypadá, ze si budu muset pichat Fraxiparin ![]()
No hlavně ze se prcek drží
Máme 35mm ????