Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
178
9.8.18 20:10

@Eliiinka ahoj a děkuju za odpověď:)
Co je ale víc krve..začalo to ve 4odpl.a pořád krvácím.. a není to takové to špinění ale normálně krev jako když se pořežeš..jsem v práci,neklidná a pořád přemýšlím zda mám odejít na pohotovost :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 20:12

@kacka1990 Přesně tak zítra jdu k doktorovi tak ti dám vědět co všechno říkal a co bude následovat takže jsi měla poslední ms taky kolem 26.5.? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
9.8.18 20:23

@-Nikky- tak pokud je to klasicky prostě krev jako když krvácíš tak to bych radeji šla na pohotovost, může to znamenat cokoliv, než čekat do rána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
9.8.18 20:28

@Eliiinka právě se bojím,že bude pak pozdě :,( ale na druhou stranu nechci stresovat,aby mě pak na pohotovosti vysmáli,že o nic nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
9.8.18 20:31

A pořád mě pobolíva podvříško a do toho mírně kříže :(..nevím..říkám si,jestli nepanikařím zbytečně a pak si ty syndromy vsugeruju :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
9.8.18 21:29

@-Nikky- no hele řeknu ti to asi takhle, pokud by si mírně špinila tak to může být vše v pohodě, ale pokud dost krvácíš a máš bolesti, tak se ti nikde nevysmějou to se neboj, určitě nejsi jediná, nebo si nejdřív na pohotovost zavolej a řekni jaky máš problém a zda přijet, ale ja myslím že by si měla jet raději hned :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
9.8.18 21:30

@-Nikky- a i kdyby se ti snad měli vysmát, ty budeš mít klid že je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
9.8.18 21:50

@Eliiinka děkuju ti moc za podporu :hug:
Volala jsem,řekli mi,ať přijdu a ať si rovnou zbalím věci,kdyby si mě tam chtěl doktor nechat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
9.8.18 22:01

@-Nikky- tak vidíš, ať ti to dopadne dobře, snad to bude jen nějaká banalita ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
9.8.18 23:29

@-Nikky- ať to dobře dopadne! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5457
10.8.18 08:09

Tak jsem se právě vrátila z OGTT, protože mi ta první hodnota vyšla nad limit. Jsem zvědavá, co bude. Ale nějaká těhotenská cukrovka je prd proti vám, holky - @terezahansalova @-Nikky- … Jak je, jak to vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
10.8.18 11:35

@Eliiinka @MaSo28 @TRG ahoj holky:) tak já jsem doma, na neschopence..na pohotovosti mě vyšetřili,ultrazvuk i normálně. Krvácení už bylo jenom nitkovitě z hrdla,v noci už nic a dnes ráno mírné špinění..chtěli si mě tam pár dní nechat a případně podávat léky..což jsem odmítla,protože jednak nechci do sebe cpát chemii,říkám si,že se to ustálilo,jsem mladá a zdravá,tak si příroda poradí sama a jednak doma jsem víc v klidu,nemocnice mě dělají strašný stres..domluvili jsme se,že pokud by se to zhoršilo,bolesti nebo krvácení,přijdu a zůstanu v nemocnici..dnes jsem volala ke své gyn.jako na potvoru má ona i její zástupce dovolenou :nevim: mluvila jsem jenom ze sestřičkou..v úterý tam mám jít normálně po průkazku,pokud by byli problémy v pondělí,nebo o víkendu pohotovost..co mě ale potěšilo,že je jinak vše v pořádku..na posledním ultrazvuku jsem viděla jenom malou čárku,nebo váleček se srdíčkem a včera jsem normálně viděla krásné,malinké miminko jak sebou „šilo“ a doktor do zprávy napsal vitální plod :D :srdce: tak jsem strašně šťastná :srdce: doufám,že to bude vše v pořádku a bez komplikací..děkuju vám holky :hug:
@TRG v kolikátem si týdnu,že ti už měřili cukr? Zkus papat víc zeleniny místo ovoce a snad se to zlepší..moje babička má na zvýšený cukr fígl :lol: -červený grep,ale nevím jestli to zabere i na těhu cukr ..
@terezahansalova nestihla jsem pročíst celou diskuzi, takže nevím co si měla za potíže,ale doufám,že už jste v pořádku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
10.8.18 14:29

@-Nikky- to je dobře že je vše v pořádku :srdce: alespoň máš teď klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
10.8.18 16:36

@Eliiinka ano:) a v kolikátém týdnu jsi ty?koukám na foto,takže čekáte druhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
10.8.18 16:41

@-Nikky- jojo čekáme, teď začínám 9. týden, u nás jsou to vymodlené zázraky, dcera z ivf, druhé taky takže u nás to nebylo snadné ale podařilo se :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí